Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım iyi olmana çok sevindim.

Kuzum maşallah diyeyim ya bir dönem gerçekten uyku problemim vardı, sigarayı bıraktığımdan beri bebek gibi uyuyorum ama yine olur ya ara ara yaparız gece sohbetini

Günaydın kızlar
Günaydın
Herkese günaydın bugün Çarşamba işleri sıkı tutalım cumaya harika olalım inşallah,
Günaydin. İnsaallah cordiş.
Günaydın herkese
Günaydın
Kızlar günaydın nasılsınız?
Kusura bakmayın ben bu hafta yazamadım. Diyet yürüyüş sporum devam ama yazmaya zamanım olmadı. Cumadan itibaren yeniden gelirim artık
Günaydin. Sus be, mesajimi görmedin mi? Yarisalim demistim. Geçti.

günaydın kızlar

ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım

cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım

işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün

ne zor şu diş işi ya canım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım

bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim

öfff öfffff

Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba

Yavruna sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Sanada geçmiş olsun canım
Geçmişe mazi derler hergun yeni bir gün.

Yavruna sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Sanada geçmiş olsun canım
Geçmişe mazi derler hergun yeni bir gün.
sağol canımm

evet haklısın, zaten aslında motivasyon kaybım yok sadece istediğimi yiyemediğim için ve sadece yunuşak yiyabildiğim için hep hamur hep sıvı besleniyorum o da canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…