Daha oturuyorumVaooovvv hizlisin
Tamam canim sagol 24 dogru tespit24 Eylül de yazmissin ama baslangici ne zaman bilemedim
Iç kanamamı migiSabahları uyandığımda abdest alırken burnumdan kan kokusu aldım ama kan yoktu iç kanama geçirmiş olabilirim ne olduğu bilmiyorum birden başım dönmeye başladı nefes aldım sonra geçti iki gündür bunu yaşıyorum neden olabilir
Bilmiyorum ki kan gibi kokusu aldım içimdemIç kanamamı migi
Içkanamada ayakta olabilirmisin senBilmiyorum ki kan gibi kokusu aldım içimdem
Bende sinuzit vardı ondan mı bilmiyorumIçkanamada ayakta olabilirmisin sen
Onu farkettik.Benimde regl başlayınca tatlı çekiyor canım hep
Ay çok mutluyum ama bir taraftaki Egzama azalmaya başlamış bile tatlıyı kesince daha ben yemem zaten kuru kayısım varOnu farkettik.
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlar
Ne oldu kiz
Burnuna suyu çok mu çektin acaba,? Bı doktora git canım. Geçmiş olsun.Sabahları uyandığımda abdest alırken burnumdan kan kokusu aldım ama kan yoktu iç kanama geçirmiş olabilirim ne olduğu bilmiyorum birden başım dönmeye başladı nefes aldım sonra geçti iki gündür bunu yaşıyorum neden olabilir
Gunaydin canimGunaydin canim ❤
Gecen benimde burnum kanadi migren ve sinüzit var o normal birsey birde başın siddetli agrirsa kanama olur iç kanamada hastanelik olursun migi tamam konu kapandıBende sinuzit vardı ondan mı bilmiyorum
Geçen günlerde ufak tefek sabahları burnum kanıyo akıyor hep bu iki gün durum farkı kanama yoktu içten kokusu aldım sınra başım döndü nefes aldım geçti süphe etmeye başladım kendimden
Kız beni güldürme. İçinde mokBilmiyorum ki kan gibi kokusu aldım içimdem
Geçmiş olsun tamam konu kapandıGecen benimde burnum kanadi migren ve sinüzit var o normal birsey birde başın siddetli agrirsa kanama olur iç kanamada hastanelik olursun migi tamam konu kapandı
HıçNe oldu kiz
Ne yazikki yaşanıyor canim. Benimki yaşı ilerledikçe asabiyeti artanlardan..Geçmiş olsun diyeyim sana . Bir daha yaşanmasın böyle şeyler amin. Rabbim yuvasına huzur bereket mutluluk sağlık versin amin
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?