• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor şart 72 kilo da giyemedigim pantolonu 77 de giyebildim üstelik 1 ay bile olmadı spor yapali
Kesinlikle bende cok faydasini göruyorum
Benim dirençli lastik de yarın öbür gün gelir onunla yürüyeceğim yansinnnn basenler
Ooo iste benim takimim
Çok duygusal ateşli bir konusmaydi gerçekten 🤣
Olabilecej en ateslisi buydu sus 😂😂😁
Üç çocuk annesi kim?
Ucmelekannesi Ucmelekannesi diye yanlis etiketkemis

Evin içini sayarken harbi ben 100 bini görürüm çünkü evde oturduğum 10 dk yok buda size haksızlık olur
gör gör sen sıkıntı değil bunca konuşmadan sonra hükmen mağlup sayıyorum kendimi zaten maksat eğlenelim. Aşırı hırs beni tam tersi motive etmez güldürür. Sağlığımın el verdiği kadar son raddesine yürürüm ama sonuçta maksat benim gözümde eğlenmek. 100 bin yapanı şimdiden tebrik ederim. :KK9:

gör gör sen sıkıntı değil bunca konuşmadan sonra hükmen mağlup sayıyorum kendimi zaten maksat eğlenelim. Aşırı hırs beni tam tersi motive etmez güldürür. Sağlığımın el verdiği kadar son raddesine yürürüm ama sonuçta maksat benim gözümde eğlenmek. 100 bin yapanı şimdiden tebrik ederim. :KK9:
Önce sağlık kuzum aman aman

Spor anlaminda evde yaparsın ama oda gittim şurayı toplayim mutlaka geçeyim burayı toplayim adımları olmasın demek istediğim
Canım benim saatim onları saymıyor maalesef.sanirim.belli bir hareket sonrası sayıyor. Gittim su ictim kalktım 10 adım attım saymıyor.

Kardeş sen etten kemikten değil misin bismillah😂😂
Eşim gece çalışıyor sabah gelir uyur okula götür marketi gör evi temizle yemek yatak topla ders çalıştır araya spor sıkıştır tek başıma 2 çocuk çocukları kursa götür yüzmeye götür baskete götür jimnastik götür DHA sayayım kendime ayirdigim saat akşam bu saatler

Back
X