Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlarrr yorgunda hissetsem bugn leslie yaptm smdi uzandm oglanla dinleniyorm o uyuyor kalkimde bi yesilcay yapiym sizde ne var ne yok yarnki tartilar beni korkutuyor felaket öncesi sessizligi gbi
Bende korkuyorum yarın için inşallah çok fazla artı gelen kimse olmaz

Yine mi diyettesin? Sana neeee

Kizlarrr yorgunda hissetsem bugn leslie yaptm smdi uzandm oglanla dinleniyorm o uyuyor kalkimde bi yesilcay yapiym sizde ne var ne yok yarnki tartilar beni korkutuyor felaket öncesi sessizligi gbi
Bu sessizlik beni de korkutuyor. Genelde yemeye dalınca oluyor inşallah tatil yoğunluğudir. Malum çocuklar evde. Cuma ola hayrola

Bu ondan anlamıyor ki kilo mu aldin evet aldım

Ayyy yine kilo almissin ne demek ya ne demek ben bu hadsizlige anlam veremiyorum ben bilmiyor muyum kilo aldigimi senden tespit teşhis isteyen mi var.Yok ya gerçekten tam tesekkullu adabi muaşeret dersi lazim bazi insanlara nasil konusulur nerde ne söylenir nerde susulur boyle çoçuga anlatir gibi anlatacaksin

Bu hafta çok yoğundum çok gelemedim herkes iyidir inşallah canlarım
şükürler olsun iyi canım sen nasılsın

çok büyük hadsizlik ve terbiyesizlik zaten de görmezden geliyorum ben bu tarz insanları, laf anlatacak kadar değer vermiyorum artık

Ayy okurken fıtık oldum kim bu akraba mi arkadaş mi ? Önceki mesajlari okuyamadim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…