• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tartıldım 71.6 yım
Niye böyle oldum ya
Çok az ekmek yemek yaramıyor bana gideyim de midemi ekmekle doldurayım bari. Wc yok regl var spor yok . Gece az uyudum . Ha başka ne uydurabilirim. Ödemdir ödem 😅
Cuma 71.1
Bugün 71.6
+500
🤐

Yemediginden yağ olarak sana geri dönüyor canim 1aydir sadece öglen yemek yedim doktora gittim 4bucuk kilo ödem 6kiloda almis oldugun kilo var dedi yani yemek yemezsende kilo veremezsin

Yemediginden yağ olarak sana geri dönüyor canim 1aydir sadece öglen yemek yedim doktora gittim 4bucuk kilo ödem 6kiloda almis oldugun kilo var dedi yani yemek yemezsende kilo veremezsin
eee ben bu yüzden öyle yapıommmmmmmm
yanlışmı yapıommmmmmmmm o_O

offffffffffffffffff bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben muhabbet kuşu hastasıyım
benimde 2 erkek kuşum var biri maviş öteki şaşkın.. biri masmavi öteki sarı ve hafif mavi tüyleri var
2side konuşuyor
mavişimiz 5
şaşkınımız 1.5 yaşında
fakat bir sabah uyandıkki şaşkınımız uçmuyor... kaç veterinere götürdüysek olmadı olmuyor :KK43:
Benim kuşum da konuşuyor. 100 kelimeden fazla söylüyor. Şaşkın a çok üzüldüm. İnşallah iyileşir. 😭

Benim kuşum da konuşuyor. 100 kelimeden fazla söylüyor. Şaşkın a çok üzüldüm. İnşallah iyileşir. 😭
inşallah :(
en son hayvan hastanesine götürecem sanırım
hiç bir veteriner anlamadı
hiç bir problemi görünmüyor ama uçamıor :(
uçmak isteyince yere çakılıor :(

Diyorumya canim doktorda gördum iste🥲
amanınnn daha neler öğrencem gıı

inşallah :KK43:
en son hayvan hastanesine götürecem sanırım
hiç bir veteriner anlamadı
hiç bir problemi görünmüyor ama uçamıor :KK43:
uçmak isteyince yere çakılıor :KK43:

amanınnn daha neler öğrencem gıı
Veterinerler kuştan anlamıyor. İstanbulda veterinerlik fakültesinde var. Anlayan uzman.

Eklentiler

• 20211011_092806.jpg
    20211011_092806.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 20
Back