Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklisiniz ara kahve ogununde abartiyorum kuruyemisker hurmalar kshve zaten koca bir kupa baya doyuruyorum kendimi inanin 8 e kadar bisey yiyesim gelmiyir en iyisi ara ogunu ya kaldirayim ya da azaltayim

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

18 Ocak

Kahvaltı 11:00
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlama
1 parça peynir
2 çeri domatesi
7 yeşil zeytin

ara öğün 13:00
eti form kepekli bisküvi
1 kupa sütlü şekersiz kahve

ikindi 15:00
1 portakal
1 elma
3 ceviz

Akşam 18:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

16/8 aralıklı oruç birinci gün
2,5 litre su
Zipzip-
Canımlarr hepinize çok afiyet olsun hiç kilo olmasınn ..

Tebrik ederim . Verdiğin rakamlar benim hedef ve sınır rakamlarımla neredeyse aynı . Sorun şu an üst sınıra tekrar yaklaşmış olmam ve kilomun yıllanmış olması 3-5 derken 10 yıldır 65-75 arasiyim hatta son 5 yıldır 68-75.
Umarım ben de senin gibi başarırım

Afiyet olsun canım ne güzel menü

Haklı olabilirsin denemeden bilemeyiz
Şuan daha büyük bir sorunum var. 5 gün boyunca evdeyim

Kahvaltı 1 dilim ekmek
Birer çay kaşığı bal kaymak
Bir küçük kuru kabak dolma
3 yaprak sarma

Öğlen 2 yumurta tavada , ekmek

İkindi 15.30 gibi ciğer dürüm, kefir

Adım : 8200

.......

Çok ekmek yedim yine . Canım sıkkındi. İkindi neyseki önceki günlerden farklı olarak erken yedim yemeği erken kestim. Umarım toparlarım. Akşam çocuklara kaşarlı patates yaptım kumpir gibi yemedim. Kendime de güvenmediğim için tedbir olarak masaya oturmadım

hahahah sen çok yaşa şimdi görebildim ya

Waoow

Afiyet olsun canım ekmek dolma sarma biraz karbo çok olmuş bu da akşam çok çabuk acıkmana sebep olabilir akşam acıkma durumuna istinaden yoğurt vs yersen belki telafi edebilirsin kuşum

Tabi ki şaka. Şarjim yuzde 1 de,alintilar gtmeden cvpliym.

Allah kolaylık versin canım sana

amiinnnn

hadi Allah kolaylık versin o zaman
Aminn
Sorma ya,benim de diyetten once gunde 2
Diyette, haftada 2 anca İnsaallah toplu gider evet..Bi wc olsa -2 2 gunde bir k.k yapabilsek keske ya. Hatta her gün
67 olacak insaallah. Hedefe odaklan..Bismillah.
Sağ ol. Bu sefer hedefe

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

ben bile çok ders aldım ne güzel yazmışsın Elifcim.. Biz bildiklerimizi birbirimizle paylaşarak sağlıklı ve fit olacağız. Teşekkürler canım güzel bilgiler bunlar Burada hepimiz birbirimizi desteklemek için varız.

Ben kan ilacı içince için bozulurdu. Bu sefer eh işte hadi bıraz etkim olsun dedi. Herkes yerinden memnun demekki. Benimde şişkinlik karın sertliği sancı gibi şikayetlerim yok.
Cuma sabahı bekliyoruz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…