Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ayyy çok geçmiş olsun gülüm kv ne de ablana da , yaralı falan yok değil mi , kaza olunca kavga mı olmuş niye 8 saat sizi karakolda tuttular yaav
Ya karşı arabada çocuk varmis, hayatı tehlikesi yoktur raporu çıkana kadar ifade almadilar ve salmadilar Çok şükür çocukta bir şey yok

sabret gülüm onlar az büyüsün okula sepetle hayırlısıyla , zaten o zamana kilo derdin bile kalmaz sen de yatarsın canın istediğin de
Yatmak bana gore degil ki abla, sabah erken kalkarim yine herhalde spor sonra kahvalti yada kafede bir kahve ,oyle yaparim .

Saatlerce uyuyayim modu yok bende

Hele burdaki yaslilarda o canliligi gorunce bazen kendimden utaniyorum.

Tabiki istoyorum,ya kusura bakma lutfen -200 kendime ceza veriyorum gercekten uzgunum,en az -1 olacagim insallah cumaya

Mefkurem sabah yedide uyandim,tartildim,baska forumlara da giriyorum bildirimi nasil olsa yaparim diyordum,sonra memleketten esyalar geldi,iki cuval,onlari yerlwstirdik,on iki de evden ciktim okula geldim,bugun nobetciydim bir girip bakayim dedim,bildirim yapmadigimi mesajinla hatirladim,bundan sonra olmayacak insallah.

Eline sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ederim azmimizin devamını dilerim
Herkes bukadar azimli olsaydi her hafta 1.ci olurduk takimdayken ama malesef
Haklisin kaptanım benim motivasyonum fazla değildi 6. Takımda yitik sifayla güzel kilo vereceğime inanıyorum bu sefer doğru diyet yöntemini seçtiğimi düşünüyorum
Bekunis ne ilk kez duydum. Cumaya kadar mutlaka cikarsin ya
Bekunisi eşim anal fissür ameliyatı olduktan sonra doktoru vermişti kabızlık okursa wc ye çıkabilsin diye canım bir nevi müshil gibi birşey galiba
Allah beterinden muhafaza etsin gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…