- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın hayırlı sabahlar migi Allah kabul etsin afiyet olsun kahvalti bu saate kalirmıkız kargalar yapmadı zorun ne bacım
Günaydın
Günaydın güzellikler
Gunaydin, hayirli huzurlu sihhatli bereketli bir gununuz olsun,
Günaydinlar
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın kıslar musmutlu bir günümüz olsun❤
Günaydınnn
Günaydın herkeseçok uykum var gidipte yatayım biraz
Günaydın
Günaydın masterfitin kizlariyürüyüşümü yaptığıma göre kızımda maşallah Süphan Allah 41 kere maşallah 1o.3o kadar uyuduguns göre artık uyuyabilirim
Gunaydin kızlar saglikli huzurlu mutlu sabahlar
Yok ben değilim sarmasını zor yiyorum
GünaydınGünaydın kizlarr
Ama lahana diyetinle hasta olmustu gene dogru hatirliyorum umutta görunce genemi dedimAşk olsundaöyle yazınca bende hatırladım hızla kilo falan vermişti. İşte sen öyle yazmadın yazı şekli farklıydı o yüzden hatırlamadım galiba
Lahana aldım detoksu nasıl oluypr bilgi verir misin
Deli değilde hepimizden akıllısın o kesinAma lahana diyetinle hasta olmustu gene dogru hatirliyorum umutta görunce genemi dedim
O kesin ondan kimse beni istemiyorDeli değilde hepimizden akıllısın o kesin
Faydasi oldu mu
Kim istemiyormuşO kesin ondan kimse beni istemiyorayy gene aklima geldi
Aman gene birilerine sinir oldum terkettim bazi yerleri beni tanidiklarini saniyordum yanilmışim çok üzgünüm sadece eniyisi burda kalmakKim istemiyormuşne geldi aklına bak ben salak hiçbirşey anlamıyorum
Acaba ben nezaman oldum orkidin takvimini güncellememisim simdi göremiyorumGel artık be bitirdin bizi be
Totodan gidiyor demekki
Gitme burası en iyisiAman gene birilerine sinir oldum terkettim bazi yerleri beni tanidiklarini saniyordum yanilmışim çok üzgünüm sadece eniyisi burda kalmak
Tamam kaldim gitmiyorumGitme burası en iyisi
Soğan yerine pırasa yapsam olur mu acaba tadı nasıl olurCanim 2 büyuk yaprak lahana ve 1 orta boy sari sogani 4 e bölüp 2.5 su bardagi suyla 15 dakika kaynatip. Sabah akşam 2 ye bölüp içiyorum. Icine 2 3 damlada limon damlatiyorum. Hem ödem atiyor hem yaglari parcaliyor hem insilun direncini kiriyor en çokta regli düzensizliğine iyi geliyor. ben ogluna hamile kaldigim ay bu detoksu yapip hamile kaldim. Rahmi temizleyip varsa kistleri parcaliyormuş. Ben yilda 3 kere 1 hafta yada 10 gun yapiyorum
3000
Maviler yururyus nasil gidiyor ?
Ben de adim yok hala , ev islerini bitiremedim.
Günaydın canımGünaydın kizlar
Hemen yazıyorum canmMenü ve adim bekliyorum kuzucum
1000 adim attim daha :))
Maviler yururyus nasil gidiyor ?
Ben de adim yok hala , ev islerini bitiremedim.
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?