Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yaa bişey soracam ben şimdi spor yapamıyorum ya
ipsiz zıplama sezeryana zarar verirmi
bilen varmı ? ?
Yapabileceğin en hafif spor yürüyüş canım. İp atlamak sıkıntılı bence
Kızlaaaaarrrrrr onaylandı raporum iğnelere başlıyorum cuma kontrolüm var teşekkür ederim hepinize
Hadi hayırlı olsun canım Rabbim kucağını doldursun

Haklisin canim eskiden markaydi kaliteliydi simdi siradan oldu ama fiyatlar cok arttı
cocuklar olunca gitmende gezmende zor olur birde cok kalabalik oluyor

76.9 çıktım
Regl oldum bu sabah.

Küçüğüm bu sabah 39 derece ateşle uyandı, büyüğğm boğazım batıyır dedi, hastanenin kapısına kadar gittim sabah, kapıda eşimle tartıştık, neden haftasonu gezip pazartesi iş vakti hastaneye geliyormuşum, yarın şehir dışına çıkıcak iş için, o gidince yapalımmış ne yapacaksak, sanki haftasonu doktorlar kucak açmış bizi bekliyor. Kapıdan döndüm, büyüğü okula bıraktım, küçükle eve geldim.

Allah sonumuzu hayr etsin.
Zaten ya koreliyle evlenirim ya da hiç evlenmem
hayaller hayatlar olur sonra, kız kardeşimde aynısını diyor. Bende ona diyorum . Elin korelisi de gelip seni alacak .
Günaydin kızlar 89.5 ben hic kilo veremiyeceğim galiba
Oğlan ateslendi acile geldik ikimizede test yapilacak. Kan testide verdim insilün direnci için
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @fantastikaaa
Üzülme canım, daha yeni doğum yaptın. Bir toparlanman lazım takma kafana şimdiden.
Bu arada geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım

Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım ya . Bu bizim adamlar niye anlayışsız bu kadar ya. Hiç yontulmamışlar.

Benim bir ara koreli arkadaşım vardı ama belki koreli manitam de olur
Cok severim ama bu ara sadece takımı izliyorum.
Hangi animeleri izledin listesi var mı

tmm fellüzüm öyle yapıyım...
ben sizin verdiğiniz gramlarla doymam
illa beden düşünce kendime kilo verdim diebilecem
çok acele ediorm cnkü psikolojikmen çöküğüm
Sen aktif yani hareket halinda olursan eger verirsin evdeysen hep iş bul kendine bebegi kucagina alinca yürü onla birlikte hem onun gazı cikar hem senin

Sen aktif yani hareket halinda olursan eger verirsin evdeysen hep iş bul kendine bebegi kucagina alinca yürü onla birlikte hem onun gazı cikar hem senin
hafta içi iş yerindeym öğlene kadar
eve gidince yerinde yürüyüş yapaym
haftasonları evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…