How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabahları uyandığımda abdest alırken burnumdan kan kokusu aldım ama kan yoktu iç kanama geçirmiş olabilirim ne olduğu bilmiyorum birden başım dönmeye başladı nefes aldım sonra geçti iki gündür bunu yaşıyorum neden olabilir 🙄
Iç kanamamı migi :işsiz:

Içkanamada ayakta olabilirmisin sen🤔
Bende sinuzit vardı ondan mı bilmiyorum
Geçen günlerde ufak tefek sabahları burnum kanıyo akıyor hep bu iki gün durum farkı kanama yoktu içten kokusu aldım sınra başım döndü nefes aldım geçti süphe etmeye başladım kendimden 🙄

Sabahları uyandığımda abdest alırken burnumdan kan kokusu aldım ama kan yoktu iç kanama geçirmiş olabilirim ne olduğu bilmiyorum birden başım dönmeye başladı nefes aldım sonra geçti iki gündür bunu yaşıyorum neden olabilir 🙄
Burnuna suyu çok mu çektin acaba,? Bı doktora git canım. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bende sinuzit vardı ondan mı bilmiyorum
Geçen günlerde ufak tefek sabahları burnum kanıyo akıyor hep bu iki gün durum farkı kanama yoktu içten kokusu aldım sınra başım döndü nefes aldım geçti süphe etmeye başladım kendimden 🙄
Gecen benimde burnum kanadi migren ve sinüzit var o normal birsey birde başın siddetli agrirsa kanama olur iç kanamada hastanelik olursun migi tamam konu kapandı :işsiz:

Back