• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın arkadaşlar mutlu haftalar.
Ben burdaki herkese teşekkür ediyor ve kilo alma topiğine gidiyorum.
Kış geldi, uzun kollu giyecek bir şeyim yok. Dün h&mye gittim kazakşar 150, sweatler 100 tl😱 öyle dışarda girmelik şıkır şıkır falan da değil evlik düz şeyler. E ben işe başlıcam önümğzdeki aya bunun pantolonu eteği var, daha. Şuan hiphopçı gençler gibi 6 beden büyük pantolon ve kazaklarla geziyorum. 😂😂
Ben yıllardır kendime bir şey almıyordum ya ne olmuş o fiyatlar öyle?? Ne yapıcam şaştım valla.

10 ekim menüsü

Kahvaltı 8.30
1 yum omlet 🍳🍳🍳🍳🍳
Peynir zeytin domates salatalık 🍅🥒🍅🥒🍅
1 dlm tbe 🍞🍞🍞
1 avuc firinda patates 🥔🥔🥔 biber

Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası 🍵🍵🍵🍵
1 adet etli biber dolması
1 dlm tbe
Salata 🥗🥗🥗 yoğurt

20.00
10 adet fındık 🌰🌰🌰🌰🌰
1 kucuk elma 🍎🍎🍎🍎🍎
2 adet ince galeta

Su 1.5 lt
Spor 10331 adim

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 🤗

Ama yaparsan hissedersin zorlama boşver bende senin gibiydim 6. Ayı bekle böyle sporlar yapmak için acele etme.
bana neden dr 3 ay dedi :(
Zarar verir canim spor icin daha erken

Evet borcun vardi takimda bırakıp gitmistin 🙄🙄🙄

Hayirli olsun canim 💚
peki kaptanım
Kış geldi, uzun kollu giyecek bir şeyim yok. Dün h&mye gittim kazakşar 150, sweatler 100 tl😱 öyle dışarda girmelik şıkır şıkır falan da değil evlik düz şeyler. E ben işe başlıcam önümğzdeki aya bunun pantolonu eteği var, daha. Şuan hiphopçı gençler gibi 6 beden büyük pantolon ve kazaklarla geziyorum. 😂😂
Ben yıllardır kendime bir şey almıyordum ya ne olmuş o fiyatlar öyle?? Ne yapıcam şaştım valla.
bende 36 beden giyiyordum 40 olmuşum
yeni şeyler alırsam asla kilo veremem dyie annemden giyinip işe gidiorum :D
ama bi ara birkaç parça alaym dedm fiyatları görünce yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim kalsın

bana neden dr 3 ay dedi :KK43:

peki kaptanım

bende 36 beden giyiyordum 40 olmuşum
yeni şeyler alırsam asla kilo veremem dyie annemden giyinip işe gidiorum :KK70:
ama bi ara birkaç parça alaym dedm fiyatları görünce yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim kalsın
Doktorlar öyle söylüyor ama sen kendin durumunu daha iyi bilirsin şimdi ziplarsan yarın ağrın olabilir.

Günaydın canim:(

Marka almak yerine ucuz magazalara bak canim kizilayda guzel yerler var aslinda :-)
Kilo almak cozum değil yani 🤣🤣🤣

Anam ,burası hangi ülkenin dağları dışarısı çok soğuk. Çocuğu otobüs durağına götürdüm kı.ım dondu. 😆
+300 ben, sen kaç gelcen acaba
:KK64:wc yi bekliyorum ama tık yok. 🤣hep kahvaltımı ederim gelir. 🙈tövbe yarabbi konuştuğum konulara bak 🤭
eneeemmmmmm 50 yiyen varmıdır
teşekkürler cnm :KK43:
Varmış bir ara dilek te yazmıştı galiba gırgırına 5 10 50 diye 😆
yaa bişey soracam ben şimdi spor yapamıyorum ya
ipsiz zıplama sezeryana zarar verirmi
bilen varmı ? ?
Atlama sakın ,yürü sen sadece canım
Kızlaaaaarrrrrr 🥰🥰🥰🥰🥰 onaylandı raporum iğnelere başlıyorum cuma kontrolüm var teşekkür ederim hepinize 💃💃💃💃💃😂😂😂🥰
Ay hadi gözün aydın olsun canım.
Dedim kaptan bize çip taktı herhalde :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Evet muhtemelen öyle şüphelerim vardı zaten nehir sağol canım arkadasim :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Birşey değil canım, ben arkanı kollarım sen önünden yemeğe devam et:anne:Ah kıyamam, afiyet olsun kuzuma😘

Anam ,burası hangi ülkenin dağları dışarısı çok soğuk. Çocuğu otobüs durağına götürdüm kı.ım dondu. 😆

:KK64:wc yi bekliyorum ama tık yok. 🤣hep kahvaltımı ederim gelir. 🙈tövbe yarabbi konuştuğum konulara bak 🤭

Birşey değil canım, ben arkanı kollarım sen önünden yemeğe devam et:anne:Ah kıyamam, afiyet olsun kuzuma😘
:D :D

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK68: :KK68: :KK68:

Günaydın canim:KK43:

Marka almak yerine ucuz magazalara bak canim kizilayda guzel yerler var aslinda :-)
Kilo almak cozum değil yani 🤣🤣🤣
Hm ve lcw marka sayılmaz ki artık. Piyasanın en uygunları. Ayrıca cebeci pazarına da gittiğim oluyor. Orda bile swweatler 70 tl.
Kızılaya çocukla gitmeye cesaret edemem malesef avmye bile yarım saatlik gidebiliyorum.
Kilo almak işin geyiği zaten de böle giderse gerçek olacak. Ben bi tartılıp geleyim

Back