Rekor sende miydi canım yanlış mı hatırlıyorum??Adım yarışı mı var ben de katılıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rekor sende miydi canım yanlış mı hatırlıyorum??Adım yarışı mı var ben de katılıyorum![]()
Aynen öyle canim gerçekten spor önemli. Hayatımin bir parçası yapabilsem keskeSpor şart 72 kilo da giyemedigim pantolonu 77 de giyebildim üstelik 1 ay bile olmadı spor yapali
Okudum okudum sus o sıra beynimi birine ödünç vermiştim sanırım idrak edememişHaticem seni tutmak istiyorum eski günlerin hatrina ama Elifin soyledikleri okudun nu dikkatli bacimkiz 33 bin diyor terminatör gibi masallah
ysni 10 bin atinca yuruyemeyen 33 bini goruncec agzim acik kaldi bu yuzden bu ysrista brn E Elif Tolga alir diyorum.
![]()
Canım benim doğru taraftasin hiç şüphen olmasınHaticem seni tutmak istiyorum eski günlerin hatrina ama Elifin soyledikleri okudun nu dikkatli bacimkiz 33 bin diyor terminatör gibi masallah
ysni 10 bin atinca yuruyemeyen 33 bini goruncec agzim acik kaldi bu yuzden bu ysrista brn E Elif Tolga alir diyorum.
![]()
Vuhuu grubum şahane.. Canım kaptanımCanlarimmm kırmızı güllerim yeni haftamiz hayırlı olsun hepiniz hosgeldiniz. Bol eksili saglikli bir hafta olsun
Cordelia @Pnrrr-12
bilgeyogii @Mavikus_ @succulentaski @Ilazram @SebastianCheesecake @erenmothers @belmayne
![]()
Ooo ortam canlanıyor hoşgeldin canım ben seni tutuyorumAdım yarışı mı var ben de katılıyorum![]()
Kahkaha attım kendi yarışında rakibi tutmakOoo ortam canlanıyor hoşgeldin canım ben seni tutuyorum![]()
Bende sana, hepimize guveniyorumVuhuu grubum şahane.. Canım kaptanımUcmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum
![]()
Gel canım gel şöyle yamacimizaKatılmakla katılmamak arasında gidip geliyorum![]()
![]()
![]()
adım yarışına ben desteğim kaptanım ben varım kim kim?Benim küçük uyudu büyükler odasında eşim TV'ye bakıyor ben rahatım.
Ee yani adim yarısında var mısın yokmusun![]()
Anında ikna olma özelliğim varGel canım gel şöyle yamacimiza![]()
Ben seni tutuyorumadım yarışına ben desteğim kaptanım ben varım kim kim?
Vereceğiz kaptanım ölmek var dönmek yok bu yoldann..Bende sana, hepimize guveniyorum
Kırmızı renginin hakkını verecegiz![]()
Yedim sizi hazır olun yarın 20 bin altı gelene acimayacagimAnında ikna olma özelliğim var
Geldimmm![]()
![]()
![]()
![]()
Benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adimim varYedim sizi hazır olun yarın 20 bin altı gelene acimayacagim![]()
Ooo benim takımım . Ha ben kazanmış ha o .Kahkaha attım kendi yarışında rakibi tutmak![]()
Siprey boyalarla dene bıBelki bur gun denerim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim![]()
Ben senide tutuyorum canim
Çok duygusal ateşli bir konusmaydi gerçekten@Jasminium84 E Elif TolgaKinoalihatun @Willemijn- @aypare ackerman @Beyaz leylak
fesang @karamelllim @ifdiyetim hoşgeldiniz kızlar takıma mavi renginin hakkını verip inatçı deniz dalgaları gibi coşacağız bu hafta hem menü hem spor olarak hepinizde mutlaka spor ve adım bildirimi bekliyorum
 aksi halfe
elime alirim
![]()
Hele benimki o yüzden sıfır gösteriyorAklımı okudun 100.000 sifirlarsa kafasını kirariz
Gözlerim seni aradı kaptanım nerdesiiinAdım yarışı mı var ben de katılıyorum![]()
Çiçeğim bu kosturmacadan sen galip geleceksin inanıyorum sanaVuhuu grubum şahane.. Canım kaptanımUcmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum
![]()
ay canımm çiçeğimmBen seni tutuyorum![]()
Ben varımVereceğiz kaptanım ölmek var dönmek yok bu yoldann..![]()