- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bal0ncuk ilede bizim dogum günümüz ayni gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal0ncuk ilede bizim dogum günümüz ayni gün
öyle yapıyım bide.. kıyafetsiz olmaz annemlerde ama burası daha yaz efil efil kıyafet bişi olmazSabah uyaninca wc sonrasj kiyafetsiz tartiliyoruz canim
Kimi 1-2 saat bekliyor ama sen ise gidiyorsun canim
nettende alınabilirde ben araştırıorum araştırıorm illa bi kötü yorum varBende almayı düşünüyorum dijital bim'e falan geliyor arada onlar nasıl acaba kızlar yoksa başka yerden mi alsam
hayırdır gardaş beğenemedinmi
Guzel kahvalti canim belki 1 dilim.ekmek ekleyebilirsin
Ekmek yemedimGuzel kahvalti canim belki 1 dilim.ekmek ekleyebilirsin
hayırdır gardaş beğenemedinmi
Ay bende diyorum ben kime böyle msj yazmışım meğerse hak eden bir densizeymis20.000.mesaji yazmışsın.30 gram çikolata ödülün var. Cuma ödülüne ek olarak cikolatani yiyebilirsin. Afiyet olsun.
Günaydın canimHerkese günaydınnnnn
Teşekkürler canım alt karnım var kap giymiştim ya belli olmuyor ondaYesil halin tığ gibi mübarek daha ne istiyon
Gunaydin canimGünaydın kızlaaar
Günaydın canim4500 adımdayım. Günaydın.
İnanin elimden geleni yapiyorum,bu konuda supheniz olmasin,benim de kol saati seklinde adim sayar olsa muhtemelen evdeki adimlarkmi da sayar on iki bini cok rahat bulurdum.Ama telefonla adim sayar programi kullaniyorum,her dakka elimde tasimiyorum spor cok onemli biliyorum,hatta bu sebeple bu hafta cok pisman oldum yarislara katildigimamasal3487 yarın son gün.son günün hatrına 12.000 adım patlatır mısın acep?
Gunaydin canimGünaydınnnnngaza geldim diyete başladım