Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı

Günaydın kızlar

Günaydın hayırlı sabahlar migi Allah kabul etsin afiyet olsun kahvalti bu saate kalirmı kız kargalar yapmadı zorun ne bacım

Günaydın güzellikler

Gunaydin, hayirli huzurlu sihhatli bereketli bir gununuz olsun,

Günaydın
Hayırlı sabahlar

Günaydın kıslar musmutlu bir günümüz olsun

Günaydın herkese çok uykum var gidipte yatayım biraz

Günaydın masterfitin kizlari yürüyüşümü yaptığıma göre kızımda maşallah Süphan Allah 41 kere maşallah 1o.3o kadar uyuduguns göre artık uyuyabilirim

Gunaydin kızlar saglikli huzurlu mutlu sabahlar

M MissHayaLet sen hatirliyosundur kesin gel buraya
Yok ben değilim sarmasını zor yiyorum
Günaydın kizlarr
Günaydın

Aşk olsunda öyle yazınca bende hatırladım hızla kilo falan vermişti. İşte sen öyle yazmadın yazı şekli farklıydı o yüzden hatırlamadım galiba
Ama lahana diyetinle hasta olmustu gene dogru hatirliyorum umutta görunce genemi dedim

Lahana aldım detoksu nasıl oluypr bilgi verir misin

Canim 2 büyuk yaprak lahana ve 1 orta boy sari sogani 4 e bölüp 2.5 su bardagi suyla 15 dakika kaynatip. Sabah akşam 2 ye bölüp içiyorum. Icine 2 3 damlada limon damlatiyorum. Hem ödem atiyor hem yaglari parcaliyor hem insilun direncini kiriyor en çokta regli düzensizliğine iyi geliyor. ben ogluna hamile kaldigim ay bu detoksu yapip hamile kaldim. Rahmi temizleyip varsa kistleri parcaliyormuş. Ben yilda 3 kere 1 hafta yada 10 gun yapiyorum

Kim istemiyormuş ne geldi aklına bak ben salak hiçbirşey anlamıyorum
Aman gene birilerine sinir oldum terkettim bazi yerleri beni tanidiklarini saniyordum yanilmışim çok üzgünüm sadece eniyisi burda kalmak

Soğan yerine pırasa yapsam olur mu acaba tadı nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…