• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
çok geçmiş olsun kuzum

Apartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
başınız sağolsun

Cumayı bekle bu cuma muhteşem bir cuma olacak senin için hiç moralini bozma. :KK50:
hadi inşallah canım teşekkür ederim :KK60:

Ne düşünceli ev sahibisin sen 😍
😍❤️ misafirlik iyi hissedirmicekse görüsmenin anlami yok bence o yüzden misafirlerim iyi hissetsin isterim,keske herkez böyle düsünse 🥴
Maşallah canım. Tabi ben yazana kadar akşam oldu ama. Şimdi daha da iyisindir ins

Afiyet olsun canim 🥰

🥰🥰🥰🥰

Bekliyorum canim 🥰

Afiyet olsun canim. Gizlemeye rağmen akşam bu menuyle gelebildiysen superr canim.

Afiyet olsun canim 🥰 adımında süper🥰

Afiyet olsun canim 🥰 oh adımlarda atılmış🥰

Yok canım gofret varr pek te muhteşem menu değil idare eder işte 😘

,🥰👏👏

Milli yemeğimiz 🥰🥰

Aynen canim🥰🥰

Vay vay vayyy adımına kurbannn😍😍😍
Baktı kaptanı yuruyemiyor adimliyor da adimliyor
Sagol kaptanim cok daha iyiyim bugun 😍🤗 yine yürüyüs yaptim oglan akülü arabasini sürerken tempolu birsekilde yaninda 😎
Gecen gün, diyette olduguma odaklanmasin diye dedim ki. Abla o kadar acikmisim ki, uykusuzluktan herhalde, 14 dilim cavdar ekmegi, 3 tabak makarna yedim diyorum (hani enerjisi uzerimden gitsin diye) dogru zaten. Ay bana ne diyor. İncedir onlar:işsiz:bu ne simdi.
Ayy hic gelemem böyle insanlara ben direk mesafemi koyarm gerekirse görüsmem ne o öyle herseye burnunu sokuyor sen anlattikca ben delirdm 🥴😂
günaydın kızlar :KK60:

dün hiç gelemedim buraya, hem cumartesi bütün gün evde olduğum için evin bütün işleri pazar kalmıştı; yemek, çamaşır, temizlik sonrasında da kötüleştim, zaten tam toparlayamamıştım herhalde yorulunca kötüledim.
Günaydin canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin 🙏
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Kaptanım cuma günü menüsünü yazdım ama cumartesi pazarı birazdan yazacağım. Kusura bakma kaptanım lütfen toparlayamadık hastalık devam ediyor :KK42:
🙏 Allah sifa versin insallah
Allah şifa versin canım 🤲🏼
Sagol canim amin sanada insallah 🙏🥰
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ♥️

Günaydın canim gecmis olsun Allah sifa versin 🙏

Guzel eksi tebrik ederim canim 💕
😍🤗 sagol kaptanim
geçmiş olsun canımm :KK200:
Sagol canim ❤️
Apartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
Allah rahmet eylesin 🤲
Tebrikler kızlar 😍

:rapci:

Allah rahmet eylesin

Acil şifalar dilerim tatlım
Amin canim sagolasin 😍
Canlarım akşama ancak gelirim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin haccı umreyi şu anda bu kalabalık, bu coşku bile duygulandırdı beni. Birde gitmek nasip olsa ins aminn🤲🤲🤲
Aminnnm 🤲 Allah gitmeyi görmeyi nasip etsin insallah bizlerede
çok geçmiş olsun kuzum

başınız sağolsun

hadi inşallah canım teşekkür ederim :KK60:
Sagol canim benim 🥰

Back
X