ahhh canımm yaa kıyamam ikinize de

şu günleri atlatana kadar derleme toplama işine ara versen keşke, azıcık da dağınık kalsın yazık sana da
Çok sağ ol canim, geceye kadar ugrasip oyuncaklari gruplandirarak kaldirdim. Azını biraktim salonda. Sonra kesin dagilir tabi de simdilik iste napim.
hiçbirşey kalmamış kuzum, ayda 1 kg versen bile yaza hazırsın işte
ben de 6-7 kg vermek istiyorum ve inşallah Mayısa kadar vermiş olmak istiyorum ki yazın başlarında kilo derdiyle uğraşmak istemiyorum artık, kaç senedir yazlarımı kilo derdiyle uğraşarak geçirdim
amiiinnnn
buna çok çok amiinnnn
Ancak verebilirim.evet sen de insaallah bu sefer kalici verip, bir daha bir daha ugrasmassin

Masallah guclu iraden var canim
Gunaydin insallah
Son 6 kilo ne guzell

Darisi basima bende dogum kilolari vermeye calisiyorum
Hayatim boyunca hic 80 kiloya gelmemistim ilk hamileligim dahil
Aynen ben de canim. Darisi basina.İlk hamileligimde 70 lerdi muhtemelen. Emzirirken de hayatta diyet yapmam ben. Yok protein agirlik bilmem ne.Git ya. Umrumda degil, sütümü etkileyemezdim. İlk dogum kilosunu vermeye baslayamadan tekrar hamile oldum. Hayirlisiyla eski halimize donelim

Kötü olmuş ama takilip kalma yedin artik afiyet olsun gunun geri kalanini sebze ve protein agirlikli geçirirsen sorum olmaz bence
MaşAllah canım ne kalmıs surda saglikla ver kurtul insAllah bende 99 dan 79 a düştüm ikinci hamilelik öncesi sonra 84le hamile kaldım 100 kilo ile doguma gittim dogum sonrasi 95tim 79 a yeniden dustum 1 senede ama direnc kilom 79 alti gelmiyodu bi kac kilo alip yeniden 79 oluyodum kirmak icin diyetisyene gittim agustosta 81le kasimda 69.7 gordum ama sıkıldım hedefim 65ti aslinda az kaldi ama istegim kalmadi yine bi vazgevisle bi baktim ki 75 olmusum

marta kadar 65 olmak istiyorum dogum günüm insAlla uçuk bi hayal degildir
Sağ olasin.Valla yarin sabah ki kiloma bakicam, artis varsa, cumaya 1 kilodan fazla veremem. Kendimi taniyorum. Ödemim gitmez hayatta. O pazartesiye kadar verdigim 1 kgyi muhafaza etsem yeter bana.
Direnc kilolari acayip sinirimi bozuyor. 2-3 kiloda takilmistim ben de. Mart benim ayım.

12 martta baslamistim.. Ucuk bir hayal mi... guzel soru ... 2 ay var sadece marta. Suan 75 sen. Ucuk olur canim maalesef. Cunku ocaktan subata 5 kilo, subattan da marta 5 kilo vermen lazim ki 10 etsin. 75 misin suan?
Biz bu hafta iyi ki yeşil deyiz senle

Valla ben de onu dusundum kendi acimdan. Masterfit benim neyime. Tövbe yarabbim..Masterlik halım.mı kalmıs

bugunbasim dondu biliyor musun ayakta dolaba uzanirken. Ama sasirmadim, dun de bayilacak gibiydim, demistim bakiciya. İyki yere yapismadim, cocuklarim cok kucuk. Haber de veremezlerdi.
Yaa cok gecmis olsun öyle gercelten zor oluyor bitanesi yetiyor sende 2tane Allah kolaylik ve sabirlar versin.
Cok banal olcak ama bence gün icinde bakici gelince uyumaya calis yani uyumadan hayat sürdürmek cok zor 1-2 saat bile sana cok iyi gelecek eminim. Ve bu arada vitamin takviyesi yap bence canim uykusuzluguna bi nebze de olsa iyi gelir
Amin, uzandim aynen odama cekiliyorum dedim. Demir hapina basladim..cok sağ ol.
Tünaydın
Dün akşamdan beri boğazım ağrıyordu sabah daha halsizdim. Takviye alıp yattım. Sağlık ocağına gittim. Bol bol istirahat dedi
Cok gecmis olsun

wc oldu mu?
Selam, gecmis yapamiyordum, son mesajlardan gordum tesaduf. 3 tabak yedim evet ama arada yemekten bir sey olmaz ki. Cok sasilacak durum degil bence..simdi yemesek, eninde sonunda yiyecegiz. Yemeyen varsa göster. Ya simdi, ya sonra...

ya abur cubur, ya pizza, ya cikolata, illa günün birinde yenilecek

yıllardir yemisiz, aliskanliklardan kurtulmak kolay mı kız :)) ornek veriyorum ayse kisisi,.burada yaris zamani 1 ay hatta 2 ay diyete uygun besleniyor tamam mi, cok da guzel kg veriyor. 3-5 ay ara veriyor buraya, sonra geliyor, 5 kg geri aldim. Ama ayseye kimse 5 kg geri aldin espirisi yapmiyor

e bu ayse yemis de almis dimi? Ona niye espiri yok da simdi yiyene var :) valla kizdim sanma, cidden kizmadim, sakasina takildigini biliyorum da aciklama yapiyim dedim. Velhasili kelam, simdi 3 tabak yiyen ayse de +1 kg
Kiloyu geri alan Ayse de +1 kg
Sorun makarna, cikolata degil. Benim icin sorun cok yavas kilo vermem.