• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor şart 72 kilo da giyemedigim pantolonu 77 de giyebildim üstelik 1 ay bile olmadı spor yapali
Aynen öyle canim gerçekten spor önemli. Hayatımin bir parçası yapabilsem keske
Haticem seni tutmak istiyorum eski günlerin hatrina ama Elifin soyledikleri okudun nu dikkatli bacim 😂kiz 33 bin diyor terminatör gibi masallah 😅ysni 10 bin atinca yuruyemeyen 33 bini goruncec agzim acik kaldi bu yuzden bu ysrista brn E Elif Tolga alir diyorum. 🤷‍♀️
Okudum okudum sus o sıra beynimi birine ödünç vermiştim sanırım idrak edememiş😂😂😂

Haticem seni tutmak istiyorum eski günlerin hatrina ama Elifin soyledikleri okudun nu dikkatli bacim 😂kiz 33 bin diyor terminatör gibi masallah 😅ysni 10 bin atinca yuruyemeyen 33 bini goruncec agzim acik kaldi bu yuzden bu ysrista brn E Elif Tolga alir diyorum. 🤷‍♀️
Canım benim doğru taraftasin hiç şüphen olmasın💙

Vuhuu grubum şahane.. Canım kaptanım Ucmelekannesi Ucmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum ❤️❤️❤️💐💐
Bende sana, hepimize guveniyorum💪💪
Kırmızı renginin hakkını verecegiz❣️❣️❣️💃💃

Belki bur gun denerim🙈🙈

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun kaptanim 💙
Siprey boyalarla dene bı
Ben senide tutuyorum canim
@Jasminium84 E Elif Tolga Kinoalihatun Kinoalihatun @Willemijn- @aypare ackerman @Beyaz leylak fesang fesang @karamelllim @ifdiyetim hoşgeldiniz kızlar takıma mavi renginin hakkını verip inatçı deniz dalgaları gibi coşacağız bu hafta hem menü hem spor olarak hepinizde mutlaka spor ve adım bildirimi bekliyorum :KK76:  aksi halfe :sinirli: elime alirim :KK70:
Çok duygusal ateşli bir konusmaydi gerçekten 🤣
Aklımı okudun 100.000 sifirlarsa kafasını kirariz
Hele benimki o yüzden sıfır gösteriyor 🤪🤪🤪
Adım yarışı mı var ben de katılıyorum 🖤😘
Gözlerim seni aradı kaptanım nerdesiiin ❤️
Vuhuu grubum şahane.. Canım kaptanım Ucmelekannesi Ucmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum ❤️❤️❤️💐💐
Çiçeğim bu kosturmacadan sen galip geleceksin inanıyorum sana ❤️
Seni tutmuyorum 😅
saldım seni rahat zayıfla 🤣❤️

Ben seni tutuyorum 😎
ay canımm çiçeğimm fesang fesang 50 bin felan diyorlar forest gump' a bağlayacağız galiba 😆😆😆😆 o nasıl adım öyle
forrest-gump-monnument-valley.webp

Back
X