- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Kiz sok var diyom sok baska büyuk market yokBim var mı köyde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz sok var diyom sok baska büyuk market yokBim var mı köyde
Ama doğruAllahımmmmmm koptum
Sok var sok anlayın artıkKiz sok var diyom sok baska büyuk market yok
Ben senide alıntıladıydım çıkmamış ya elifcimGünaydın kızlar
Herkes uyuyor galiba hâlaaa eşşek osuruyor burdaSok var sok anlayın artık
Evet babami goturecem canim ondan sonra cocuklari okukdan alip oglani diyetisyene goturecem bugun bos durmak yok eve gidip yemek yapacamDoktor randevusumu canim
Allah kolaylik versin gecmis olsun canimEvet babami goturecem canim ondan sonra cocuklari okukdan alip oglani diyetisyene goturecem bugun bos durmak yok eve gidip yemek yapacam
Kolay gelsin canimEvet babami goturecem canim ondan sonra cocuklari okukdan alip oglani diyetisyene goturecem bugun bos durmak yok eve gidip yemek yapacam
Kiz sok var diyom sok baska büyuk market yok
Filizin köyünde herkes şok olmuş şok market gelmişSok var sok anlayın artık
Benim oglanda seninki gibi kilo problemi var ama boyu diger cocuklsra gore uzun boydan kilo gostermiyor canimAllah kolaylik versin gecmis olsun canim
Cocugu diyetisyene neden göturuyosun
Sağol canimKolay gelsin canim
Bence cok guzel bir örnek buBenim oglanda seninki gibi kilo problemi var ama boyda kilo gostermiyor canim
Burda az kilolu olsa çocukhemrn diyetisyene yonlemdiriyorlar obeziteyi önlemek icin benim oglandan kilolu arkadaslari var anneleri diyetisyene goturmuyor
istege bagli ama cocugun sagligi icin iyi oluyor diyetisyene gidecez diye cok abur cubur vermiyorum en azindan
Sağol canim
Oğlan zayıfladı mı senin?Bence cok guzel bir örnek bu
14kiloda kaldi evde spor yapmadi 14 karantina bugun okula basladilar bakalim devam edicekmiOğlan zayıfladı mı senin?
Senin oglan kac yasinda buyuk galiba demi canim14kiloda kaldi evde spor yapmadi 14 karantina bugun okula basladilar bakalim devam edicekmi
Niye pişman oluyorsun canim önemli olan kilo vermek.Bizim görevimiz spor yap demek. Çünkü teşvik etmek istiyoruz. Yarış bahanesiyle vb. Tabi ki müsaitsen yapacaksın. Üzülme.İnanin elimden geleni yapiyorum,bu konuda supheniz olmasin,benim de kol saati seklinde adim sayar olsa muhtemelen evdeki adimlarkmi da sayar on iki bini cok rahat bulurdum.Ama telefonla adim sayar programi kullaniyorum,her dakka elimde tasimiyorum spor cok onemli biliyorum,hatta bu sebeple bu hafta cok pisman oldum yarislara katildigima
15yasini doldurcak canimSenin oglan kac yasinda buyuk galiba demi canim
Evet bende gitmek istiyorum ama benimkini sigorta bir bolumunu karsiliyor eve fatura geliyormusBence cok guzel bir örnek bu
Cocuklara bedava olmasida güzelmis canimya keske bizim burdada olsa,ben 100tl verdim doktor cok guzel ilgilendi,Evet bende gitmek istiyorum ama benimkini sigorta bir bolumunu karsiliyor eve fatura geliyormus
Cocuklara 18 yasina kadar bedava
Survivor Cemalcan vardı oda lisedeyken çok kiloluydu şimdi taş gibi oğlan da eminim öyle olur bir kızın reddedildiginde kilo vermeye başlıyor erkekler15yasini doldurcak canim