Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk kaptanım@Jasminium84 E Elif TolgaKinoalihatun @Willemijn- @aypare ackerman @Beyaz leylak
fesang @karamelllim @ifdiyetim hoşgeldiniz kızlar takıma mavi renginin hakkını verip inatçı deniz dalgaları gibi coşacağız bu hafta hem menü hem spor olarak hepinizde mutlaka spor ve adım bildirimi bekliyorum
 aksi halfe
elime alirim
![]()
Olur mu öyle şey tabi ki seni tutuyorumAma beni tutmuyormusun![]()
Tamamdır kaptanim@Jasminium84 E Elif TolgaKinoalihatun @Willemijn- @aypare ackerman @Beyaz leylak
fesang @karamelllim @ifdiyetim hoşgeldiniz kızlar takıma mavi renginin hakkını verip inatçı deniz dalgaları gibi coşacağız bu hafta hem menü hem spor olarak hepinizde mutlaka spor ve adım bildirimi bekliyorum
 aksi halfe
elime alirim
![]()
kız gecmisi bildirimleri bi bitiremedim ben tam okuyom eşim bisey diyo sonra kavga cikiyo çocuklar anne anne basim sisti
CanımsınOlur mu öyle şey tabi ki seni tutuyorum
20 bin iyiydi ne vardı artıracakYok 50 bin beni de aştı tamam buçuk 50 bin buçuk![]()
Sen mavisin kırmızı tutmak yok canımOlur mu öyle şey tabi ki seni tutuyorum
Benim küçük uyudu büyükler odasında eşim TV'ye bakıyor ben rahatım.kız gecmisi bildirimleri bi bitiremedim ben tam okuyom eşim bisey diyo sonra kavga cikiyo çocuklar anne anne basim sistiama baya hararetli yaris olacak
Renkler arası ayrım yokSen mavisin kırmızı tutmak yok canım![]()
Bozulursa onun sonu yarın benden haber almazsanız koşu bandının üstünde uyuyorumdurHanımlar 50bin falan nedir adımsayarları mı bozacaksınız :))
50bini ne sandilar ki hayır dahaHanımlar 50bin falan nedir adımsayarları mı bozacaksınız :))
Cidden merak ettim adım sayar kaça kadar sayabiliyor50bini ne sandilar ki hayır dahaUcmelekannesi 20bini görememissin ne 50bini sayıklıyon bacım sen 1-0 yenik başlıyon
![]()
Adimsayar da sonrasinda biz hala yuruyebiliyo okur muyuz orasini bilmiyorumCidden merak ettim adım sayar kaça kadar sayabiliyor![]()
20 bin ne ya 1 buçuk saat yürüyüş yapar 30 bin iyidir20 bin iyiydi ne vardı artıracak![]()
Ohhhh iyiymis seninBenim küçük uyudu büyükler odasında eşim TV'ye bakıyor ben rahatım.
Ee yani adim yarısında var mısın yokmusun![]()
Denemeden bilemeyizAdimsayar da sonrasinda biz hala yuruyebiliyo okur muyuz orasini bilmiyorum![]()
yarın bi deneyelim ne kadar ilero girebiliyoruzDenemeden bilemeyiz![]()