- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Gece 2 ile 4 arası mutlaka vücut derin uykuda olmalı kuzum yağ yakımı en çok bu saatlerde olurGün içinde mı 2-4 saat anlamadım canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece 2 ile 4 arası mutlaka vücut derin uykuda olmalı kuzum yağ yakımı en çok bu saatlerde olurGün içinde mı 2-4 saat anlamadım canım?
Başla başla ben artık gün saymayı bıraktım ama arada vücut istiyor bi sekilde atlatmak gün geçtikçe kolay oluyor en zoru regli zamanı bu sabah reçel çekti canım ne biçim normal hayatta yemem üstüne ama sekersizlik galiba istedi vucutBenim acilen şekersize başlamam lazım![]()
Canım zor olur kesin yürümek ama faydası çoktur sağlık getirsin sana inşallah canımCanım ona benziyor, ben kalçanın az aşağısına takıp öyle yürüdüm biraz zorluyor işte
Güzel menü cnm ama genel olsrk suyu az iciyorsun sanki oda kabizlik yapabillirBugün ki menüm
Sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
Saat 13.30 da 2 yumurtayla 1 soğanla zeytin yağı ile tavada yaptım.
Trabzon hurması 1 tatlı kaşığı tahin 2 ceviz
Arada yeşil çay
Akşam 18 de 1 porsiyon patlıcan yemeği bol yoğurt 2 yk yoğurt
Su alimim çok değil 1.5 lt yi geçti. Adım 10 bin olmaz bugün yine kemiklerim sızlıyor nasıl bir hastalık ya![]()
Allah'ım herkesin adımları almış başını uzaya çıkıyor
Benim amacım KIRMIZI KAPTAN olarak öncelikle kendi takımımı sonra bütün yarışmacıları costurmakti![]()
basardimmmm
![]()
Bogakızlar hangi burçsunuz?
Afiyet olsun o adimlar süper yaMenü
Kahvaltı 13:00
2 dilim tam tahıllı ekmek(48 Gr)
Domates salatalık yeşil salata ( 3 çatal vardı yedim )
1 zeytin
1 tane tereyağı ile yumurta
Kahve çay ( iştahım yok sebepsiz yere yiyemiyorum)
Akşam 19:30
6 7 adet hamsi (tava)
Salata
1 dilim tam tahıllı ekmek (24 Gr)
Çay kahve ( çok açtım sofraya oturunca bırakıp gitti açlık beni zorla yedim)
Su 2 3 civarı
Spor ( 3 saydiysa 5 saymadi sinirimle oynuyor)
Adım:28176
Zipzip-
Cordelia @Kinoalihatun
fesang @Ucmelekannesi @Fit mutlu anne @siskopat
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesinIyi geceler
Halamin esi yogunbakimdaydi bugun vefat etti
Bi kac gun gelemem yarin cebazeye gidecez
Adim ve menu yazamam kusura bakmayin
Ama yeme icmeme zaten olmaz
Cumadan once gelirim eve zaten
Kilo bildirimi yaparim
Bu haftalik beni maruz gorun![]()
Sagol canim insallahAfiyet olsun canimsağlığına kavuş ins halledersin sen
Afiyet olsun canim
Maşallah canım
Adımlara bak sahanesiniz
Ayağına sağlık caniim
Ayağına sağlık canım masaallah
Başınız sağolsun canim.![]()
Hic merak etme son gaz devam kaptanimBugün kayinvaldeme gideceğiz öğlen. Yarın nasipse umreye yolcu edeceğiz kv mi. Pek sık gelemeyebilirim. Ama bu demek değil ki kaptanımız buralarda değil diye kaçamak yapılsın.
Hele hele pazar gününün büyüsüne kapılıp günahlar islenmesinyarın ara tartı günü kimseler artı ile gelmesin
![]()
sonradan toparlamakla ugrasmayalim canlarım benimm
Cordelia
Pnrrr-12 @siskopat @Mavikus_ @succulentaski @Ilazram @SebastianCheesecake
erenmothers @belmayne
![]()
Ben de onu 23.00 - 02.00 arası biliyordumGece 2 ile 4 arası mutlaka vücut derin uykuda olmalı kuzum yağ yakımı en çok bu saatlerde olur
Evet ben de diyet yaparken canım reçel ister normalde ağzıma sürmemBaşla başla ben artık gün saymayı bıraktım ama arada vücut istiyor bi sekilde atlatmak gün geçtikçe kolay oluyor en zoru regli zamanı bu sabah reçel çekti canım ne biçim normal hayatta yemem üstüne ama sekersizlik galiba istedi vucut
İnşallah mommyciğimCanım zor olur kesin yürümek ama faydası çoktur sağlık getirsin sana inşallah canım![]()
Geçmiş olsun daha da iyi olun inşallahTünaydin kizlar bugun bi nebze daha iyyiyiz Allaha cok sükür bi gecmis yapaym alintilara bakicam
Adim bildirecek misin canım sariya ekledik duruma gore listeden cikartalimSelamlar kızlar.
Yatıya misafirlerim var. sonra da annemlere gideceğim. bu arada yetiştirmem gereken işler var. biraz dağılmış durumdayım. çok giremiyorum. şimdilik kilomu sabit tutmaya çalışacağım. bir buçuk hafta sonra tekrar düzenime dönerim inşallah.![]()
Tamam kaptanim yesile ekliyorum
Günaydın canimGünaydın musmutlu sabahlar
Tunaydin canim daha iyi olmana sevindimTünaydin kizlar bugun bi nebze daha iyyiyiz Allaha cok sükür bi gecmis yapaym alintilara bakicam
Vaavvvvv maşallah maşallahKısa bir yürüyüş yaptım geldim 5bin adımla eve girdim
Günaydın kaptanımGünaydın mutlu pazarlar![]()
![]()
Günaydın![]()
Kilo gider canım sen yeter ki başla ve vazgeçme
Dogum kilolarimla 1 seneden fazla gezdim. Hayatta diyet yapmadim. Bosver. Hâlden dusersin.
Ben varım ama senin kadar adım atamam maşallah arkadaşıma21 Ocak cumartesi 24184 adım
Cordelia E Elif Tolga @Fit mutlu anne @Ucmelekannesi @_ASTRAL_ başka kim vardı adım yarışında?
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canimsağlığına kavuş ins halledersin sen
Afiyet olsun canim
Maşallah canım
Adımlara bak sahanesiniz
Ayağına sağlık caniim
Ayağına sağlık canım masaallah
Başınız sağolsun canim.![]()
Hayırlı olsun canım.
Başlangıcın hayırlı olsun canim
Mutlu pazarlar canimMutlu pazarlar kızlar![]()
Canım diyet zayıflamak az yemek değil. Sağlıklı beslenip gereksiz şeker almazsa hem bebek daha sağlıklı olur hem kendisi kilo verir.Dogum kilolarimla 1 seneden fazla gezdim. Hayatta diyet yapmadim. Bosver. Hâlden dusersin.