- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Sen istedim ozaman 200 ipsiz ziplama olsun bence makul bir ceza misirlari yakmana yardimci olacaktir
Gecmis olsun canim, afiyet olsunİyi akşamlar. Bende hasta oluyorum. Boğaz ağrısı ve gıcık var.
Menüm sabah 7 de 1 salatalık
Öğlen 5 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı
Saat 14 2 küçük boy activya
Saat 17 yarimdan biraz fazla durum acılı şalgam boğazım için
Saat 18.30 sıcak süt 1 portakal
Gün içinde boğaz pastili aldım ayrıca
Zipzip- Pnrrr-12 Cordelia
Afiyet olsun canim17.01.23
12.00
2 yumurta ile peynirli omlet,1 armut, 1 TK reçel 1 dilim ekmek
19.30
3 SK yumurtalı ıspanak,3 yk mercimekli bulgur pilavı,yoğurt
20.00 2 hurma
Şu 2lt geçer.Zipzip- erenmothers
Gecmis olsunkoşturmacalı bi gündü. Kızlar hasta bi kaç gündür. Gece de uyumuyolar geberecem uykusuzluktan
Okadar haklisinkiAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Aslında öğlen ve akşam yeseydin sadece aradakiler olmasaydı daha güzel olurdu çünkü çok şeker ağırlıklı olmuş, hurma da çok tatlı
Ay ben de ya, işten geliyorum yemek yapmak vs yorucu oluyorl
Menü güzel canım ama suyu biraz daha arrtir
Canısı jelibonlar hiç olmamış
Güzel canım afiyet olsun
Süper
Yapabilmissin
Yeter tabiki süpersin
Cok iyi yasemincim
Teşekkürler kaptanımYeter tabiki süpersinayagina saglik canim
1 bardak mısır mi yedin? açım benEkstra 4000 adım attım yetmez dersen ipsiz atlama da yaparım kaptanım.
Geçmiş olsun canım. Hazımsızlık oluyor zaman zaman hiçbir şey yemesem rahat ediyorum ben de. Sonuç çıkmadı bende de. Mesaj gelecekmiş bekliyorum. Bir bir buçuk ayı bulur diyorlar.Benim midem çok şiş karnımı görseniz beş aylık hamile gibiyim iki gündür ne yesem anında şişlik oluyor ve rahatsız oluyorum sonucum henüz çıkmadı ciksada tedavimi olup rahatlasamElhan ım sen nasılsın senin sonucun çıktımı
Kokusuna dayanamadım.Bu hafta hep aç yattım. Rüyalarımda yemek gördüm hep1 bardak mısır mi yedin? açım ben
Şöyle güzel bir lokma tatlısı yanına mis gibi çay ya da kadayıflı muhallebi tatlısı ya da magnolya bile olur.Kokusuna dayanamadım.Bu hafta hep aç yattım. Rüyalarımda yemek gördüm hep. Aç yatmak en iyisi poldelyam
Hatırlat hafızam iyi değil kuzum
Bu kadar foto atmışsın adım fotosu da atsaydin yaGeri geldim ama bu swfer kesin kesin cktim. Haslm yumrtayi unutmusumuykusuzlktan ben ben diilim. Birini yedim. Kirk yln basi foto show yapim. Ksaltrk yzdm ksra bkmaynEki Görüntüle 3193192
Cordelia buna da sasir kiz. Tavuk şişçi seni
Yeşil takımda canım sporunu yazacağım. Gerçi boşver puanı dediBu kadar foto atmışsın adım fotosu da atsaydin yahangi takımdasın bu hafta?
Hmm tamam yeşil takım olduğunu bilmiyordum o zaman adım fotosu zaten şart değil @Willemijn-Yeşil takımda canım sporunu yazacağım. Gerçi boşver puanı dedi
Sabah tartida eksi olacak boşver tatlıyı şimdiye kadar yedikte ne kazandık kilo dışında ama yemezsek sağlıklı bir beden sağlıklı bir psikoloji şahane bir beden yep yeni kıyafetler için de yeni bir senŞöyle güzel bir lokma tatlısı yanına mis gibi çay ya da kadayıflı muhallebi tatlısı ya da magnolya bile olur.
Yiyemem kiSabah tartida eksi olacak boşver tatlıyı şimdiye kadar yedikte ne kazandık kilo dışında ama yemezsek sağlıklı bir beden sağlıklı bir psikoloji şahane bir beden yep yeni kıyafetler için de yeni bir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?