Tunaydin canim gecmis olsunTünaydın
Dün akşamdan beri boğazım ağrıyordu sabah daha halsizdim. Takviye alıp yattım. Sağlık ocağına gittim. Bol bol istirahat dedi
Selam canimSelam kızlarr
Neler neler olmuşş. 3 Tabak makarnadan sonrasına odaklanamadımaklım tamamen orada kaldı bizi niye çağırmadın kıızzz
Bakteriyelmis. Viral değil dedi. Nereden aldiysamGeçmiş olsun canım
Antibiyotik vermedi mi boğaz neden ağrır ki enfeksiyon yoksa?
Açlıkla aran nasıl?aralıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.
Sabah 10 11 akşam 6 7kapanis ara yok bende hiç bana göre en sağlıklı beslenme ve şekeri dengeleme yöntemi ne kadar ara yapılırsa insülin salımı ve direnci o kadar artıyor diğer türlü yapamıyorum açıkçası ben durduramıyor un kendimi devamlı gözüm mutfakta oluyor ama bu şekilde yapınca saatler belli sık olmayınca kolay geliyor aklım mutfakta kalmıyoraralıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.
Bir formül uyguluyorum beslenme dene istersen yemeğe salata yoğurt yani hafif ne varrsa mutlaka onunla başlıyorum diyelim pilav tavuk salata menüm salata yarım kase yiyip sonra tavuk en sona pilav tercih ediyorum bu şekilde hem karnım tok hem gözüm yok oluyor en çok besini salata orta ayarda tavuk en az da pilav yemiş oluyorumaralıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.
ben yaklaşık 2 yıldır ara ara cozutsam da çoğunlukla aralıklı besleniyorum ve ilk yaptığımda çok güzel kilolar vermiştim.aralıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.
Rabbim esirgemiş canım, hayrolsun inşallah
Çok sağolun kızlarBüyük geçmiş olsun kuzum
Çok sağ ol canim, geceye kadar ugrasip oyuncaklari gruplandirarak kaldirdim. Azını biraktim salonda. Sonra kesin dagilir tabi de simdilik iste napim.ahhh canımm yaa kıyamam ikinize de
şu günleri atlatana kadar derleme toplama işine ara versen keşke, azıcık da dağınık kalsın yazık sana da
Ancak verebilirim.evet sen de insaallah bu sefer kalici verip, bir daha bir daha ugrasmassinhiçbirşey kalmamış kuzum, ayda 1 kg versen bile yaza hazırsın işte
ben de 6-7 kg vermek istiyorum ve inşallah Mayısa kadar vermiş olmak istiyorum ki yazın başlarında kilo derdiyle uğraşmak istemiyorum artık, kaç senedir yazlarımı kilo derdiyle uğraşarak geçirdim
amiiinnnn
buna çok çok amiinnnn
Aynen ben de canim. Darisi basina.İlk hamileligimde 70 lerdi muhtemelen. Emzirirken de hayatta diyet yapmam ben. Yok protein agirlik bilmem ne.Git ya. Umrumda degil, sütümü etkileyemezdim. İlk dogum kilosunu vermeye baslayamadan tekrar hamile oldum. Hayirlisiyla eski halimize donelimMasallah guclu iraden var canim
Gunaydin insallah
Son 6 kilo ne guzell
Darisi basima bende dogum kilolari vermeye calisiyorum
Hayatim boyunca hic 80 kiloya gelmemistim ilk hamileligim dahil
Sağ olasin.Valla yarin sabah ki kiloma bakicam, artis varsa, cumaya 1 kilodan fazla veremem. Kendimi taniyorum. Ödemim gitmez hayatta. O pazartesiye kadar verdigim 1 kgyi muhafaza etsem yeter bana.Kötü olmuş ama takilip kalma yedin artik afiyet olsun gunun geri kalanini sebze ve protein agirlikli geçirirsen sorum olmaz bence
MaşAllah canım ne kalmıs surda saglikla ver kurtul insAllah bende 99 dan 79 a düştüm ikinci hamilelik öncesi sonra 84le hamile kaldım 100 kilo ile doguma gittim dogum sonrasi 95tim 79 a yeniden dustum 1 senede ama direnc kilom 79 alti gelmiyodu bi kac kilo alip yeniden 79 oluyodum kirmak icin diyetisyene gittim agustosta 81le kasimda 69.7 gordum ama sıkıldım hedefim 65ti aslinda az kaldi ama istegim kalmadi yine bi vazgevisle bi baktim ki 75 olmusummarta kadar 65 olmak istiyorum dogum günüm insAlla uçuk bi hayal degildir
Valla ben de onu dusundum kendi acimdan. Masterfit benim neyime. Tövbe yarabbim..Masterlik halım.mı kalmısBiz bu hafta iyi ki yeşil deyiz senle
Amin, uzandim aynen odama cekiliyorum dedim. Demir hapina basladim..cok sağ ol.Yaa cok gecmis olsun öyle gercelten zor oluyor bitanesi yetiyor sende 2tane Allah kolaylik ve sabirlar versin.
Cok banal olcak ama bence gün icinde bakici gelince uyumaya calis yani uyumadan hayat sürdürmek cok zor 1-2 saat bile sana cok iyi gelecek eminim. Ve bu arada vitamin takviyesi yap bence canim uykusuzluguna bi nebze de olsa iyi gelir
Cok gecmis olsunTünaydın
Dün akşamdan beri boğazım ağrıyordu sabah daha halsizdim. Takviye alıp yattım. Sağlık ocağına gittim. Bol bol istirahat dedi
Selam, gecmis yapamiyordum, son mesajlardan gordum tesaduf. 3 tabak yedim evet ama arada yemekten bir sey olmaz ki. Cok sasilacak durum degil bence..simdi yemesek, eninde sonunda yiyecegiz. Yemeyen varsa göster. Ya simdi, ya sonra...Selam kızlarr
Neler neler olmuşş. 3 Tabak makarnadan sonrasına odaklanamadımaklım tamamen orada kaldı bizi niye çağırmadın kıızzz
Sağol bebeğimAllah Kabul etsin canım. Afiyet olsun.
Geçmiş olsun canım. Nazarlara mı geldin noldu
Çok güzel menü. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptancım. Güzel menü güzel spor
Aralıklı oruç mu yapıyorsun canım.
Bakteriyelmis. Viral değil dedi. Nereden aldiysam
Aşırı baş ağrısı var beynim suyun içinde sallanıyor gibi.
Burası çok güzel oldu gerçekten iyi ki bulmuşum sizleri
Açlıkla aran nasıl?
Facede sadece kadınlara özel aralıklı oruç sayfası var. Takip etmeni öneririm. Her tipden vücut her türden bünye var. Öncesi sonrası fotoğrafları var. Onlar da kendi içinde haftalık aylık bildirimler yapıyorlar.
Sabah 10 11 akşam 6 7kapanis ara yok bende hiç bana göre en sağlıklı beslenme ve şekeri dengeleme yöntemi ne kadar ara yapılırsa insülin salımı ve direnci o kadar artıyor diğer türlü yapamıyorum açıkçası ben durduramıyor un kendimi devamlı gözüm mutfakta oluyor ama bu şekilde yapınca saatler belli sık olmayınca kolay geliyor aklım mutfakta kalmıyor
Bir formül uyguluyorum beslenme dene istersen yemeğe salata yoğurt yani hafif ne varrsa mutlaka onunla başlıyorum diyelim pilav tavuk salata menüm salata yarım kase yiyip sonra tavuk en sona pilav tercih ediyorum bu şekilde hem karnım tok hem gözüm yok oluyor en çok besini salata orta ayarda tavuk en az da pilav yemiş oluyorum
Hepinizin fikirleri çok kıymetli çok teşekkür ederim. 14 saat zaten normal hayatımda da yaptığım bir şey 16 saat ama tam bana göre başlangıç için. Denemeyi düşünüyorum araştırdığım kadarıyla bu hayat tarzına dönüştüğü zaman kilo alımı da duruyor yani süreklilik için faydası çok fazla. Telefona program yükledim 16/8 aralıklı oruç olarak. Deniyorum canlar hayırlısı bakalım hem saatleri belli olursa sürekli arayış hali biter sen oruç vaktindesin uzak dur derim kendimeben yaklaşık 2 yıldır ara ara cozutsam da çoğunlukla aralıklı besleniyorum ve ilk yaptığımda çok güzel kilolar vermiştim.
ama mesela akşamı erken kapatıp aralıklı beslendiğimde öğünleri azıcık kaçırsam bile kilomu koruduğumu farkettim.
başta zorlandım kahvaltıya alışkın biri olarak o yüzden yavaş yavaş çektim saatleri başta 14 saat aç kaldım ara öğün yaparak sonra 16 saat şimdi istesem 28 saate kadar çıkabiliyorum açlıkta ve hatta çok enteresan yemeği yiyene kadar açlık hissetmemeye başladım.
ilk lokmayı ağzıma attıktan sonra açlığımı farkediyorum.
sürekli acaba şimdi ne yesem diye düşünme derdi beni yoruyordu çalıştığım için. ama şimdi evde hazırlıyorum bir öğünümü, akşamüstü de işyerinde ne çıkarsa yiyorum çok büyük rahatlık bana
Aynen kelebek ben de o yüzden bir fikir alayım dedim arkadaşlardan düşüncesi bile iyi geldi rahatladım.Şuan msjların hepsini okuyamadım ama bugün aralıklı oruç yapamadım mesela acıktım ve başım ağrıyordu halsizlik olmasın diye, ama akşam 7 den sonra bişey yememiştim, birde gerçekten insan yedikçe yiyesi geliyor aslında hiç ara yapmadan iki öğünle dursam çok iyi olacak
Bugün daha iyiyim sağol kaptanımHayırdır inşallahAllah korusun ne oldu canım
Afiyet olsun tatlımakşamki karbocanlarımız hiç sevmedim cips çikolata kıbrıs tatlısı
spor süper
Spor menü 10 numaraafiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Allah kolaylık versin canım sanaÇok sağ ol canim, geceye kadar ugrasip oyuncaklari gruplandirarak kaldirdim. Azını biraktim salonda. Sonra kesin dagilir tabi de simdilik iste napim.
amiinnnnAncak verebilirim.evet sen de insaallah bu sefer kalici verip, bir daha bir daha ugrasmassin
hadi Allah kolaylık versin o zamanHepinizin fikirleri çok kıymetli çok teşekkür ederim. 14 saat zaten normal hayatımda da yaptığım bir şey 16 saat ama tam bana göre başlangıç için. Denemeyi düşünüyorum araştırdığım kadarıyla bu hayat tarzına dönüştüğü zaman kilo alımı da duruyor yani süreklilik için faydası çok fazla. Telefona program yükledim 16/8 aralıklı oruç olarak. Deniyorum canlar hayırlısı bakalım hem saatleri belli olursa sürekli arayış hali biter sen oruç vaktindesin uzak dur derim kendimehaha
Cok gecmis olsunTünaydın
Bende 16/8 yapiyorm bu hafta simdilik iyi gidiyor daha öncedende yaptigim olmustu ben zaten genel yasam tarzims uyuyor diyette olmasamda o sekilde besleniyorm tek bazen cay yanina kacirmalarm oluyodu istearalıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.
Önemli olan her zaman kendine dürüst olmak elbette sağlık sorunu olanları hariç tutuyorum yiyerek kilo alınıyor. Hayat her konuda sadece yemek değil her konuda denge istiyor..Cok gecmis olsun
Bende 16/8 yapiyorm bu hafta simdilik iyi gidiyor daha öncedende yaptigim olmustu ben zaten genel yasam tarzims uyuyor diyette olmasamda o sekilde besleniyorm tek bazen cay yanina kacirmalarm oluyodu isteyoksa bu kilolar nerden gelcek
Ablacım proteine ihtiyacın var ye lütfenEminim öyle çok mutludur ( ben öyle hissediyordum) @Poldelya buna cevap versene, düşüncelerini çok merak ediyorum.
10 dakika önce uyandım, 15 dakika sonra kahvaltı gelir, nasıl yiyeceğim, çok zorlanıyorum, uyanınca 2 saat geçmesi lazım.
Bugün kahvaltıyı atlamayı düşünüyorum, acıkırsam kuruyemiş atıştırırım. Bellide akışkanlıktan öyle oluyor, bilemedim
Alışmak daha kötü canım kasın azaldı demektir metabolizman düştü demektirCanım beni zorluyor ama alıştığımı hissediyorum.seker ayda bir kez yiyeceğim. O yüzden tatlı krizi geliyor ama inan ona da alıştım. C,d çinko vitamini aldım. Meşhur bir marka var ya. Takviye edeceğim merak etme.
Çok sevindim ablacım evet belki kötü şeyler önlendiÇok daha iyiyim canım, yattıkça aklıma neler neler geliyor,
Ay sonu Türkiye ye gidecektim, Rabbim engelledi, kimbilir ne hikmeti var, neden yolum kesildi
Yatmadan 1 gün önce afedersin ishal oluştu, bağırsaklar boşaldı, demekki yine bu bana verilen bir nimetmiş, sonradan anladım.
Bakalım durdukça neler gelecek aklıma
İşte bundan bahsediyorum canımİyiyim canımmmmmmAçım ama istediğim gibi kilo veremiyorum. Bu iki günü iyi değerlendirmem gerek.
Sen de normal yemeye geldin işteTatlı, şeker de evde kendi yaptıklarından yersen miden rahatsız olmaz.
Apa tam yaptıktan sonra gözüm kapalı bile yesem ev yapımı mı, endüstriyel mi anlıyordum. Hazırlar ağız tadımı bozarken evde yaptıklarımız etkilemiyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?