Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günün menüsü iyi olmadı kızlar 23 saat oruçlu geçti.
2-3 bardak çay içtim 2 bardak su içtim. 1.5 kase tavuk çorbası 2 dlm kek 3 tane ikram bisküvi. Yatmadan yoğurt filan mı yesem ki
Kuzum sen hangi takımdasın? Açlık yapma artık şekerin düşüyor sonra çok yiyorsun sanki.

gezegenfeza canım geçmiş olsun Rabbım yardımcın olsun motivasyonunu yüksek tut geçer elbette tam konuyu bilmemekle birlikte birden felç geldi yazmışsın merak ettim tansiyon la falan mı ilgili pıhtı vs yok inşallah Rabbım mübarek gecenin hürmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin

2-3 bardak çay içtim 2 bardak su içtim. 1.5 kase tavuk çorbası 2 dlm kek 3 tane ikram bisküvi. Yatmadan yoğurt filan mı yesem ki
Bence de yoğurt ye detoks olsun canım yada yeşil çay ve sağlıklı çiğ kuruyemis 3 5 de olur

Afiyet olsun canim
Spor yaptiginda Cordelia yi etiketle

Diyet döngüsü nedir
Diyet döngüsü kişinin diyetine beslenmesine iradesine uzun süre sahip çıkamayıp bir sağlıklı beslenip bir sağlıksız beslenmeye yonlenmesidir.
Bu tarz kişilerde gözlenen olumsuzluklar devamlı kilolarınin bir önceki döngüden daha da yükselmesi
Metabolizma yavaşlaması
Vücudun kendini koruma altına alarak kilo vermemeye baslamasi
Daha hızlı vücudun yağ stoklamasi gibi bir sürü olumsuz etkisi vardır
Bundan dolayı kişi diyette yada sağlıklı beslenmede sürdürülebilir kendine en uygun beslenmeyi seçmesi spor ile desteklemesi ve bir program dahilinde kilo vermesidir.
Çok uzun oldu başınızı agrittim affola

Pazartesi kilo bikdirimi
Cuma 77.5
Pazartesi 77.5
Fark yok Sabit
Zipzip- Fit mutlu anne
Cumaya eksiye düşersin canim
Afiyet olsun canim
19 400 adım azcık itin beni

Afiyet olsun canim

Bugün pazartesi bildirimi yapmadım. 80.9
Dün YouTube da evde fit diye bı sayfa buldum. Hiç zorlanmadan ısınma yağ yakma ve popo şekillendirme egzersizi yaptım toplam 25 dk filan
Bugün bacaklarım ve popom acayip ağrıyor. Oturup kalkmak çok zor. Ama hem zorlanmadim hemde popomu hareket ettirdim çok mutluyum.
Şimdi tekrar yapmak için açtım. Hem kaslarım gevsesin hem vücudum alışsın harekete

Son düzenleme:
wow
ateistler hadi bunu da açıklayın

Allah kolaylık versin, ben tesbih çekemiyorum aklıma gelen duaları ediyorum, zaten diyet önceliğimden çıktı
Allah kabul etsin

Hedef aynı. 68 olacağız inşallah benim 13 kilo var . Sen kaçtın canım?
oyy inşallah
77 bugün malesef canım 9 kilo

23 Ocak Menüm
Türk kahvesi diyeti ilk gün+ eklemelerim
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim beyaz peynirle tost, salatalık biber domates 3 zeytin ve sade türk kahvesi
Ara züber balkabaklı bar
Öğlen 100 gr et sote, kızarmış patlıcan 4 dilim, 5 kaşık bulgur pilavı
Ara siyah çay
Latte,3 kare şekersiz bitter çikolata, 1 küçük zencefilli kurabiye
Akşam limonlu form çay, 2 haşlanmış yumurta, 2 kaşık haşlanmış maş fasülyesi,havuç ve salatalık

2 lt su

9.628 adım ve 10 dk kardiyo

Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi

Son düzenleme:
Hadi inşallah ya ne olur 6 lar gelsin
Insallah sende biran önce gör canim
Okadar ac kaldiktan sonra nasl kendine bi yemek hazirlamadin canim tek corba icip kek biskuvi yedin, aslinda az yiyorsun ama genel anlamda sagliksiz beslendigni düsünüyorm. Gerci bazi günler menülern cok güzeldi yine saglikli dengeli güzel menülere dönmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…