- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Emeğine sağlık gayet güzel bir sonuçGünaydın bol adımlı pazarlar
Katıldım
fesang E Elif Tolga
Cordelia maşallah skorlarınıza
Yüklenmezsem hiç şansım yok
21 Ocak Adım 19158Cordelia
Eki Görüntüle 3195405
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emeğine sağlık gayet güzel bir sonuçGünaydın bol adımlı pazarlar
Katıldım
fesang E Elif Tolga
Cordelia maşallah skorlarınıza
Yüklenmezsem hiç şansım yok
21 Ocak Adım 19158Cordelia
Eki Görüntüle 3195405
Başınız sağolsun.Iyi geceler
Halamin esi yogunbakimdaydi bugun vefat etti
Bi kac gun gelemem yarin cebazeye gidecez
Adim ve menu yazamam kusura bakmayin
Ama yeme icmeme zaten olmaz
Cumadan once gelirim eve zaten
Kilo bildirimi yaparim
Bu haftalik beni maruz gorun![]()
Maşallah canım çok güzel bir adım sayısı olmus
Günaydın kaptanım tartı bana ceee dedi mutlu sabah sabahGeç oldu cevaplar biliyorum ama kusura bakmayın anca fırsat bulabildim
Afiyet olsun canım
Wc sorununu halletmene sevindim canım
Owww iste benim takım
Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım aralıklı oruç güzel bende seviyorum
Yaa tüh canım bi toparlayamadiniz
Afiyet olsun canım
10 bini bulsaydim sükredecektim
Canim ilk firsatta bi akilli bant akilli saat bisey al mumkunse bence telefon zor oluyo cidden
Balık burcuyum canım ben
Neyin var canım ne için gidiyordun doktora menü yazmak yediğini görmek bile bi adım cidden canım
Afiyet olsun canım adım şahane
Afiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da
Ett tabiki canim yaptıysan
Afiyet olsun canım
Süpersin canım![]()
Leylak im hurma ya 1 ye ya 3 tek sayı olur mu canım çift sayı tüketme hurmayı balim21 Ocak Cumartesi Menüm
Kahvalti
1 krep (tb unu ile)
Peynir ,domates
Marul
10 findik
Bira kuru üzûm
Ara
16:00 1 mandalina
17:35 1 sütlü kahve 2 hurma 7-8 leblebi
Akşam
20:00 4 köfte (izgara)
Salata yapmaya üşendimdomates
2 litre su
LESLI 3 Mil(Nihayet)
Cordelia
Zipzip- @Fit mutlu anne
Buna karşı takım kaptanı olarak bı içim burkulsadaGünaydın kaptanım tartı bana ceee dedi mutlu sabah sabah![]()
Acelen neydi bacım daha biz adım atmadık yataktanKısa bir yürüyüş yaptım geldim 5bin adımla eve girdim
Canım ona benziyor, ben kalçanın az aşağısına takıp öyle yürüdüm biraz zorluyor işteDirenç lastiği nasıl birşey kuzum Google yazdımda plateste kullanılan lastik çıktı ondan mı canımgüle güle kullan tatlım
Aman ne bileyim pazar sabahı niye uyanıverdiysem dimiAcelen neydi bacım daha biz adım atmadık yataktan![]()
Kıllık yapasim geldi sabah sabahGünaydın kaptanım tartı bana ceee dedi mutlu sabah sabah![]()
Çok güzel olmus sabah yürüyüşu yapmak gününu enerji ile doldururAman ne bileyim pazar sabahı niye uyanıverdiysem dimi
Bir de yatış saatimi biraz daha erkene çeksem daha güzel olacakÇok güzel olmus sabah yürüyüşu yapmak gününu enerji ile doldurur
2-4 saatini mutlaka uyuyarak gecirmeye çalış canım birde 6 saat deliksiz uyku miss gibi yağ yakarBir de yatış saatimi biraz daha erkene çeksem daha güzel olacak
Hayat düzenle güzel
Gün içinde mı 2-4 saat anlamadım canım?2-4 saatini mutlaka uyuyarak gecirmeye çalış canım birde 6 saat deliksiz uyku miss gibi yağ yakar![]()
Benim acilen şekersize başlamam lazımCanım nasıl tatlı bir şey istiyor 21 gün şekersiz hayat sonra istemez vücut diyene sevgiler saygılar hürmetler sunarım![]()