Kuzum sen hangi takımdasın? Açlık yapma artık şekerin düşüyor sonra çok yiyorsun sanki.Günün menüsü iyi olmadı kızlar 23 saat oruçlu geçti.
2-3 bardak çay içtim 2 bardak su içtim. 1.5 kase tavuk çorbası 2 dlm kek 3 tane ikram bisküvi. Yatmadan yoğurt filan mı yesem ki
Bence de yoğurt ye detoks olsun canım yada yeşil çay ve sağlıklı çiğ kuruyemis 3 5 de olurGünün menüsü iyi olmadı kızlar 23 saat oruçlu geçti.
2-3 bardak çay içtim 2 bardak su içtim. 1.5 kase tavuk çorbası 2 dlm kek 3 tane ikram bisküvi. Yatmadan yoğurt filan mı yesem ki
Afiyet olsun canim23 Ocak menüsü
8.30 kahvaltı
Omlet, zeytin,2 TB ekmeği, yeşillik
14.30 2 kepçe şehriye çorbası
15.30(misafirle)
(Hasta olunca herhangi bir şey yapamadım buzluktan çıkardım)
2 tatlı kaşığı irmik helvası,
1 kurabiye
Akşam 19.30
(Geç vakte kaldım ama yemeğim yoktu geçiştirmek istemedim,buzluktan tavuk çıkarıp pisirince bu vakti buldu)
Tavuk sote,salata
2 lt su bitki çayı(elma,tarçın,karanfil,limon,rezene anason)
21.00
1 portakal adimim 6200
Zipzip- fesang başka kimi etiketlemem lazım
Cumaya eksiye düşersin canim
Afiyet olsun canim23.1.2023 Menüm:
10:30 filtre kahve, ceyrek simit, yarim hasl. Yumurta
15:30 2 kase acili tarhana corbasi
17:30 1 kase salata, 1kk peynir, avuc ici kadar kirmizi et, 5yk haslanmis brokkoli ve karninahar yogurtlu, 3yk kabak yemegi
20:30 cay ile 3 catal cheescake ( bu olmamaliyd biliyorm kizlar nefsime yenik düstüm iyilesiyorm ya istah da geliyor hemen o kalsa iyidi ama)
8.911 Adim
Eki Görüntüle 3196309
Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
19 400 adım azcık itin beni
Afiyet olsun canimGünün menüsü iyi olmadı kızlar 23 saat oruçlu geçti.
wowBugün büyük doktor yanımıza geldi, benim durumumun mucize olduğunu söyledi, yüz kişide ancak bir kişi bu kadar çabuk düzelmeye başlardı dedi.
Fizik tedaviye şubat başı gidersin dedi.
Hamdolsun Rabbimin verdiğine
Allah kabul etsinAllah kolaylık versin, ben tesbih çekemiyorum aklıma gelen duaları ediyorum, zaten diyet önceliğimden çıktı
oyy inşallahHedef aynı. 68 olacağız inşallah benim 13 kilo var . Sen kaçtın canım?
YürüyorumHerkes iyidir inşallah bakamıyorum sayfaya bugün çok yoğunum öpüyorum herkesi
9 çok değil canım başarırsin sen. 68 de görüşelim. Sonraki hedefim 60wow
ateistler hadi bunu da açıklayın
Allah kabul etsin
oyy inşallah
77 bugün malesef canım 9 kilo
Insallah sende biran önce gör canimHadi inşallah ya ne olur 6 lar gelsin
Okadar ac kaldiktan sonra nasl kendine bi yemek hazirlamadin canim tek corba icip kek biskuvi yedin, aslinda az yiyorsun ama genel anlamda sagliksiz beslendigni düsünüyorm. Gerci bazi günler menülern cok güzeldi yine saglikli dengeli güzel menülere dönmelisin benceGünün menüsü iyi olmadı kızlar 23 saat oruçlu geçti.
Amin canım23/01/2023 PAZARTESİ
6.034 ADIM (iki ayri adimsayar toplamı)
50 DAK BÖLGESEL:500 PUAN
Eki Görüntüle 3196349 Eki Görüntüle 3196350 Eki Görüntüle 3196351
Zipzip- Cordelia Fit mutlu anne
3 AYLARİN BASLANGİCİ HAYİRLİ OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?