Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani burda olursan uzun surebilir sopayla kovalarizacaba kaç gün sürecek
Afiyet olsun canim12 Ekim Salı
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
1 dilim süzme peynir
Domates
5 zeytin
Biraz ceviz
Ara 16.30
1 muz
1 bardak kefir
11 badem
Akşam 19.00
1 tabak taze fasülye
6 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Mefkurem
HosgeldinnGünaydınnnnngaza geldim diyete başladım
bu anlattıklarında 9 ay sonraki kendimi gördümKizlar bir yasinda bebegim var,sabah kalkip ona ayri kendime ayri yemek yapiyorum,sonra kahvalti derken zaten ogle oluyor,bakici geliyor ben okula yuruyorum,okulda da birinci siniflari okutuyorum bu sene,surekli ayakta ve harekwt halindeym,aksam alti bucukta eve geliyorum,kizim tum gun gormedihi icin kucagimdan inmiyor,onun yemegi,kendi yemegim derken dokuz oluyor,oyun oynamaya bile vakit kalmiyor ben de gun icinde yoruldugum icin kizla beraber on -on bucukta uyuyorum.
yarım günGünaydınnnnngaza geldim diyete başladım
Günaydın MasterFit Perileri
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın cnm kızlar
Kuzum genel itibarı ile bana lahana yaramıyor demek ki önceden suyunu içtim migrenimi tetikledi, daha önceden kapuska yedim ama 2 3 kaşık etkilemezdi dün dolu dolu 1,5 tabak yedim tadı tuzu güzeldide yemesem daha iyiTuzsuz mu yaptın yoksa kabuska niye düşüşün tansiyonu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlar
Herkese günaydınnnnn
Günaydın masterfit'in güzel kadınları ❤Günaydın kızlaaar
Yani motivasyon anlayışın bu mu gaptanımYani burda olursan uzun surebilir sopayla kovalariz
Nedenmiş oHAbibte Bizim sayfamizda begenmedim atamazsin üyelerimize
Ben istemiyorum çünküNedenmiş o
Yönetim istifaaaaaBen istemiyorum çünkü
HAbibte Bizim sayfamizda begenmedim atamazsin üyelerimize
Diyete sadik kalmani sagliyoruz bundan buyuk motivasyon olur muYani motivasyon anlayışın bu mu gaptanım
He sopaylanDiyete sadik kalmani sagliyoruz bundan buyuk motivasyon olur mu
Bende