Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu pazarlar kaptanimHerkese mutlu pazarlar diliyorum![]()
Hoşgeldin canımVaavvvvv maşallah maşallah
Günaydın kaptanım
![]()
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Mutlu pazarlar canımHerkese mutlu pazarlar diliyorum![]()
Bitanem ben de her gün bu kadar atamam büyük ihtimalleBen varım ama senin kadar adım atamam maşallah arkadaşıma![]()
Amin canim insaölah sagolasinBen de onu 23.00 - 02.00 arası biliyordum
Evet ben de diyet yaparken canım reçel ister normalde ağzıma sürmem
İnşallah mommyciğim
Geçmiş olsun daha da iyi olun inşallah
Tunaydin canim daha iyi olmana sevindim![]()
Baslangicin hayirli olsun canim
Tam benim düsüncelerimi yazmissin, bende emzirirken canim cok hamurisi tatli paketli gidalar cekerdi ama sonu yok yedikce yiyor insan ve bebegede zararli yani onun yetine bol su cay bol yesillik sebze yemegin protein cok daha saglikli ve güzelCanım diyet zayıflamak az yemek değil. Sağlıklı beslenip gereksiz şeker almazsa hem bebek daha sağlıklı olur hem kendisi kilo verir.
Önemli olan dengeli beslenmek.
Gereksiz seker almamayi yillardir basaramadiysam, emzirirken hic basaramam ben :)Canım diyet zayıflamak az yemek değil. Sağlıklı beslenip gereksiz şeker almazsa hem bebek daha sağlıklı olur hem kendisi kilo verir.
Önemli olan dengeli beslenmek.
Hazir gidalar degil tabi ki. Ne guzel basarmissin senAmin canim insaölah sagolasin
sagol kaptanim
Baslangicin hayirli olsun canim
Tam benim düsüncelerimi yazmissin, bende emzirirken canim cok hamurisi tatli paketli gidalar cekerdi ama sonu yok yedikce yiyor insan ve bebegede zararli yani onun yetine bol su cay bol yesillik sebze yemegin protein cok daha saglikli ve güzel
Selam kızlarrr canımlarrrBugün kayinvaldeme gideceğiz öğlen. Yarın nasipse umreye yolcu edeceğiz kv mi. Pek sık gelemeyebilirim. Ama bu demek değil ki kaptanımız buralarda değil diye kaçamak yapılsın.
Hele hele pazar gününün büyüsüne kapılıp günahlar islenmesinyarın ara tartı günü kimseler artı ile gelmesin
![]()
sonradan toparlamakla ugrasmayalim canlarım benimm
Cordelia
Pnrrr-12
bilgeyogii @Mavikus_ @succulentaski I Ilyusa @SebastianCheesecake
erenmothers @belmayne
![]()
Canım I Ilyusa başınız sağ olsun. Allah sevdiklerine sizlere sabırlar versin.Iyi geceler
Halamin esi yogunbakimdaydi bugun vefat etti
Bi kac gun gelemem yarin cebazeye gidecez
Adim ve menu yazamam kusura bakmayin
Ama yeme icmeme zaten olmaz
Cumadan once gelirim eve zaten
Kilo bildirimi yaparim
Bu haftalik beni maruz gorun![]()
iyilik canım biraz yürüyüşe çıkacağım şimdi. Sen nasılsın canım?? Herkes sporda herhalde
Şükür iyiyim ben de. Çık çık. Hava güzel. Kap adımları. Ben de disardan geldimiyilik canım biraz yürüyüşe çıkacağım şimdi. Sen nasılsın canım?? Herkes sporda herhalde
Eki Görüntüle 3195563