- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Tamam kaptanım teşekkürler yine uğrarım buraya sık sıkTamam canım iyi tatiller gelince kaldigin yerden devam edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kaptanım teşekkürler yine uğrarım buraya sık sıkTamam canım iyi tatiller gelince kaldigin yerden devam edersin
İyi tatiller canimKaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Teşekkürler canım benimİyi tatiller canim
Tartini atmadan gidemezsinKaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere
Ah kuzum ya halsizde düşüyorlar baygın baygın geziyorlarİnşallah canim 39dan 38e düştü şimdi soydum uzerini
Şuan gayet fildir fildir geziyor ama 39 iken oyle acayip oluyo..Ah kuzum ya halsizde düşüyorlar baygın baygın geziyorlar
İyo tatiller inşallah güzel keyifli bir tatil olur.Kaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere
Sen de çok güzel kilo verdin inşallah azmimizi kaybetmeyiz. Böyle kalırız. Biraz daha veririz. Herkes resim çekildiğinde bakar nasıl vs diye? Biz aaa kolum nasıl göbeğim çok kötü diye silmek zorunda kalıyorduk hemen.Ah canim bende geçen videolara bakiyodum gormez olaydim. Nasil üzüldüm kendime. Videoda kötü cikacagimi bildiğim için hic gulmuyorum. Ama kameraya bir bakışım var butun hisleri anlatıyor
Çekilmiyordumki canjm. 2020ye ait nerdeyse hic resim yok. Yüzden bile çekilmiş cok az var. İnşallah bir daha asla 70lerden yukari cikmayalimSen de çok güzel kilo verdin inşallah azmimizi kaybetmeyiz. Böyle kalırız. Biraz daha veririz. Herkes resim çekildiğinde bakar nasıl vs diye? Biz aaa kolum nasıl göbeğim çok kötü diye silmek zorunda kalıyorduk hemen.
Allah yardımcın olsun.İnşallah canim 39dan 38e düştü şimdi soydum uzerini
Kesinlikle ben de menü ve kilo paylaşmaya başlayacağım. Filiz Elif olmadan ben bir hiçim.Uzun vade de hedefimi 60 yaptim. Ama şuan öncelik 65 olup bir süre sabit tutabilmek. Hizlica tekrar almak en büyük korkum. O yuzden buradan hiç kopmamaliyim. En az 1 yil bu kgyu elimde tutmam lazım
Ya ne güzel gelir tatil havası güle güle git canım benim gibi 10 kilo alıp geri gelme amaKaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere
Ya bu iyiye işaret biran önce de iyileşir kuzumŞuan gayet fildir fildir geziyor ama 39 iken oyle acayip oluyo..
Kiz biz ne yapıyoruz ki ozellikle ben birsey yapmiyorumKesinlikle ben de menü ve kilo paylaşmaya başlayacağım. Filiz Elif olmadan ben bir hiçim.