- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Buda 7146 cumanın adimi
Ben genellikle önceden kilo verme aşamasında akşam 17:00 de bırakıyordum 2 ana 1 ara öğün yapıyordum ve 1,5-2 kg aralığında veriyordumBöyle birşey gören duyan varmı?
Tek öğün mü olacak acaba
Aralıklı oruç sayfasında gördüm Eki Görüntüle 3193821
13-19 Ocak Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 60.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım erenmothers Kırmızı Kaptan 64.25 Hedef60kgolmak Kırmızı 76.6 Zipzip- Kırmızı 64.9 ZincirKirma Kırmızı 79.95 ✖ Mavikus_ Kırmızı 75.1 aypare ackerman Kırmızı 61.3 ✖ @Goklerce Kırmızı 70.0 Ucmelekannesi Kırmızı 85.9 ✖ @D U T Kırmızı-Sarı 69.1 @belmayne Kırmızı-Sarı 71.9 Mavi Takım Pnrrr-12 Mavi Kaptan 78.3 Mthn83 Mavi 80.4 @Beyaz leylak Mavi 78.3 ✖ ✖ @Kinoalihatun Mavi 82.0 Hedef65tir Mavi 80.2 ✖ Fit mutlu anne Mavi 75.35 @succulentaski Mavi 62.2 @Jasminium84 Mavi 66.75 I Ilyusa Mavi 80.2 Cordelia Mavi 81.45 @fesang Mavi-Sarı 66.6 Yeşil Takım @kelebek19 Yeşil Kaptan 57.8 @Willemijn- Yeşil 63.3 @sara_28 Yeşil 94.6 ✖ E Elif Tolga @siskopat
Doğru olabilir bence de ama ben o saatlerde kapatmam cok zor oluyo ya esim gec geliyo daha gelmedi bak 19:30 buluyo bizim yemek yememizBöyle birşey gören duyan varmı?
Tek öğün mü olacak acaba
Aralıklı oruç sayfasında gördüm Eki Görüntüle 3193821
Cnm yumurta peynir yoğurtBurda et yemek te sorun
Yemeklerim vejeteryan geliyor
Yabancılar domz yemediğimizi biliyor da, aynı tencerede pişebilir, aynı yağda kızarabilir, emin olmadığımız için tedbirli davranıyoruz.
Dün benimde aklıma geldi, bugün eşime söyledim yarın tavuk alıp gelsin diye, biraz biraz iştahım açılıyor da wc yine yok
Sağol canım size deAfiyet olsun canım
Hindistan cevizi yağını getirttim, kahveme katıp içtim, rahatlayana kadar hep katarımKayısı suyu kayısı iyi gelir canım. İncir de olabilir.
Aralıklı oruç gibi mi yoksa sabah ve akşam gibi mi?Ben genellikle önceden kilo verme aşamasında akşam 17:00 de bırakıyordum 2 ana 1 ara öğün yapıyordum ve 1,5-2 kg aralığında veriyordum
Afiyet olsun kuşum18 ocak çarşamba
sabah 08.00
4 dilim sucuklu yumurta
3 tane küçük pankek
11.00
1 tane züber 120 kalori
12.30
Öğle
5 6 tane patates havuç ıspanak ile yaptığım mücver gibi bişey
Yoğurt
Yarım portakal
16.00
Akşam
1 kase tavuk çorbası
3 4yk bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Akşam bir bardak kefir
3 litre su
Adım 6755
Zipzip- Cordelia erenmothers
Benim yaptığım aralıklı oruç mu bilmiyorum ama aralıklı oruç gibi daha geç saatte kahvaltımı yapıyorum 12:00 kahvaltı yapıyorum 15:00 te ara öğün genellikle kahve olur benim 17:00 yada bazen değişir 18:00 arası akşam yerim ama akşam yemeğinden ertesi gün 12:00 ye kadar kahve ve su harici asla yiyecek yemiyorum bu da hızlı kilo vermemi sağlıyor sanırımAralıklı oruç gibi mi yoksa sabah ve akşam gibi mi?
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim17 Ocak Sali Menüm
13:00
2 adet yumurta 50 gr kaşar peynir ve biraz beyaz peyblnirle omlet
2 dilim ekmek
1 avuçtan biraz az kuru üzûm
Yeşillik
16:00sütlü filtre kahve
3 hurma
10 findik
19:00
7 kasik etli nohut
3 kasik pilav
Su 1 litre
Pnrrr-12 Zipzip-
Dün yazip göndermemisim kusura bakmayin
Cordelia hic spor yapmadigim ve adimlarim 6000 in cok altinda oldugu icin seni hiç etiketliyemedim .
Neresinde canimAlmanya dayım canım
afiyet olsun
Afiet olsun güzel menü
Afiyet olsunCuma için canim yazayım hatırladığım kadarıyla anneme gitmiştim çünkü
Sabah : peynir ekmek 5 zeytin
genelde hep aynını yiyorum hafta içi 2 dilim ekmekle
Öğlen: arnavut ciğeri 1 kaşık Rus salata yarım lavaş ve salata ile
Aksam: Kuru fasulye, pirinç pilavı ve mercimek çorba vardı salata ile
Afiyet olsun canimCuma için canim yazayım hatırladığım kadarıyla anneme gitmiştim çünkü
Sabah : peynir ekmek 5 zeytin
genelde hep aynını yiyorum hafta içi 2 dilim ekmekle
Öğlen: arnavut ciğeri 1 kaşık Rus salata yarım lavaş ve salata ile
Aksam: Kuru fasulye, pirinç pilavı ve mercimek çorba vardı salata ile
Afiyet olsun canim18 ocak çarşamba
sabah 08.00
4 dilim sucuklu yumurta
3 tane küçük pankek
11.00
1 tane züber 120 kalori
12.30
Öğle
Yoğurt
Yarım portakal
16.00
Akşam
1 kase tavuk çorbası
3 4yk bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Akşam bir bardak kefir
3 litre su
Adım 6755
Afiyet olsun kaptanim18.01.2023 Menüm:
11:00 kahve ile 2 kuru kayisi
12:00 1 yumurta hasl.,2 tb ekmegi, 3 serit peynir, salatalik domates, 1 tk salca,1tk labne
15:15 filtre kahve ile 2 hurma
18.00 kelle paca corbasi, 1 kanat, 2 tavuk sis, 4 et, 1 parca urfa (minik kesilmislerden), Ayran, Az salata
20:30 yesilcay icerim
Eki Görüntüle 3193836
Cordelia Zipzip-
8.677 Adim
2.5 lt Su
Sakınca yok canım
Masalalh canim 69 a kadar dusmussun yine dusersinKötü olmuş ama takilip kalma yedin artik afiyet olsun gunun geri kalanini sebze ve protein agirlikli geçirirsen sorum olmaz bence
MaşAllah canım ne kalmıs surda saglikla ver kurtul insAllah bende 99 dan 79 a düştüm ikinci hamilelik öncesi sonra 84le hamile kaldım 100 kilo ile doguma gittim dogum sonrasi 95tim 79 a yeniden dustum 1 senede ama direnc kilom 79 alti gelmiyodu bi kac kilo alip yeniden 79 oluyodum kirmak icin diyetisyene gittim agustosta 81le kasimda 69.7 gordum ama sıkıldım hedefim 65ti aslinda az kaldi ama istegim kalmadi yine bi vazgevisle bi baktim ki 75 olmusummarta kadar 65 olmak istiyorum dogum günüm insAlla uçuk bi hayal degildir
Gecmis olsun canimTünaydın
Dün akşamdan beri boğazım ağrıyordu sabah daha halsizdim. Takviye alıp yattım. Sağlık ocağına gittim. Bol bol istirahat dedi
Amin insallah canimAynen ben de canim. Darisi basina.İlk hamileligimde 70 lerdi muhtemelen. Emzirirken de hayatta diyet yapmam ben. Yok protein agirlik bilmem ne.Git ya. Umrumda degil, sütümü etkileyemezdim. İlk dogum kilosunu vermeye baslayamadan tekrar hamile oldum. Hayirlisiyla eski halimize donelim
afiyet olsun canim hafif menu olmus
afiyet olsun canim17 Ocak Sali Menüm
13:00
2 adet yumurta 50 gr kaşar peynir ve biraz beyaz peyblnirle omlet
2 dilim ekmek
1 avuçtan biraz az kuru üzûm
Yeşillik
16:00sütlü filtre kahve
3 hurma
10 findik
19:00
7 kasik etli nohut
3 kasik pilav
Su 1 litre
Pnrrr-12 Zipzip-
Dün yazip göndermemisim kusura bakmayin
Cordelia hic spor yapmadigim ve adimlarim 6000 in cok altinda oldugu icin seni hiç etiketliyemedim .
Afiyet olsun canim
Bende yqtqna kqdqr 2.5 lt olurBen 1.5 lt suyumu ictim bile yatana kadar 1 litrede tamamlarim artik sizler naptiniz icildi mi sular kizlar
Pankek yerine daha doyurucu biseyler yeseydin keske canim18 ocak çarşamba
sabah 08.00
4 dilim sucuklu yumurta
3 tane küçük pankek
11.00
1 tane züber 120 kalori
12.30
Öğle
Yoğurt
Yarım portakal
16.00
Akşam
1 kase tavuk çorbası
3 4yk bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Akşam bir bardak kefir
3 litre su
Adım 6755
Kadinlarin tek ogun yapmasinin iyi olmadigi duymustum canimBenim yaptığım aralıklı oruç mu bilmiyorum ama aralıklı oruç gibi daha geç saatte kahvaltımı yapıyorum 12:00 kahvaltı yapıyorum 15:00 te ara öğün genellikle kahve olur benim 17:00 yada bazen değişir 18:00 arası akşam yerim ama akşam yemeğinden ertesi gün 12:00 ye kadar kahve ve su harici asla yiyecek yemiyorum bu da hızlı kilo vermemi sağlıyor sanırım
Çok diyet metodu denedim ama en rahat ettiğim durum bu yaptığım metod oldu canım
En başta zorlandım 17:00 kapatınca sanki akşam hep birşey yeme ihtiyacım oldu bende zencefilli kahve yada sütlü filtre kahve ile bastırdım sonra zaten bir daha akşam hiçbirşey aramadım bazen tek öğün yazıyorum ya farketmişsindir sabah yemek yemeği unutuyorumo zaman da 16:00 gibi yiyorum tek öğün ile günü bitiriyorum ama bunu tavsiye etmiyorum tabi en sağlıklısı senin için nasılsa öyle devam etmelisin
Afuyet olsun canim guzel18.01.2023 Menüm:
11:00 kahve ile 2 kuru kayisi
12:00 1 yumurta hasl.,2 tb ekmegi, 3 serit peynir, salatalik domates, 1 tk salca,1tk labne
15:15 filtre kahve ile 2 hurma
18.00 kelle paca corbasi, 1 kanat, 2 tavuk sis, 4 et, 1 parca urfa (minik kesilmislerden), Ayran, Az salata
20:30 yesilcay icerim
Eki Görüntüle 3193836
Cordelia Zipzip-
8.677 Adim
2.5 lt Su
Bende çalıştığım için kahvaltıyı çıkardım çünkü hep simit ve türevi oluyordu. Öğlen ne çıkarsa akşamda 5-5.30 gibi bitiyor. Çayın yanına bişey almıyorum meyve yemiyorum (dün hariç) ama gitmiyor. Ama öğlen ve akşam arasında bazen birşey yiyorum. Meyve yoğurt ayran gibi. 3 haftadır yerimde sayıyorum hafta sonlarını telafi etmeye çalışıyorumBenim yaptığım aralıklı oruç mu bilmiyorum ama aralıklı oruç gibi daha geç saatte kahvaltımı yapıyorum 12:00 kahvaltı yapıyorum 15:00 te ara öğün genellikle kahve olur benim 17:00 yada bazen değişir 18:00 arası akşam yerim ama akşam yemeğinden ertesi gün 12:00 ye kadar kahve ve su harici asla yiyecek yemiyorum bu da hızlı kilo vermemi sağlıyor sanırım
Çok diyet metodu denedim ama en rahat ettiğim durum bu yaptığım metod oldu canım
En başta zorlandım 17:00 kapatınca sanki akşam hep birşey yeme ihtiyacım oldu bende zencefilli kahve yada sütlü filtre kahve ile bastırdım sonra zaten bir daha akşam hiçbirşey aramadım bazen tek öğün yazıyorum ya farketmişsindir sabah yemek yemeği unutuyorumo zaman da 16:00 gibi yiyorum tek öğün ile günü bitiriyorum ama bunu tavsiye etmiyorum tabi en sağlıklısı senin için nasılsa öyle devam etmelisin
Herşeye kusur bulmak istemiyorumCnm yumurta peynir yoğurt
Oh oh iştahın normale dönmesi süper
Tavuk da getirse süper olur gerçekten
Sağol canım size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?