- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa lahanayi denemesenmi gene bisey olursaDün gece eşim gececiydi. Sabah geldi hanim benim mandallari çikartta takayim sen diyete baslamissin diyor. (Lahana kaynatiyordum) . Simdi ac karnina likır lıkır içiyorumm
Cok agrin varsa zorlamadan yap canim
Gun icine yapabilirsin adimlari
Persembe ve cuma da dinlen
Perşembede yatis var
Cuma adim atamıyorum zaten burayı takip etmekten
Afiyet olsun canimDün gece eşim gececiydi. Sabah geldi hanim benim mandallari çikartta takayim sen diyete baslamissin diyor. (Lahana kaynatiyordum) . Simdi ac karnina likır lıkır içiyorumm
Gene derkenYaaa lahanayi denemesenmi gene bisey olursa
Gecen lahana diyeti yapan umut degilmiydiGene derken
Yaaa lahanayi denemesenmi gene bisey olursa
Hatırlamıyorum.Gecen lahana diyeti yapan umut degilmiydi
Tamam noktaHatırlamıyorum.
Bende hatırlamıyorumHatırlamıyorum.
Çok fazla agrım yok sabahları uyandıgımda yere basınca tuhaf oluyor sonra geçiyor aksam olmadan adimlari bitirmeye calisiyorum dlnleneyim dlyeCok agrin varsa zorlamadan yap canim
Gun icine yapabilirsin adimlari
Persembe ve cuma da dinlen
Perşembede yatis var
Cuma adim atamıyorum zaten burayı takip etmekten
Gecen lahana diyeti yapan umut degilmiydi
Kiz kimdi lahana diyetinden sonra rahatsizlanmisBende hatırlamıyorum
Kız ne diyeyim hatırlamadım işte aaaTamam nokta
Allahim gene ben kimin diyetini okudum acabaKız ne diyeyim hatırlamadım işte aaa
Lahana aldım detoksu nasıl oluypr bilgi verir misinYok kuzum ben lahana detoksuna basladim. Sadece sabah aksam suyunu içicem
Hatirlayamadim valla sanki hatirliyor gibiyim ama bilemedim kimdiKiz kimdi lahana diyetinden sonra rahatsizlanmis
O bendede oluyor biraz yürüyünce geçiyor. Bırakma sakın istersen haftada 1 gün dinlenme koy.Çok fazla agrım yok sabahları uyandıgımda yere basınca tuhaf oluyor sonra geçiyor aksam olmadan adimlari bitirmeye calisiyorum dlnleneyim dlye
Ebeee delircem simdiHatirlayamadim valla sanki hatirliyor gibiyim ama bilemedim kimdi
Uykulu galiba hala. Rüyasındamı gördü neHatirlayamadim valla sanki hatirliyor gibiyim ama bilemedim kimdi