- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Guzel eksi tebrik ederim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel eksi tebrik ederim canim
Tebrikler canim
Tartıldım 71.6 yım
Niye böyle oldum ya
Çok az ekmek yemek yaramıyor bana gideyim de midemi ekmekle doldurayım bari. Wc yok regl var spor yok . Gece az uyudum . Ha başka ne uydurabilirim. Ödemdir ödem
Cuma 71.1
Bugün 71.6
+500
Bana niye öyle bakıyon demen lazım dı ki cumaya halledersin
Tartıldım 71.6 yım
Niye böyle oldum ya
Çok az ekmek yemek yaramıyor bana gideyim de midemi ekmekle doldurayım bari. Wc yok regl var spor yok . Gece az uyudum . Ha başka ne uydurabilirim. Ödemdir ödem
Cuma 71.1
Bugün 71.6
+500
Yok demicem öyleBana niye öyle bakıyon demen lazım dı ki cumaya halledersin
Hafta sonu yemeleri bunlar yada yememesinden kaynaklibu kadar dikkat edip nasıl kilo vermiyor aksine alıyorsunuz
korkmaya başladım ve pes etmeye
yememesi ?Hafta sonu yemeleri bunlar yada yememesinden kaynakli
Yemediginden yağ olarak sana geri dönüyor canim 1aydir sadece öglen yemek yedim doktora gittim 4bucuk kilo ödem 6kiloda almis oldugun kilo var dedi yani yemek yemezsende kilo veremezsinyememesi ?
eee ben bu yüzden öyle yapıommmmmmmmYemediginden yağ olarak sana geri dönüyor canim 1aydir sadece öglen yemek yedim doktora gittim 4bucuk kilo ödem 6kiloda almis oldugun kilo var dedi yani yemek yemezsende kilo veremezsin
Benim kuşum da konuşuyor. 100 kelimeden fazla söylüyor. Şaşkın a çok üzüldüm. İnşallah iyileşir.offffffffffffffffff bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben muhabbet kuşu hastasıyım
benimde 2 erkek kuşum var biri maviş öteki şaşkın.. biri masmavi öteki sarı ve hafif mavi tüyleri var
2side konuşuyor
mavişimiz 5
şaşkınımız 1.5 yaşında
fakat bir sabah uyandıkki şaşkınımız uçmuyor... kaç veterinere götürdüysek olmadı olmuyor
Diyorumya canim doktorda gördum isteeee ben bu yüzden öyle yapıommmmmmmm
yanlışmı yapıommmmmmmmm
inşallahBenim kuşum da konuşuyor. 100 kelimeden fazla söylüyor. Şaşkın a çok üzüldüm. İnşallah iyileşir.
amanınnn daha neler öğrencem gııDiyorumya canim doktorda gördum iste
Veterinerler kuştan anlamıyor. İstanbulda veterinerlik fakültesinde var. Anlayan uzman.inşallah
en son hayvan hastanesine götürecem sanırım
hiç bir veteriner anlamadı
hiç bir problemi görünmüyor ama uçamıor
uçmak isteyince yere çakılıor
amanınnn daha neler öğrencem gıı
işte banada öyle dediler geçen öğrendimVeterinerler kuştan anlamıyor. İstanbulda veterinerlik fakültesinde var. Anlayan uzman.
Sen bana güvenmiyor musun veremem miYok demicem öyle
Dalga geciyorsunuz sonra benimleSen bana güvenmiyor musun veremem mi
Sabah kahvaltım . Veririm ya dimi veririm ben