- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Mavilim maviselim tenhada buluşalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavilim maviselim tenhada buluşalım
5 günün sonunda bakacağız kim 1-0 kardescanim50bini ne sandilar ki hayır dahaUcmelekannesi 20bini görememissin ne 50bini sayıklıyon bacım sen 1-0 yenik başlıyon
![]()
Aklımı okudun 100.000 sifirlarsa kafasını kirarizyarın bi deneyelim ne kadar ilero girebiliyoruz
Kaptanım nereye ben orayaAbovv kardeşime bak sen![]()
Tamamdır kaptanım bu hafta biziz 1.Jasminium84 E Elif Tolga
Kinoalihatun @Willemijn- @aypare ackerman
Beyaz leylak
fesang
Hedef65tir @ifdiyetim hoşgeldiniz kızlar takıma mavi renginin hakkını verip inatçı deniz dalgaları gibi coşacağız bu hafta hem menü hem spor olarak hepinizde mutlaka spor ve adım bildirimi bekliyorum
 aksi halfe
elime alirim
![]()
Bana farketmez her türlü varim5 günün sonunda bakacağız kim 1-0 kardescanim
E Elif TolgaKinoalihatun 5 gün sonunda en çok adımı atan kazansın bari kişi sayısı fazla olunca. Adımları ben kaydederim
![]()
Rakam yok kim ne adım atarsa.Ohhhh iyiymis seninvarim makul bi rakamda tabiki
![]()
Cansın can
Bana uyar5 günün sonunda bakacağız kim 1-0 kardescanim
E Elif TolgaKinoalihatun 5 gün sonunda en çok adımı atan kazansın bari kişi sayısı fazla olunca. Adımları ben kaydederim
![]()
Tabi ki ben mavileri tutuyorum zatenSen mavisin kırmızı tutmak yok canım![]()
20 bin olabilir 30 da 40 bini bilemedim 50 bini görürsem 100 bin hayal olmazRakam yok kim ne adım atarsa.
Tabiki az önceki rakamlar temsili idiyani öyledir ins
![]()
Hahahahahsh ay kahkaha attım50bini ne sandilar ki hayır dahaUcmelekannesi 20bini görememissin ne 50bini sayıklıyon bacım sen 1-0 yenik başlıyon
![]()
Yaa sesli güldüm eşim bakıyor ne oluyor bu kadına diye20 bin olabilir 30 da 40 bini bilemedim 50 bini görürsem 100 bin hayal olmaz![]()
Buluşalım canım tabisi iki göbek atar yağ yakarızMavilim maviselim tenhada buluşalım![]()
Hadi bakalim5 günün sonunda bakacağız kim 1-0 kardescanim
![]()
Spor şart 72 kilo da giyemedigim pantolonu 77 de giyebildim üstelik 1 ay bile olmadı spor yapaliYaa sesli güldüm eşim bakıyor ne oluyor bu kadına diye
Harikasın yaa bı heyecanlandım spor konusunda durumum vahim şu sıralar iyi oldu![]()
Haticem seni tutmak istiyorum eski günlerin hatrina ama Elifin soyledikleri okudun nu dikkatli bacimE Elif Tolga biz kendi kendimize baya yükseldik kimsecikler yok sayfada kız bı gaz verin bize alkış tutun![]()
![]()
Yürü kaptanım yürü başka türlü olmaz yenerim siziGidip mutfagimi topluyum sabah toplu bulunca güzel oluyor. Sabah kızlarım uyurken yürüyüşünde çıkacağımtopluca dursun
Hoşgeldin Çarşamba kadar en çok adımı atan kazanacakAdım yarışı mı var ben de katılıyorum![]()