- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım bu hafta beni de çok korkutuyorKizlarrr yorgunda hissetsem bugn leslie yaptm smdi uzandm oglanla dinleniyorm o uyuyorkalkimde bi yesilcay yapiym sizde ne var ne yok yarnki tartilar beni korkutuyor felaket öncesi sessizligi gbi
![]()
Çarşamba ya kadardi kuzum bitti ben devamBizim yürüyüş yarışı bitti dimi çarşambaya kadardı galiba bugün de var mı?
Bende korkuyorum yarın için inşallah çok fazla artı gelen kimse olmazKizlarrr yorgunda hissetsem bugn leslie yaptm smdi uzandm oglanla dinleniyorm o uyuyorkalkimde bi yesilcay yapiym sizde ne var ne yok yarnki tartilar beni korkutuyor felaket öncesi sessizligi gbi
![]()
Yine mi diyettesin? Sana neeeeçok doğru diyorsun canım, ben de artık kimseye söylemiyorum. birşey ikram edildiğinde ve ben reddettiğimde ayyyy yine mi diyettesin diyorlar ben de yooo sadece canım istemiyor deyip geçiyorum
çünkü bir de moral bozuyorlar sen de amma uğraşıyorsun verip verip geri alıyorsun, bakalım ne kadar sürecek bu seferki falan diye
sağol canım, senin de![]()
yoooooo ne alakaaaaYine mi diyettesin?
Sana neeee![]()
Bu sessizlik beni de korkutuyor. Genelde yemeye dalınca oluyor inşallah tatil yoğunluğudir. Malum çocuklar evde. Cuma ola hayrolaKizlarrr yorgunda hissetsem bugn leslie yaptm smdi uzandm oglanla dinleniyorm o uyuyorkalkimde bi yesilcay yapiym sizde ne var ne yok yarnki tartilar beni korkutuyor felaket öncesi sessizligi gbi
![]()
Artı gelenleri bekliyoruz. Değil miBende korkuyorum yarın için inşallah çok fazla artı gelen kimse olmaz
eyvaaahhhhh, yapmayın etmeyin yahu
Bu ondan anlamıyor ki kilo mu aldin evet aldım
Ayyy yine kilo almissin ne demek ya ne demek ben bu hadsizlige anlam veremiyorum ben bilmiyor muyum kilo aldigimi senden tespit teşhis isteyen mi var.Yok ya gerçekten tam tesekkullu adabi muaşeret dersi lazim bazi insanlara nasil konusulur nerde ne söylenir nerde susulur boyle çoçuga anlatir gibi anlatacaksindemek ki sana iyi gelmiyor uzun açlıklar, sık sık az az yemek sana daha iyi geliyorsa öyle devam et canım
nasıl güzel bir ortam
sağol canımm
yine gezegenler mi oynuyor nedir genel bir mutsuzluk hali mevcut, ben de aynı durumdayım![]()
Cordelia
sorma canım yaa, benim de işyerimde var öyle bir tip
elinde tartı ile geziyor resmen, ne zaman gram kilo alsam ayyy yine kilo almışsın demeye başlıyor ama 7 kg verdim hiç çıtı çıkmıyor
bana göre bu çok büyük hadsizlik ve vicdansızlık
belki hormonel bir sıkıntı yaşıyorum istemsiz kilo alıyorum, belki çok mutsuzum ve yemek yiyerek mutlu olmaya çalışıyorum ama sen bana kilo aldın dedikçe daha da mutsuz oluyorum ya da belki tamamen keyfi kilo alıyorum sana ne yani sana neeeeee![]()
şükürler olsun iyi canım sen nasılsınBu hafta çok yoğundum çok gelemedim herkes iyidir inşallah canlarım![]()
çok büyük hadsizlik ve terbiyesizlik zaten de görmezden geliyorum ben bu tarz insanları, laf anlatacak kadar değer vermiyorum artıkAyyy yine kilo almissin ne demek ya ne demek ben bu hadsizlige anlam veremiyorum ben bilmiyor muyum kilo aldigimi senden tespit teşhis isteyen mi var.Yok ya gerçekten tam tesekkullu adabi muaşeret dersi lazim bazi insanlara nasil konusulur nerde ne söylenir nerde susulur boyle çoçuga anlatir gibi anlatacaksin![]()
Teşekkür ederim tatlım bende iyiyimşükürler olsun iyi canım sen nasılsın
çok büyük hadsizlik ve terbiyesizlik zaten de görmezden geliyorum ben bu tarz insanları, laf anlatacak kadar değer vermiyorum artık
Ayy okurken fıtık oldumTakma değil artık benimkisi sussun modu tek derdi kilo ya anlamıyorum kilo ile yatıyor kilo ile kalkıyor telefonla arayınca bile insan nasılsın iyi misin diye sorar bu kaç kilo aldın diye soruyor saç baş yolacagim sonunda