• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya maşallah sana
İnsanlar çok acımasız özellikle bayramlarda birlikte olduğun zamanlarda ne psikolojini anlıyorlar nede başka bir halt bütün herkesin ağzında bir kilodur gidiyor o yüzden gerçektende bu bayram kimseden kilomla ilgili tek kelime duymak istemiyorum bu yüzden istesemde istemesem de yorulsamda bazen sıkılsamda hem diyete hem spora elinden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla etrafımda ne yazık ki kendini bilmez kafaya birini takmasan birini takıyorsun bu yüzden biraz zorluyorum kendimi

Eklentiler

• Screenshot_20230125-224001_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230125-224001_Samsung Health.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
25 ocak çarşamba Menüsü
2 yumurta omlet
3 çeri domates
2 parça peynir
1 dilim kepek ekmeği
7-8 zeytin

1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
4 ceviz

1 elma
1 bardak kefir

akşam:
1 tabak köfteli patates yemeği
2 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
1 tabak havuç salata

spor:
adım: 10206
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi Cordelia Cordelia

Selam kızlarr bugün çok yorucu bir gün oldu. Koşturmacam hiç bitmedi valla keyfim de pek yok yarına toparlarım.
Hepinize çok kalp. ❤️ Birinciyi şimdiden çok tebrik ediyorumm. :sampiyon: Görüşürüz kızlar yarın gelirim bugün bana müsaade yarın okurum artık. 💐💐❤️

Eklentiler

• 1111.webp
    1111.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 25
İnsanlar çok acımasız özellikle bayramlarda birlikte olduğun zamanlarda ne psikolojini anlıyorlar nede başka bir halt bütün herkesin ağzında bir kilodur gidiyor o yüzden gerçektende bu bayram kimseden kilomla ilgili tek kelime duymak istemiyorum bu yüzden istesemde istemesem de yorulsamda bazen sıkılsamda hem diyete hem spora elinden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla etrafımda ne yazık ki kendini bilmez kafaya birini takmasan birini takıyorsun bu yüzden biraz zorluyorum kendimi
Ufff gerçekten insanlar bazen çok saçmalıyor
Her ne kadar önemli olan bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz olsa da ister istemez çevrenin de onayını alma ihtiyacımız oluyor anlıyorum. Umarım istediğin vücuda bir an önce kavuşursun canım

Ufff gerçekten insanlar bazen çok saçmalıyor
Her ne kadar önemli olan bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz olsa da ister istemez çevrenin de onayını alma ihtiyacımız oluyor anlıyorum. Umarım istediğin vücuda bir an önce kavuşursun canım
Aslında onay değil kuzum inan bazı insanlar vardır hani lafa bakarsın birde dönüp ona ama susmaz ya her ortamda konusur konuşur böyle en son illallah edersin işte öyle tipler mevcut ne yazık ki çevremde sus desen anlamaz aile içinde olunca da mecburiyet girer araya aman neyse işte

Ne güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etme ❤️
Sağol canım 🥰 keyfin niye yok hasta falan değilsin ins. 🤲
Afiyet olsun canim♥️

Tamam canim olur hayirli yolculuklar♥️

Afiyet olsun canim♥️

Afiyet olsun canim♥️

Iyi akşamlar canim♥️

Hayirli akşamlar canim♥️
Ne guzelmis daha once duymadim kardesim ve ablamda Konyada okudular ama 😊😊
Canım Konya nin her ilçesinde yok. Merkezdeki 3 ilçede vardı. Yeni yeni bazı ilçelerde de basliyorlarmis dağıtmaya . Çocuklar çıktıkça yaygınlaşır sanırım.
25 Mart Çarşamba menüm

Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
10 zeytin

Akşam
2 çorba kasesi barbunya
1 kase yoğurt
5 İnegöl köfte

2 litre su kahve yeşilçay
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim 🥰
25 ocak çarşamba Menüsü
2 yumurta omlet
3 çeri domates
2 parça peynir
1 dilim kepek ekmeği
7-8 zeytin

1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
4 ceviz

1 elma
1 bardak kefir

akşam:
1 tabak köfteli patates yemeği
2 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
1 tabak havuç salata

spor:
adım: 10206
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi Cordelia Cordelia

Selam kızlarr bugün çok yorucu bir gün oldu. Koşturmacam hiç bitmedi valla keyfim de pek yok yarına toparlarım.
Hepinize çok kalp. ❤️ Birinciyi şimdiden çok tebrik ediyorumm. :sampiyon: Görüşürüz kızlar yarın gelirim bugün bana müsaade yarın okurum artık. 💐💐❤️
Afiyet olsun canim 🥰
İyi dinlenmeler canim. Keyfin niye yoktu ins önemli bir şey değildir sabah toparlarsin 🤲🥰

Back