Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güzel menü canim afiyet olsun

Kizlarr ödemsuyumu yaptim en önemli malzeme evde yokmus marketedw girdm bugn nasil aklima gelmemis maydonoz ve taze nane neyse yarn pazardan alip ekleyecegm. Sizde yapin 2 gün icelim cumaya ödemler gitsin
Taze nane, maydonoz, karanfil, limonsuyu, salatalik, cubul tarcin, taze zwncefil

Allah biliyor, sizlerde şahitsiniz, hiç isyan etmedim, hep umutlu oldum, sabırlı oldum, tevekkül ettim.
Ne kadar doğru yapmışım, mükafatını görüyorum.
Yanımda 2 kişi daha var, biri ağlayıp duruyor, ne kadar karamsar, oysaki kendi ayağıyla wc ye gidiyor, bak ben yapamıyorum dedim
Beni görüp haline şükretmiyor mu dedim.
Bugün onun teşhis kondu, gözünde tümör varmış, akşama kadar ağladı
Meğer ben ne kadar şükretsem azmış
Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin

Sabah olmamis ama yinede günü iyi atlatmissin daha fazla da kacabillirdi afiyet olsun gerisi güzel spor da gelir bence
Akşama dünden kalan yemekler yenecek ksptanim yemek yapnayi hiç sevmedigim için bir kerede 2 günlük yapiyorum Nohuta talim bugün yani
afiyet olsun nohut iyidir ya ödem yapabillr ama dikkat et ödemsuyu hazirla yarn ve persembe icin

Hayırlı sonuçlarla gel kuzum, benim de karnım şiş
Yediklerim hep içerde
Yemesem olmuyor, yesem almıyor ne olacak benim halim

İyi akşamlar. Bende hasta oluyorum. Boğaz ağrısı ve gıcık var.
Menüm sabah 7 de 1 salatalık
Öğlen 5 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı
Saat 14 2 küçük boy activya
Saat 17 yarimdan biraz fazla durum acılı şalgam boğazım için
Saat 18.30 sıcak süt 1 portakal
Gün içinde boğaz pastili aldım ayrıca
Zipzip- Pnrrr-12 Cordelia

Eklentiler

• 16739770935138811606030367871935.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20230117122035.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 36
Yok ya siz iki baci seviyorsunuz mutfagi az dedigin 3 5 çeşit vardir kesin
kız napayım yapmayım desem de yapiyoz
Oglen menusü buram buram gün kokuyor
Aynen gündeydim
Herkese selamlar bugün okul tüm gündü üstüne arkadaşlarım geldi hala gitmediler :) öpüyorum sizi
Keyifli vakitler
Afiyet olsun canım nane ve salatalık eksik bende olanlarla yaoacağım bende canım
Amin canım moral dua çok önemli

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Aslında öğlen ve akşam yeseydin sadece aradakiler olmasaydı daha güzel olurdu çünkü çok şeker ağırlıklı olmuş, hurma da çok tatlı
Akşama dünden kalan yemekler yenecek ksptanim yemek yapnayi hiç sevmedigim için bir kerede 2 günlük yapiyorum Nohuta talim bugün yani
Ay ben de ya, işten geliyorum yemek yapmak vs yorucu oluyorl
Menü güzel canım ama suyu biraz daha arrtir
Canısı jelibonlar hiç olmamış
Güzel canım afiyet olsun

selam kızlar

17 Ocak Salı menüm

15.30

1 et dürüm
1 kase mevsim salata
2 haşlanmış yumurta
1 elma
1 avuç hindistan cevizi kurusu

su: 2,5 lt

Zipzip- Pnrrr-12

17.01.23
12.00
2 yumurta ile peynirli omlet,1 armut, 1 TK reçel 1 dilim ekmek

19.30
3 SK yumurtalı ıspanak,3 yk mercimekli bulgur pilavı,yoğurt

20.00 2 hurma

Şu 2lt geçer. Zipzip- erenmothers

Afiyet olsun kizlar

17.01.23
12.00
2 yumurta ile peynirli omlet,1 armut, 1 TK reçel 1 dilim ekmek

19.30
3 SK yumurtalı ıspanak,3 yk mercimekli bulgur pilavı,yoğurt

20.00 2 hurma

Şu 2lt geçer. Zipzip- erenmothers

Afiyet olsun kuzular

koşturmacalı bi gündü. Kızlar hasta bi kaç gündür. Gece de uyumuyolar geberecem uykusuzluktan
Geçmiş olsun tatlım

Annemin yillardir öyle karni şiṣerdi ve çok sgrilari olurdu bir sürü test tahlil yaptilar ama görünürde bisey yoktu en sonunda irratable barsak sendrom (huzursuz bagirsak sendromu )dediler ama ayni hamile gibi karni sisiyordu sanki taş gibi oluyordu.Tahil ve gaz yapacak yiyeyeceklerden sakin dedi doktor yasakli yiyecekleri vardi ama yine devam ediyordu peki en sonunda çareyi nerde buldu biliyor musunuz antidepresanda bu hastslik hassas, aṣiri kuran, anksiyeteye egilimli insanlarda olurmus doktor dediki duygu durumunu duzeltirsek sindirim sistemin de duzelecek gerçekten öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…