• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saat kendini sifirlamis anlamadım 😔😔
16.000 adım yapmıştım. Zaten sizin yanınızdan bile gecemem ama yinede sıfırlamasi sıktı canımı😌

Telefonda bu kadar adım saymis Cordelia Cordelia Screenshot_2023-01-21-21-04-59-066_com.mi.android.globalminusscreen.webp

Aslan canım su moralini bir yukarı çek bak yürüyüş yarışı yapıyoruz gel katıl bize
sürekli doktordayım kaç aydır. çok gerildim. kilolar ayrı dert 🤷‍♀️ aslında menü yazsam hergün düzenli olarak iyi olacak.
adım yarışı güzel olur ama bu aralar normal saatimi takıyorum. o nedenle ölçmüyorum ama yürüdüm bayağı

sürekli doktordayım kaç aydır. çok gerildim. kilolar ayrı dert 🤷‍♀️ aslında menü yazsam hergün düzenli olarak iyi olacak.
adım yarışı güzel olur ama bu aralar normal saatimi takıyorum. o nedenle ölçmüyorum ama yürüdüm bayağı
Diyetin dusmeni stres stresin düşmanı spordur ❤️

Sabah 12.00
2 yumurtadan omlet
2 avuç fındık

Akşam 17.30
300 gram çiğ köfte yeşillik ile yedim.

Spor yükleniyor
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun kaptanim ♥️
Bugün ki menüm
Sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
Saat 13.30 da 2 yumurtayla 1 soğanla zeytin yağı ile tavada yaptım.
Trabzon hurması 1 tatlı kaşığı tahin 2 ceviz
Arada yeşil çay
Akşam 18 de 1 porsiyon patlıcan yemeği bol yoğurt 2 yk yoğurt
Su alimim çok değil 1.5 lt yi geçti. Adım 10 bin olmaz bugün yine kemiklerim sızlıyor nasıl bir hastalık ya😔
Afiyet olsun canim♥️

Bugün ki menüm
Sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
Saat 13.30 da 2 yumurtayla 1 soğanla zeytin yağı ile tavada yaptım.
Trabzon hurması 1 tatlı kaşığı tahin 2 ceviz
Arada yeşil çay
Akşam 18 de 1 porsiyon patlıcan yemeği bol yoğurt 2 yk yoğurt
Su alimim çok değil 1.5 lt yi geçti. Adım 10 bin olmaz bugün yine kemiklerim sızlıyor nasıl bir hastalık ya😔
Afiyet olsun canim . Geçmiş olsun canım🥰
sabah peynirli omlet, peynir, zeytin, petek bal, biber sos, söğüş salata, 1 dilim kızarmış pide yedim.
öğlen 1 kupa tarhana çorbası, 1 unsuz şekersiz küçük kurabiye
az sonra da akşam yemeği yiyeceğim. 2 köfte, 3 minnak etsiz biber dolması ve cibes salatası olacak.
gece şeker düşerse ev yoğurdu ve az tarçınlı muz olabilir.
Afiyet olsun canim🥰
Çalışıyorum başka yemek bulma imkanım yok burada uzak bi yerdeyim ondan 🙂

Anladım canım. Benimki nacizhane klasik diyetisyen yorumuydu işte🤗 afiyet olsun
21 Ocak Cumartesi
Öğle
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 adet çeri domates

1 adet elma
1 bardak kefir
4 ceviz

Akşam
Bulgurlu ıspanak yemeği
Yanında 1 kase yoğurt

Spor: 11535 adım
Dünden çok yorulmuşum hakikaten çok zorlamak istemedim benden bu kadar kız kardeşler. Hepinizi çok tebrik ederim şimdiden azminiz için eğlence çıktı bana da sayenizde 😍😍
Zipzip- Zipzip- kaptanim veee kirmizi takimimin biricik kaptani Ucmelekannesi Ucmelekannesi ❤❤
Bugün bilgisayardan giremedim ayrıca misafir telaşı vardı o yüzden geçmişe çok takılamadim yarın telafi ederim artik. Hepinize afiyet olsun kızlar.
Harika bir menü afiyet olsun canim🥰

Menü
Kahvaltı 13:00
2 dilim tam tahıllı ekmek(48 Gr)
Domates salatalık yeşil salata ( 3 çatal vardı yedim )
1 zeytin
1 tane tereyağı ile yumurta
Kahve çay ( iştahım yok sebepsiz yere yiyemiyorum)
Akşam 19:30
6 7 adet hamsi (tava)
Salata
1 dilim tam tahıllı ekmek (24 Gr)
Çay kahve ( çok açtım sofraya oturunca bırakıp gitti açlık beni zorla yedim)
Su 2 3 civarı
Spor ( 3 saydiysa 5 saymadi sinirimle oynuyor)

Adım:28176
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Kinoalihatun Kinoalihatun fesang fesang Ucmelekannesi Ucmelekannesi Fit mutlu anne Fit mutlu anne bilgeyogii bilgeyogii

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-21-21-16-34-142_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2023-01-21-21-16-34-142_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
İyi akşamlar kızlar bugün çok tempolu bi gündu sabah kahvaltidan once bi mutfagi toparladim ardindan evi toparlayip supurdum sonrasinda hazirlandik anneme çocukları bırakıp pazar market islerini hallettim anneme gectim yemek yaptim eve gectim pazar esyalari yerlestir komsum geldi kahve ictik onlar gitti yemek hazırlığı yaptim nar almistim onu ayıkladım esim geldi yemek yedik lahana haslamistim sarma sardim simdi koltukta yığıldım çay iciyorum vala nasil yorulmusum ilk firsatra menü spor bildirimi yaparim alintilarimi cevapliycam ama tek kelimeyle süpersiniz kizlar benim cok bi yuksek degil adim sayim adim sayisina odaklanamadim tempodan

sabah peynirli omlet, peynir, zeytin, petek bal, biber sos, söğüş salata, 1 dilim kızarmış pide yedim.
öğlen 1 kupa tarhana çorbası, 1 unsuz şekersiz küçük kurabiye
az sonra da akşam yemeği yiyeceğim. 2 köfte, 3 minnak etsiz biber dolması ve cibes salatası olacak.
gece şeker düşerse ev yoğurdu ve az tarçınlı muz olabilir.
Afiyet olsun canim♥️
21 Ocak Cumartesi
Öğle
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 adet çeri domates

1 adet elma
1 bardak kefir
4 ceviz

Akşam
Bulgurlu ıspanak yemeği
Yanında 1 kase yoğurt

Spor: 11535 adım
Dünden çok yorulmuşum hakikaten çok zorlamak istemedim benden bu kadar kız kardeşler. Hepinizi çok tebrik ederim şimdiden azminiz için eğlence çıktı bana da sayenizde 😍😍
Zipzip- Zipzip- kaptanim veee kirmizi takimimin biricik kaptani Ucmelekannesi Ucmelekannesi ❤❤
Bugün bilgisayardan giremedim ayrıca misafir telaşı vardı o yüzden geçmişe çok takılamadim yarın telafi ederim artik. Hepinize afiyet olsun kızlar.
Afiyet olsun canim ♥️

Back
X