- 18 Mart 2018
- 30.758
- 122.342
- 598
- 35
AA aslında hep yaptığım bir şey ama hiç aklıma gelmemiştiAllah şifa versin canım
Nane, limon, zencefil, zerdeçal, sarımsak, bal
İstediğin karışımı yap, düzenli iç
Kızlar birde apayrı yaşam hardal yağlı karışım var, almak isteyen olursa, içinde çok şifalı şeyler var, ben hastane odama bile getirttim, günde 1 tatlı kaşığı içiyorum
Ya diyorum ne yapıyorAhada 252.000. Mesaj benimdir
Neden olmasın ki inanırsan yaparsinIyi aksamlar kizlar benimde bayrama hedefim 67. 10kg civari var aslinda makul ama 69a da raziym 6lar gelsinde
Gönlumden 15 geciyor ama cok fazla gibi inşallah dua hükmüne geçsin bayrama 62 olmayi diliyorumBayram geliyor 3 ay var eee hatunlar hedefler ne bayram için kaç kilo hedefi koydunuz kendinize hedefleri alayım herkes hedefini alsın not etsin onun içinde mecade edelim ne dersiniz
Pinar ben uçtum 62 dedimIyi aksamlar kizlar benimde bayrama hedefim 67. 10kg civari var aslinda makul ama 69a da raziym 6lar gelsinde
İyi Seyirler kuzummmm. Baktım az kalmış 252 000 e dedim gezegene ses edeyim.Kaptım rahatladım
Artık dizime devam edebilirim
Uzaklara gitmen lazım canım,AA aslında hep yaptığım bir şey ama hiç aklıma gelmemişti
Çok teşekkür ederim canım
Sen nasılsın?Çok geçmiş olsun, soran çok olmuştur sormayip geçmişten mesajı bulayım demiştim ama bı türlü fırsat bulamadim
Hadi inşallah ya ne olur 6 lar gelsinIyi aksamlar kizlar benimde bayrama hedefim 67. 10kg civari var aslinda makul ama 69a da raziym 6lar gelsinde
İşittim, yetiştimİyi Seyirler kuzummmm. Baktım az kalmış 252 000 e dedim gezegene ses edeyim.
Cok iyi tebriklermerhaba kızlar. evvelki cuma 90 dım. bugün 88.9 çıktım.
Aminn insallahMübarek 3 Aylar Mübarek Olsun Kızlar
Hayallerimize sağlıkla huzurla yaklaşalım inşallah dertler sorunlar uzak olsun
Bugün büyük doktor yanımıza geldi, benim durumumun mucize olduğunu söyledi, yüz kişide ancak bir kişi bu kadar çabuk düzelmeye başlardı dedi.
Fizik tedaviye şubat başı gidersin dedi.
Hamdolsun Rabbimin verdiğine
Gecmis olsun ya hafif atlatirsun insallah bana balli limonlu ilik su ve ihlamur cayi cok iyi geldi bol bol ictim balli zencefil yaptm yedim bogazi hafif yakiyor iyi oluyor sonra karbonat tuz ve su ile gargara istersen sirke de ekle yada tek sirkeylede olur. Buhar yaptim pspatyalara kaynar su döküp bi legende üzerinde havluyla gavayi soludum. Hamilelik vs yoksa adacayi ic bogaz icin iyi geliyorKizlar hasta oldumburnum tıkalı, her tarafım ağrıyor.En son yazın hasta olmuştum,evde çoluk çocuk hasta olurken beni hep teğet geçmişti. Ne yapsam da çabuk toparlasam her şeyi de yiyip icemiyorum.
Masallah cok iYi yasemin
Insallah canimNeden olmasın ki inanırsan yaparsin
Pinar ben uçtum 62 dedimayni kilosayiz nicin 62 olmasin ki olabilir ama spor şart diyetle çok çok çok yavaş gidiyor benim. 62 sayisini her yere yazacam saga sola gozumun gordugu her yere bilincaltimi o hedefe kilitleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?