• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet babami goturecem canim ondan sonra cocuklari okukdan alip oglani diyetisyene goturecem bugun bos durmak yok eve gidip yemek yapacam :confused::KK35:
Allah kolaylik versin gecmis olsun canim🥰
Cocugu diyetisyene neden göturuyosun

Allah kolaylik versin gecmis olsun canim🥰
Cocugu diyetisyene neden göturuyosun
Benim oglanda seninki gibi kilo problemi var ama boyu diger cocuklsra gore uzun boydan kilo gostermiyor canim
Burda az kilolu olsa çocuk hemen diyetisyene yonlendiriyorlar obeziteyi önlemek icin benim oglandan daha kilolu arkadaslari var anneleri diyetisyene goturmuyor
istege bagli ama cocugun sagligi icin iyi oluyor diyetisyene gidecez diye cok abur cubur vermiyorum en azindan 🤭
Kolay gelsin canim 💙💙
Sağol canim 💞

Benim oglanda seninki gibi kilo problemi var ama boyda kilo gostermiyor canim
Burda az kilolu olsa çocukhemrn diyetisyene yonlemdiriyorlar obeziteyi önlemek icin benim oglandan kilolu arkadaslari var anneleri diyetisyene goturmuyor
istege bagli ama cocugun sagligi icin iyi oluyor diyetisyene gidecez diye cok abur cubur vermiyorum en azindan 🤭

Sağol canim 💞
Bence cok guzel bir örnek bu🥰

İnanin elimden geleni yapiyorum,bu konuda supheniz olmasin,benim de kol saati seklinde adim sayar olsa muhtemelen evdeki adimlarkmi da sayar on iki bini cok rahat bulurdum.Ama telefonla adim sayar programi kullaniyorum,her dakka elimde tasimiyorum 🤷 spor cok onemli biliyorum,hatta bu sebeple bu hafta cok pisman oldum yarislara katildigima😔
Niye pişman oluyorsun canim önemli olan kilo vermek.Bizim görevimiz spor yap demek. Çünkü teşvik etmek istiyoruz. Yarış bahanesiyle vb. Tabi ki müsaitsen yapacaksın. Üzülme. ♥️💋

Evet bende gitmek istiyorum ama benimkini sigorta bir bolumunu karsiliyor eve fatura geliyormus
Cocuklara 18 yasina kadar bedava
Cocuklara bedava olmasida güzelmis canimya keske bizim burdada olsa,ben 100tl verdim doktor cok guzel ilgilendi,

Back