Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eğer yazdığımı yanlış anlamazsan çok sevinirim 2 günlük menunu tekrar tekrar okur musun ve yediğin yemeklerin hangi besin öğesine ait olduğunu not alır mısın bunu sadece bilgi amaçlı yazıyorum menülerin diyete göre aşırı karbonlu bezelye yemeği yanına bulgur yemek araya meyve sokmak zaten sana ödem olarak artı yazacaksın açıkça ben bu 3 bir arada yesem ertesi güne artı 1 gelirim garanti dönelim bugüne sabah bide akşam mercimekli iç hopp artı 1 daha eklerim en misinden protein ne var yumurta başka yok hadi peynir birazda gerisi karbon grubu meyve de dahil buna eee sporda yok menülerde baktığım da hadi bunları yedin canım hani ödem çayın kabızlık problemin var yazıyorsun peki bu kadar karbon olan bir menüde bağırsakları çalıştıracak sebze nerede sakın yanlış anlama Lütfen kötü niyetle yazmıyorum ama bu beslenme şeklini seni yorar

18 Ocak Çarşamba
Kahvaltı 12:40

1 yumurta ile 2 tbe ile tost
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 hurma
Maydanoz

Ara 15:40
Yarım muz
1 tatlı kaşığı granül kahve
1.5 su bardağı süt
1 tatlı kaşıgı chia tohumu
1 çay kaşığı bal ile smotie

Ara 16:00
1 marulla 1 çiğköfte

Akşam 19:30
8-9 yk tavuklu patlıcan yemeği
2 yk pirinc pilavı
2 yk yoğurt
Salata

Su 2.5 lt
Spor henüz yapmadım
4477 adımım var Cordelia Pnrrr-12 Zipzip-

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Masalalh canim 69 a kadar dusmussun yine dusersin
65 e ne kalmiski en fazla 2 ay daha yapsan istedigin kilodasin
Ay insAllah canım ya
Bende yqtqna kqdqr 2.5 lt olur
Süper

aralıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.
Ben yaptığım zaman çok rhaat etmiştim, hem de çok kolay
Menüm 18 Ocak 2023

Sabah 11.00

3 kaşık menemen
10 zeytin
1 kk peynir

Akşam 17.30
2 tavuk pirzola
Turp salatasi
1 portakal

2 litre Su
çay kahve

Zipzip-
Pnrrr-12
Çok güzel nerdeyse karbonhidrat yok gibi
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü

Mercimek protein den zengin diye tercih ettim oysaki yoğurtla birlikte.
Bezelye için yapılacak birşey yok iş yerinde o çıkmıştı. Akşam ki dürüm dersen onda haklısın. Aralarda probiyotik yoğurt yemem ondan kaynaklı.
Form çaylar içiyorum. Ama buraya içtiğim çay ve kahveleri yazmadım.
Kabızlık sorunu değil canım. Çıktığımda normal çıkıyorum. Sadece çıkmıyorum
Hiç alinmam. Yanlışı göremiyor olabilirim. Uyarilmak için buradayız demi

Pankek yerine daha doyurucu biseyler yeseydin keske canim

Kadinlarin tek ogun yapmasinin iyi olmadigi duymustum canim
Yani yasam tarzi haline getirince
Ne kadar dogru bilmiyorum

Afuyet olsun canim guzel
Bende bilmiyorum canım dengeli beslenmek en doğrusu

Kızlar merhaba işteydim yazamadım 2 gündür hemen menü adımları bildireyim
17 ocak
Sabah 9 00 1 adet muz
Öğlen 12
1 kase mercimek çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği 1 portakal
Akşam 18 00
1 kase mercimek çorbası 1 tabak karnabahar yemeği 1 dilim ekmek
18 ocak
Sabah 9 30
1 dilim çavdar ekmeği
1 tk fıstık ezmesi
1 dilim peynir
Saat 13 15
1 kase ezogelin çorbası
3 yk makarna
1 kepçe ıspanak
Akşam 17 30
1 kase yayla çorbası
5 Adet köfte
1 bardak ayran
2lt su
Adımlar
Cordelia Zipzip- erenmothers

Eklentiler

• Screenshot_20230118_203144_Samsung Health.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20230118_203149_Samsung Health.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 29
Afiyet olsun canımmenün çok güzel

Ben genellikle önceden kilo verme aşamasında akşam 17:00 de bırakıyordum 2 ana 1 ara öğün yapıyordum ve 1,5-2 kg aralığında veriyordum
Sabah ilk öğünü kaçta yapiyor dunuz ? Ben de 5 te günü kapatmak istiyorum ama ilk ögunumu gec yaptigim icin hic acikmiyorum o saatte

Afiyet olsun canım 5674 adım ramak kalmış 6000 kısmet değilmiş

Yeşil mercimek protein zengini kırmızı mercimek karbon form çaylar değil ödem atıcı mesala maydonoz maden suyu tarçın limon örnek kendi hazirladigin mesala bulgur bezelye baktın iki karbon tek seçim yanına yoğurt yada evden kendine dilimleyip kabak getirip üstüne yoğurt yada yeşil salata sulanmayacagi için ekleyip tamamlamak gibi menüyü yani şunu demek istiyorum evet sağlıksiz bir menümü hayır ama diyet menumusu bana göre yine hayır bunun sebebi şu şekilde tartıda artı görmek diyette kişinin psikolojisini bozar yeşil mercimek kırmızı merzimek bezelye bulgur meyve karbon ve su tutar vücutta psikolojik olarak bu şekilde diyet yapman seni yorar biraz daha sebze ve protein ağırlıklı karbon azaltılarak yapsan bence daha hızlı ve daha sağlam psikoloji ile devam edebilirsiniz gibi geldi bana

Sabah ilk öğünü kaçta yapiyor dunuz ? Ben de 5 te günü kapatmak istiyorum ama ilk ögunumu gec yaptigim icin hic acikmiyorum o saatte
16 saat açlık 8 saat beslenme aralığı gibi sabah 10 yaptiysan kahvaltıyi akşam yemeği işi 6 bitmiş olacak şekilde ben arasiz yapıyorum 11 7 bana daha uygun oluyor mesala sen nasıl rahat edeceksen ben eşimden dolayı akşamı erkene çekemiyorum

11:30 12:00 arası yada tam 12:00 de yapıyordum canım akşam 17:00 17:30 bazen 18:00 yapıyordum yani saatler hergün aynı olsun demedim hiç ama yazdığım saatleri genellikle gün içinde kullandım canım ara öğün gıda tarzı yemezsen yani kahve çay geçiştirilirse 17:00 de belki akşam yemeğini yiyebilirsin
Aslında senin kendince saatleri oturtman daha önemli akşamdan sabaha kahvaltıya kadar geçen sürede zaten kilo veriliyor o yüzden akşam yemeğini erken kapatmak önemli

15 Ocak Pazar menüm
( hatirladigim kadariyla )
12 :00
1 haşlanmis yumurta
Yarim avakado (az yagli limonlu)
Beyaz peynir kk kadar
4 zeytin
Yesillik

16:00 Sütlü filtre kahve
10 badem
10 tane çikolata ( 230 kalori)

19:00
Tavuk izgara 3 bud
Salata
Yogurt (4 kaşık)
Su az iciyorum son zamankarda 2 litrenin altindaydi
Spor yoktu (nerelere gideeemmm )
Pnrrr-12 Zipzip- Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…