• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tünaydın
Dün akşamdan beri boğazım ağrıyordu sabah daha halsizdim. Takviye alıp yattım. Sağlık ocağına gittim. Bol bol istirahat dedi
Tunaydin canim gecmis olsun🥰
Selam kızlarr
Neler neler olmuşş. 3 Tabak makarnadan sonrasına odaklanamadım 🤣🤣 aklım tamamen orada kaldı bizi niye çağırmadın kıızzz 🤣🤣🤣🤣
Selam canim♥️

Geçmiş olsun canım
Antibiyotik vermedi mi boğaz neden ağrır ki enfeksiyon yoksa?
Bakteriyelmis. Viral değil dedi. Nereden aldiysam 😔
Aşırı baş ağrısı var beynim suyun içinde sallanıyor gibi.
Burası çok güzel oldu gerçekten iyi ki bulmuşum sizleri❤️
aralıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.😊
Açlıkla aran nasıl?
Facede sadece kadınlara özel aralıklı oruç sayfası var. Takip etmeni öneririm. Her tipden vücut her türden bünye var. Öncesi sonrası fotoğrafları var. Onlar da kendi içinde haftalık aylık bildirimler yapıyorlar.

aralıklı oruç konusuna nasıl bakıyorsunuz kızlar ? 16/8 yapmayı planlıyorum ne dersiniz? İşini bilir canımlar hanımlar yorumlarınızı beklerim.😊
Sabah 10 11 akşam 6 7kapanis ara yok bende hiç bana göre en sağlıklı beslenme ve şekeri dengeleme yöntemi ne kadar ara yapılırsa insülin salımı ve direnci o kadar artıyor diğer türlü yapamıyorum açıkçası ben durduramıyor un kendimi devamlı gözüm mutfakta oluyor ama bu şekilde yapınca saatler belli sık olmayınca kolay geliyor aklım mutfakta kalmıyor

Bir formül uyguluyorum beslenme dene istersen yemeğe salata yoğurt yani hafif ne varrsa mutlaka onunla başlıyorum diyelim pilav tavuk salata menüm salata yarım kase yiyip sonra tavuk en sona pilav tercih ediyorum bu şekilde hem karnım tok hem gözüm yok oluyor en çok besini salata orta ayarda tavuk en az da pilav yemiş oluyorum

ben yaklaşık 2 yıldır ara ara cozutsam da çoğunlukla aralıklı besleniyorum ve ilk yaptığımda çok güzel kilolar vermiştim.

ama mesela akşamı erken kapatıp aralıklı beslendiğimde öğünleri azıcık kaçırsam bile kilomu koruduğumu farkettim.

başta zorlandım kahvaltıya alışkın biri olarak o yüzden yavaş yavaş çektim saatleri başta 14 saat aç kaldım ara öğün yaparak sonra 16 saat şimdi istesem 28 saate kadar çıkabiliyorum açlıkta ve hatta çok enteresan yemeği yiyene kadar açlık hissetmemeye başladım.

ilk lokmayı ağzıma attıktan sonra açlığımı farkediyorum.

sürekli acaba şimdi ne yesem diye düşünme derdi beni yoruyordu çalıştığım için. ama şimdi evde hazırlıyorum bir öğünümü, akşamüstü de işyerinde ne çıkarsa yiyorum çok büyük rahatlık bana

ahhh canımm yaa kıyamam ikinize de :KK43:
şu günleri atlatana kadar derleme toplama işine ara versen keşke, azıcık da dağınık kalsın yazık sana da
Çok sağ ol canim, geceye kadar ugrasip oyuncaklari gruplandirarak kaldirdim. Azını biraktim salonda. Sonra kesin dagilir tabi de simdilik iste napim.
hiçbirşey kalmamış kuzum, ayda 1 kg versen bile yaza hazırsın işte :KK49:

ben de 6-7 kg vermek istiyorum ve inşallah Mayısa kadar vermiş olmak istiyorum ki yazın başlarında kilo derdiyle uğraşmak istemiyorum artık, kaç senedir yazlarımı kilo derdiyle uğraşarak geçirdim :KK43:

amiiinnnn

buna çok çok amiinnnn :KK60:
Ancak verebilirim.evet sen de insaallah bu sefer kalici verip, bir daha bir daha ugrasmassin 🤲🤲
Masallah guclu iraden var canim😍

Gunaydin insallah

Son 6 kilo ne guzell😍😍
Darisi basima bende dogum kilolari vermeye calisiyorum
Hayatim boyunca hic 80 kiloya gelmemistim ilk hamileligim dahil
Aynen ben de canim. Darisi basina.İlk hamileligimde 70 lerdi muhtemelen. Emzirirken de hayatta diyet yapmam ben. Yok protein agirlik bilmem ne.Git ya. Umrumda degil, sütümü etkileyemezdim. İlk dogum kilosunu vermeye baslayamadan tekrar hamile oldum. Hayirlisiyla eski halimize donelim🤲🤲
Kötü olmuş ama takilip kalma yedin artik afiyet olsun gunun geri kalanini sebze ve protein agirlikli geçirirsen sorum olmaz bence

MaşAllah canım ne kalmıs surda saglikla ver kurtul insAllah bende 99 dan 79 a düştüm ikinci hamilelik öncesi sonra 84le hamile kaldım 100 kilo ile doguma gittim dogum sonrasi 95tim 79 a yeniden dustum 1 senede ama direnc kilom 79 alti gelmiyodu bi kac kilo alip yeniden 79 oluyodum kirmak icin diyetisyene gittim agustosta 81le kasimda 69.7 gordum ama sıkıldım hedefim 65ti aslinda az kaldi ama istegim kalmadi yine bi vazgevisle bi baktim ki 75 olmusum :KK43: marta kadar 65 olmak istiyorum dogum günüm insAlla uçuk bi hayal degildir
Sağ olasin.Valla yarin sabah ki kiloma bakicam, artis varsa, cumaya 1 kilodan fazla veremem. Kendimi taniyorum. Ödemim gitmez hayatta. O pazartesiye kadar verdigim 1 kgyi muhafaza etsem yeter bana.
Direnc kilolari acayip sinirimi bozuyor. 2-3 kiloda takilmistim ben de. Mart benim ayım. 😊 12 martta baslamistim.. Ucuk bir hayal mi... guzel soru ... 2 ay var sadece marta. Suan 75 sen. Ucuk olur canim maalesef. Cunku ocaktan subata 5 kilo, subattan da marta 5 kilo vermen lazim ki 10 etsin. 75 misin suan?
Biz bu hafta iyi ki yeşil deyiz senle🤣🤣
Valla ben de onu dusundum kendi acimdan. Masterfit benim neyime. Tövbe yarabbim..Masterlik halım.mı kalmıs 😯 bugunbasim dondu biliyor musun ayakta dolaba uzanirken. Ama sasirmadim, dun de bayilacak gibiydim, demistim bakiciya. İyki yere yapismadim, cocuklarim cok kucuk. Haber de veremezlerdi.
Yaa cok gecmis olsun öyle gercelten zor oluyor bitanesi yetiyor sende 2tane Allah kolaylik ve sabirlar versin.
Cok banal olcak ama bence gün icinde bakici gelince uyumaya calis yani uyumadan hayat sürdürmek cok zor 1-2 saat bile sana cok iyi gelecek eminim. Ve bu arada vitamin takviyesi yap bence canim uykusuzluguna bi nebze de olsa iyi gelir 💙
Amin, uzandim aynen odama cekiliyorum dedim. Demir hapina basladim..cok sağ ol.
Tünaydın
Dün akşamdan beri boğazım ağrıyordu sabah daha halsizdim. Takviye alıp yattım. Sağlık ocağına gittim. Bol bol istirahat dedi
Cok gecmis olsun :( wc oldu mu?
Selam kızlarr
Neler neler olmuşş. 3 Tabak makarnadan sonrasına odaklanamadım 🤣🤣 aklım tamamen orada kaldı bizi niye çağırmadın kıızzz 🤣🤣🤣🤣
Selam, gecmis yapamiyordum, son mesajlardan gordum tesaduf. 3 tabak yedim evet ama arada yemekten bir sey olmaz ki. Cok sasilacak durum degil bence..simdi yemesek, eninde sonunda yiyecegiz. Yemeyen varsa göster. Ya simdi, ya sonra... :oha: ya abur cubur, ya pizza, ya cikolata, illa günün birinde yenilecek😊 yıllardir yemisiz, aliskanliklardan kurtulmak kolay mı kız :)) ornek veriyorum ayse kisisi,.burada yaris zamani 1 ay hatta 2 ay diyete uygun besleniyor tamam mi, cok da guzel kg veriyor. 3-5 ay ara veriyor buraya, sonra geliyor, 5 kg geri aldim. Ama ayseye kimse 5 kg geri aldin espirisi yapmiyor 🙄 e bu ayse yemis de almis dimi? Ona niye espiri yok da simdi yiyene var :) valla kizdim sanma, cidden kizmadim, sakasina takildigini biliyorum da aciklama yapiyim dedim. Velhasili kelam, simdi 3 tabak yiyen ayse de +1 kg
Kiloyu geri alan Ayse de +1 kg
Sorun makarna, cikolata degil. Benim icin sorun cok yavas kilo vermem. 😊

Bakteriyelmis. Viral değil dedi. Nereden aldiysam 😔
Aşırı baş ağrısı var beynim suyun içinde sallanıyor gibi.
Burası çok güzel oldu gerçekten iyi ki bulmuşum sizleri❤️

Açlıkla aran nasıl?
Facede sadece kadınlara özel aralıklı oruç sayfası var. Takip etmeni öneririm. Her tipden vücut her türden bünye var. Öncesi sonrası fotoğrafları var. Onlar da kendi içinde haftalık aylık bildirimler yapıyorlar.

Sabah 10 11 akşam 6 7kapanis ara yok bende hiç bana göre en sağlıklı beslenme ve şekeri dengeleme yöntemi ne kadar ara yapılırsa insülin salımı ve direnci o kadar artıyor diğer türlü yapamıyorum açıkçası ben durduramıyor un kendimi devamlı gözüm mutfakta oluyor ama bu şekilde yapınca saatler belli sık olmayınca kolay geliyor aklım mutfakta kalmıyor

Bir formül uyguluyorum beslenme dene istersen yemeğe salata yoğurt yani hafif ne varrsa mutlaka onunla başlıyorum diyelim pilav tavuk salata menüm salata yarım kase yiyip sonra tavuk en sona pilav tercih ediyorum bu şekilde hem karnım tok hem gözüm yok oluyor en çok besini salata orta ayarda tavuk en az da pilav yemiş oluyorum

ben yaklaşık 2 yıldır ara ara cozutsam da çoğunlukla aralıklı besleniyorum ve ilk yaptığımda çok güzel kilolar vermiştim.

ama mesela akşamı erken kapatıp aralıklı beslendiğimde öğünleri azıcık kaçırsam bile kilomu koruduğumu farkettim.

başta zorlandım kahvaltıya alışkın biri olarak o yüzden yavaş yavaş çektim saatleri başta 14 saat aç kaldım ara öğün yaparak sonra 16 saat şimdi istesem 28 saate kadar çıkabiliyorum açlıkta ve hatta çok enteresan yemeği yiyene kadar açlık hissetmemeye başladım.

ilk lokmayı ağzıma attıktan sonra açlığımı farkediyorum.

sürekli acaba şimdi ne yesem diye düşünme derdi beni yoruyordu çalıştığım için. ama şimdi evde hazırlıyorum bir öğünümü, akşamüstü de işyerinde ne çıkarsa yiyorum çok büyük rahatlık bana
Hepinizin fikirleri çok kıymetli çok teşekkür ederim. 14 saat zaten normal hayatımda da yaptığım bir şey 16 saat ama tam bana göre başlangıç için. Denemeyi düşünüyorum araştırdığım kadarıyla bu hayat tarzına dönüştüğü zaman kilo alımı da duruyor yani süreklilik için faydası çok fazla. Telefona program yükledim 16/8 aralıklı oruç olarak. Deniyorum canlar hayırlısı bakalım hem saatleri belli olursa sürekli arayış hali biter sen oruç vaktindesin uzak dur derim kendime :D haha

@Willemijn- Canım afiyetle yenen 3 tabak makarnadan sonra hiç pişman olup kendine dert edinme çağır ben de geleyim demek istedim 🤣 🤣 Zaten çok güzel kilo vermişsin elbette kaçamaklar olacak elbette yiyeceğiz . Önemli olan dengeyi sağlayabilmek ben onu hiç başaramadım. Ayar çekmeye çalışıyorum artık. Asla eleştirmek değil amacım gülmeyi güldürmeyi çok severim. Bence gülmek de zayıflatır 🤣 Şimdi sen dengeli hayatında ufak kaçamak yapıp bunu güzelce anlatınca bana espri yolu açılıyor fakat sözde bahsettiğimiz Ayşe kişisi kilo almış ve bu onu üzmüştür buradan espri çıkmaz biz ona destek olup bir an önce vermesi için motive edebiliriz. Aradaki fark biri fiziksel veya ruhsal dengesini kaçırmış ve hedeflerinden sapmış. Sen ise 2 minnak büyütürken 3 tabak yiyivermişsin bir de buraya tatlı tatlı yazınca bana çok şirin göründün bu sebeple tamamen samimiyetine güvenerek bir şaka yaptım kuzum. Olay böyle gelişti valla masumum 🤣 🤣 🤣

Şuan msjların hepsini okuyamadım ama bugün aralıklı oruç yapamadım mesela acıktım ve başım ağrıyordu halsizlik olmasın diye, ama akşam 7 den sonra bişey yememiştim, birde gerçekten insan yedikçe yiyesi geliyor aslında hiç ara yapmadan iki öğünle dursam çok iyi olacak

Şuan msjların hepsini okuyamadım ama bugün aralıklı oruç yapamadım mesela acıktım ve başım ağrıyordu halsizlik olmasın diye, ama akşam 7 den sonra bişey yememiştim, birde gerçekten insan yedikçe yiyesi geliyor aslında hiç ara yapmadan iki öğünle dursam çok iyi olacak
Aynen kelebek ben de o yüzden bir fikir alayım dedim arkadaşlardan düşüncesi bile iyi geldi rahatladım.

Hayırdır inşallah 🤲Allah korusun ne oldu canım :KK43:

Afiyet olsun tatlım ❤️akşamki karbocanlarımız hiç sevmedim 😂😂😂cips çikolata kıbrıs tatlısı 😬😬😂😂😂😂

🧿🧿🧿🧿spor süper 👏👏👏👏👏👏

Spor menü 10 numara ❤️❤️❤️❤️afiyet olsun canım 👏👏🧿

Teşekkürler canım ❤️
Bugün daha iyiyim sağol kaptanım 😍
Kaptan bunu beğenmedi 😂
2 gün güzel dikkat etmek için motivasyon oldu aslında 😍
spor devam kaptanım 😍

Çok sağ ol canim, geceye kadar ugrasip oyuncaklari gruplandirarak kaldirdim. Azını biraktim salonda. Sonra kesin dagilir tabi de simdilik iste napim.
Allah kolaylık versin canım sana

Ancak verebilirim.evet sen de insaallah bu sefer kalici verip, bir daha bir daha ugrasmassin 🤲🤲
amiinnnn :dua:

Hepinizin fikirleri çok kıymetli çok teşekkür ederim. 14 saat zaten normal hayatımda da yaptığım bir şey 16 saat ama tam bana göre başlangıç için. Denemeyi düşünüyorum araştırdığım kadarıyla bu hayat tarzına dönüştüğü zaman kilo alımı da duruyor yani süreklilik için faydası çok fazla. Telefona program yükledim 16/8 aralıklı oruç olarak. Deniyorum canlar hayırlısı bakalım hem saatleri belli olursa sürekli arayış hali biter sen oruç vaktindesin uzak dur derim kendime :KK70: haha
hadi Allah kolaylık versin o zaman :KK200:

Tünaydın
Cok gecmis olsun 🌸
Bende 16/8 yapiyorm bu hafta simdilik iyi gidiyor daha öncedende yaptigim olmustu ben zaten genel yasam tarzims uyuyor diyette olmasamda o sekilde besleniyorm tek bazen cay yanina kacirmalarm oluyodu iste 🥴 yoksa bu kilolar nerden gelcek

Cok gecmis olsun 🌸

Bende 16/8 yapiyorm bu hafta simdilik iyi gidiyor daha öncedende yaptigim olmustu ben zaten genel yasam tarzims uyuyor diyette olmasamda o sekilde besleniyorm tek bazen cay yanina kacirmalarm oluyodu iste 🥴 yoksa bu kilolar nerden gelcek
Önemli olan her zaman kendine dürüst olmak elbette sağlık sorunu olanları hariç tutuyorum yiyerek kilo alınıyor. Hayat her konuda sadece yemek değil her konuda denge istiyor..

Eminim öyle çok mutludur ( ben öyle hissediyordum) @Poldelya buna cevap versene, düşüncelerini çok merak ediyorum.
10 dakika önce uyandım, 15 dakika sonra kahvaltı gelir, nasıl yiyeceğim, çok zorlanıyorum, uyanınca 2 saat geçmesi lazım.
Bugün kahvaltıyı atlamayı düşünüyorum, acıkırsam kuruyemiş atıştırırım. Bellide akışkanlıktan öyle oluyor, bilemedim
Ablacım proteine ihtiyacın var ye lütfen 😢

Canım beni zorluyor ama alıştığımı hissediyorum.seker ayda bir kez yiyeceğim. O yüzden tatlı krizi geliyor ama inan ona da alıştım. C,d çinko vitamini aldım. Meşhur bir marka var ya. Takviye edeceğim merak etme. 😘
Alışmak daha kötü canım kasın azaldı demektir metabolizman düştü demektir :(

Çok daha iyiyim canım, yattıkça aklıma neler neler geliyor,
Ay sonu Türkiye ye gidecektim, Rabbim engelledi, kimbilir ne hikmeti var, neden yolum kesildi🤔

Yatmadan 1 gün önce afedersin ishal oluştu, bağırsaklar boşaldı, demekki yine bu bana verilen bir nimetmiş, sonradan anladım.
Bakalım durdukça neler gelecek aklıma
Çok sevindim ablacım evet belki kötü şeyler önlendi 😘
Bayağı kilo vermiş olursun çıkınca da elinden geldiğince sağlıklı düzenli beslenirsin :KK200: bakmışsın 60lar gelmiş

İyiyim canımmmmmm😘 Açım ama istediğim gibi kilo veremiyorum. Bu iki günü iyi değerlendirmem gerek.😵🤨🥰
İşte bundan bahsediyorum canım

Tatlı, şeker de evde kendi yaptıklarından yersen miden rahatsız olmaz.
Apa tam yaptıktan sonra gözüm kapalı bile yesem ev yapımı mı, endüstriyel mi anlıyordum. Hazırlar ağız tadımı bozarken evde yaptıklarımız etkilemiyor du
Sen de normal yemeye geldin işte 😘😘😘

Back
X