- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Kuzum maşallah diyeyim ya bir dönem gerçekten uyku problemim vardı, sigarayı bıraktığımdan beri bebek gibi uyuyorumSu Instagram da filan saçma mesajlar varya konuşacak kimse yokmu diye. Gece gece sohbete gelmiştim. Ben ilk başladığımda geç vakte kadar çene oluyordu burda
fesang uyuyamadım hala diye yazardı. Şimdi herkes uyuyor.
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydin. İnsaallah cordiş.Herkese günaydın bugün Çarşamba işleri sıkı tutalım cumaya harika olalım inşallah,
GünaydınGünaydın herkese
Günaydin. Sus be, mesajimi görmedin mi? Yarisalim demistim. Geçti.Kızlar günaydın nasılsınız?
Kusura bakmayın ben bu hafta yazamadım. Diyet yürüyüş sporum devam ama yazmaya zamanım olmadı. Cumadan itibaren yeniden gelirim artık
Havlu atıyorumYaptım bitti daha da yapardım da koşu bandından yanık kokusu geliyor
Günaydın herkese
Günaydin kizlar
Hepiciginize günaydınlarGünaydın
Yavruna sağlıklı mutlu yıllar dilerimgünaydın kızlar
ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım
cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım
işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün
ne zor şu diş işi yacanım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım
bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim
öfff öfffff
Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
sağol canımmYavruna sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Sanada geçmiş olsun canım
Geçmişe mazi derler hergun yeni bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?