- 31 Ekim 2013
- 21.351
- 71.573
- 798
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım hiç tuketmesem daha iyi aslındaBeyaz ekmek tüketeceksen kaptanım tost makinasında hafif kizart ki glisemin oranı düşsün![]()
Böyle tipler heryerde var canim malesef ve sadece kilo degl her konuda darliyorlar insani. 2 cocuk nezaman cocugn yoksa niye yok derler olmuyormu sorunmu var, utanmadan acikca sorarlar bunu sen cevap vermeye utanirsn, yok bebek olur neden emzirmiyormusun bak agliyor acikmis herseyi cok bilirler ve herseye yapicak yorumlari vardir okadar uyuz oluyormki bu tiplerw ben akrabam da olsa mecbur kalmadikca görüsmüyorm. Herkesten uzak olmayi bu yüzden seviyorm bazenİnsanlar çok acımasız özellikle bayramlarda birlikte olduğun zamanlarda ne psikolojini anlıyorlar nede başka bir halt bütün herkesin ağzında bir kilodur gidiyor o yüzden gerçektende bu bayram kimseden kilomla ilgili tek kelime duymak istemiyorum bu yüzden istesemde istemesem de yorulsamda bazen sıkılsamda hem diyete hem spora elinden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla etrafımda ne yazık ki kendini bilmez kafaya birini takmasan birini takıyorsun bu yüzden biraz zorluyorum kendimi
demek ki sana iyi gelmiyor uzun açlıklar, sık sık az az yemek sana daha iyi geliyorsa öyle devam et canımMesela simdi olsa yanindaki pideyi yemem. Su aralikli neden bana uymuyor anlamadim, dun tesaduf yiyemedim.ama hazir yiyememisken, dedim biraz daha bekleyeyim. Evdeki brokoliyi (cok severim) yemeden, disardan tavuk sis, lahmacun soyledim. O aclikla beni sebze kesmez ki. Bugun bir suru ara ogun yaptim, rahatim valla. Yine de sunu merak ediyorum hep, acaba 2 gun dayansam, bana da iyi gelir mi aralikli ama dayanamiyorum. Obezlikten degil cidden ama az az yiyince rahatliyorum, diger turlu halatla baglasalar da çözüp yerim gibi![]()
nasıl güzel bir ortam
sağol canımmGeçmiş olsun canim. Diş tedavisi zor gerçekten![]()
yine gezegenler mi oynuyor nedir genel bir mutsuzluk hali mevcut, ben de aynı durumdayımBu ara hepimizde var sanirim bende az cok ayni durumdayım![]()
sorma canım yaa, benim de işyerimde var öyle bir tipİnsanlar çok acımasız özellikle bayramlarda birlikte olduğun zamanlarda ne psikolojini anlıyorlar nede başka bir halt bütün herkesin ağzında bir kilodur gidiyor o yüzden gerçektende bu bayram kimseden kilomla ilgili tek kelime duymak istemiyorum bu yüzden istesemde istemesem de yorulsamda bazen sıkılsamda hem diyete hem spora elinden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla etrafımda ne yazık ki kendini bilmez kafaya birini takmasan birini takıyorsun bu yüzden biraz zorluyorum kendimi
Gezegenlerle uğraşmayındemek ki sana iyi gelmiyor uzun açlıklar, sık sık az az yemek sana daha iyi geliyorsa öyle devam et canım
nasıl güzel bir ortam
sağol canımm
yine gezegenler mi oynuyor nedir genel bir mutsuzluk hali mevcut, ben de aynı durumdayım![]()
Cordelia
sorma canım yaa, benim de işyerimde var öyle bir tip
elinde tartı ile geziyor resmen, ne zaman gram kilo alsam ayyy yine kilo almışsın demeye başlıyor ama 7 kg verdim hiç çıtı çıkmıyor
bana göre bu çok büyük hadsizlik ve vicdansızlık
belki hormonel bir sıkıntı yaşıyorum istemsiz kilo alıyorum, belki çok mutsuzum ve yemek yiyerek mutlu olmaya çalışıyorum ama sen bana kilo aldın dedikçe daha da mutsuz oluyorum ya da belki tamamen keyfi kilo alıyorum sana ne yani sana neeeeee![]()
sözüm meclisten dışarıGezegenlerle uğraşmayın![]()
En iyisi çok sık görüşmemek işte ama senin ki iş yerinde bazen ciddi anlamda dalasim geliyor bir güzel bir daha ağzını açmaz diyorum çok sabirliyim normalde hatta eşimin deyimi ile sabrimla adam oldururmusum ama ona sabredemiyorumdemek ki sana iyi gelmiyor uzun açlıklar, sık sık az az yemek sana daha iyi geliyorsa öyle devam et canım
nasıl güzel bir ortam
sağol canımm
yine gezegenler mi oynuyor nedir genel bir mutsuzluk hali mevcut, ben de aynı durumdayım![]()
Cordelia
sorma canım yaa, benim de işyerimde var öyle bir tip
elinde tartı ile geziyor resmen, ne zaman gram kilo alsam ayyy yine kilo almışsın demeye başlıyor ama 7 kg verdim hiç çıtı çıkmıyor
bana göre bu çok büyük hadsizlik ve vicdansızlık
belki hormonel bir sıkıntı yaşıyorum istemsiz kilo alıyorum, belki çok mutsuzum ve yemek yiyerek mutlu olmaya çalışıyorum ama sen bana kilo aldın dedikçe daha da mutsuz oluyorum ya da belki tamamen keyfi kilo alıyorum sana ne yani sana neeeeee![]()
Kesinlikle ama işte bazen oluyor o zamanda hemen tost makinasında kizart ki glisemin inddeksi düşsün yemeği tetiklemesin kaptanimHaklısın canım hiç tuketmesem daha iyi aslında
Canım ben artık aaa evet aldım hadi görüşürüz deyip uzaklaşıyorum yanındanEn iyisi çok sık görüşmemek işte ama senin ki iş yerinde bazen ciddi anlamda dalasim geliyor bir güzel bir daha ağzını açmaz diyorum çok sabirliyim normalde hatta eşimin deyimi ile sabrimla adam oldururmusum ama ona sabredemiyorum
çok güzel canım tebrikler, bence bu gidişle o 7 kilo da uçar giderTartiyla arayı düzelttik de yarın diyete başlayalı 1 ay olacak ama hedefi tam tutmayacak gibi olsun zaten hedef yüksekti yüksek diye iyi çabaladım tutmasada çok az bir farkla 10 kiloyu kaçırmış olacağım bir daha ki hedefim 7 kilo eksi 27 Şubat ta kadar 7 kilo hedef koyuyorum kendime bakalım tutacak mı bu defa
İnşallah hedef koyunca güzel oluyor hedefe ulaşmak için çabalıyorsun en azından motive oluyorsunçok güzel canım tebrikler, bence bu gidişle o 7 kilo da uçar gider
Bu ondan anlamıyor ki kilo mu aldin evet aldım diyorum 5 dk sonra yine 10 dk sonra yine papağan gibi her gelen misafirin yanında aynı soruCanım ben artık aaa evet aldım hadi görüşürüz deyip uzaklaşıyorum yanından
eskiden bin tane açıklama yapardım ay şu yüzden ay bu sebeple diye ama artık baktım ortada bir art niyet var hiç muhatap almıyorum
offf yani ne laftan anlamaz insanlar varBu ondan anlamıyor ki kilo mu aldin evet aldım diyorum 5 dk sonra yine 10 dk sonra yine papağan gibi her gelen misafirin yanında aynı soru
Ben hiç takmıyorumEn iyisi çok sık görüşmemek işte ama senin ki iş yerinde bazen ciddi anlamda dalasim geliyor bir güzel bir daha ağzını açmaz diyorum çok sabirliyim normalde hatta eşimin deyimi ile sabrimla adam oldururmusum ama ona sabredemiyorum