• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günün menüsü iyi olmadı kızlar 23 saat oruçlu geçti.
2-3 bardak çay içtim 2 bardak su içtim. 1.5 kase tavuk çorbası 2 dlm kek 3 tane ikram bisküvi. Yatmadan yoğurt filan mı yesem ki🙄
Kuzum sen hangi takımdasın? Açlık yapma artık şekerin düşüyor sonra çok yiyorsun sanki.🤔

gezegenfeza gezegenfeza canım geçmiş olsun Rabbım yardımcın olsun motivasyonunu yüksek tut geçer elbette tam konuyu bilmemekle birlikte birden felç geldi yazmışsın merak ettim tansiyon la falan mı ilgili pıhtı vs yok inşallah Rabbım mübarek gecenin hürmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin 🙏

2-3 bardak çay içtim 2 bardak su içtim. 1.5 kase tavuk çorbası 2 dlm kek 3 tane ikram bisküvi. Yatmadan yoğurt filan mı yesem ki🙄
Bence de yoğurt ye detoks olsun canım yada yeşil çay ve sağlıklı çiğ kuruyemis 3 5 de olur

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-23-22-54-54-244_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2023-01-23-22-54-54-244_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 27
23 Ocak menüsü
8.30 kahvaltı
Omlet, zeytin,2 TB ekmeği, yeşillik

14.30 2 kepçe şehriye çorbası
15.30(misafirle)
(Hasta olunca herhangi bir şey yapamadım buzluktan çıkardım)
2 tatlı kaşığı irmik helvası,
1 kurabiye

Akşam 19.30
(Geç vakte kaldım ama yemeğim yoktu geçiştirmek istemedim,buzluktan tavuk çıkarıp pisirince bu vakti buldu)
Tavuk sote,salata

2 lt su bitki çayı(elma,tarçın,karanfil,limon,rezene anason)

21.00
1 portakal adimim 6200
Zipzip- Zipzip- fesang fesang başka kimi etiketlemem lazım🤭
Afiyet olsun canim♥️
Spor yaptiginda Cordelia Cordelia yi etiketle🥰

Diyet döngüsü nedir
Diyet döngüsü kişinin diyetine beslenmesine iradesine uzun süre sahip çıkamayıp bir sağlıklı beslenip bir sağlıksız beslenmeye yonlenmesidir.
Bu tarz kişilerde gözlenen olumsuzluklar devamlı kilolarınin bir önceki döngüden daha da yükselmesi
Metabolizma yavaşlaması
Vücudun kendini koruma altına alarak kilo vermemeye baslamasi
Daha hızlı vücudun yağ stoklamasi gibi bir sürü olumsuz etkisi vardır
Bundan dolayı kişi diyette yada sağlıklı beslenmede sürdürülebilir kendine en uygun beslenmeyi seçmesi spor ile desteklemesi ve bir program dahilinde kilo vermesidir.
Çok uzun oldu başınızı agrittim affola

Pazartesi kilo bikdirimi
Cuma 77.5
Pazartesi 77.5
Fark yok Sabit
Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Cumaya eksiye düşersin canim ♥️
23.1.2023 Menüm:

10:30 filtre kahve, ceyrek simit, yarim hasl. Yumurta

15:30 2 kase acili tarhana corbasi

17:30 1 kase salata, 1kk peynir, avuc ici kadar kirmizi et, 5yk haslanmis brokkoli ve karninahar yogurtlu, 3yk kabak yemegi

20:30 cay ile 3 catal cheescake ( bu olmamaliyd biliyorm kizlar nefsime yenik düstüm iyilesiyorm ya istah da geliyor hemen o kalsa iyidi ama 😂)

8.911 Adim
Eki Görüntüle 3196309
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
2 lt Su
Afiyet olsun canim♥️
19 400 adım azcık itin beni 🖐️
🧿🧿
Afiyet olsun canim ♥️

Bugün pazartesi bildirimi yapmadım. 80.9
Dün YouTube da evde fit diye bı sayfa buldum. Hiç zorlanmadan ısınma yağ yakma ve popo şekillendirme egzersizi yaptım toplam 25 dk filan
Bugün bacaklarım ve popom acayip ağrıyor. Oturup kalkmak çok zor. Ama hem zorlanmadim hemde popomu hareket ettirdim çok mutluyum.
Şimdi tekrar yapmak için açtım. Hem kaslarım gevsesin hem vücudum alışsın harekete

Son düzenleme:
Bugün büyük doktor yanımıza geldi, benim durumumun mucize olduğunu söyledi, yüz kişide ancak bir kişi bu kadar çabuk düzelmeye başlardı dedi.
Fizik tedaviye şubat başı gidersin dedi.
Hamdolsun Rabbimin verdiğine 🤲🏼
wow 🤩
ateistler hadi bunu da açıklayın 😂

Allah kolaylık versin, ben tesbih çekemiyorum aklıma gelen duaları ediyorum, zaten diyet önceliğimden çıktı
Allah kabul etsin 🤩

Hedef aynı. 68 olacağız inşallah benim 13 kilo var . Sen kaçtın canım?
oyy inşallah 😍
77 bugün malesef canım 9 kilo

23 Ocak Menüm
Türk kahvesi diyeti ilk gün+ eklemelerim 🤭
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim beyaz peynirle tost, salatalık biber domates 3 zeytin ve sade türk kahvesi
Ara züber balkabaklı bar
Öğlen 100 gr et sote, kızarmış patlıcan 4 dilim, 5 kaşık bulgur pilavı
Ara siyah çay
Latte,3 kare şekersiz bitter çikolata, 1 küçük zencefilli kurabiye
Akşam limonlu form çay, 2 haşlanmış yumurta, 2 kaşık haşlanmış maş fasülyesi,havuç ve salatalık

2 lt su

9.628 adım ve 10 dk kardiyo

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Son düzenleme:
Hadi inşallah ya ne olur 6 lar gelsin 🙏🙏🙏
Insallah sende biran önce gör canim 🤲😍
Okadar ac kaldiktan sonra nasl kendine bi yemek hazirlamadin canim tek corba icip kek biskuvi yedin, aslinda az yiyorsun ama genel anlamda sagliksiz beslendigni düsünüyorm. Gerci bazi günler menülern cok güzeldi yine saglikli dengeli güzel menülere dönmelisin bence ❤️

Back
X