- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
EvetOturun kı.ınızın üstüne. Burdaki erkeklerin suyu mu çıktı
Suyu çıkmadı göbeği salındıOturun kı.ınızın üstüne. Burdaki erkeklerin suyu mu çıktı
Yapabileceğin en hafif spor yürüyüş canım. İp atlamak sıkıntılı benceyaa bişey soracam ben şimdi spor yapamıyorum ya
ipsiz zıplama sezeryana zarar verirmi
bilen varmı ? ?
Hadi hayırlı olsun canımKızlaaaaarrrrrronaylandı raporum iğnelere başlıyorum cuma kontrolüm var teşekkür ederim hepinize
Haklisin canim eskiden markaydi kaliteliydi simdi siradan oldu ama fiyatlar cok arttıHm ve lcw marka sayılmaz ki artık. Piyasanın en uygunları. Ayrıca cebeci pazarına da gittiğim oluyor. Orda bile swweatler 70 tl.
Kızılaya çocukla gitmeye cesaret edemem malesef avmye bile yarım saatlik gidebiliyorum.
Kilo almak işin geyiği zaten de böle giderse gerçek olacak. Ben bi tartılıp geleyim
Stres yapma canım gider elbet. Geçmiş olsunGünaydin kızlar 89.5 ben hic kilo veremiyeceğim galiba
Oğlan ateslendi acile geldik ikimizede test yapilacak. Kan testide verdim insilün direnci için
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @fantastikaaa
Allah sonumuzu hayr etsin.Günaydın arkadaşlar mutlu haftalar.
Ben burdaki herkese teşekkür ediyor ve kilo alma topiğine gidiyorum.
Kış geldi, uzun kollu giyecek bir şeyim yok. Dün h&mye gittim kazakşar 150, sweatler 100 tlöyle dışarda girmelik şıkır şıkır falan da değil evlik düz şeyler. E ben işe başlıcam önümğzdeki aya bunun pantolonu eteği var, daha. Şuan hiphopçı gençler gibi 6 beden büyük pantolon ve kazaklarla geziyorum.
Ben yıllardır kendime bir şey almıyordum ya ne olmuş o fiyatlar öyle?? Ne yapıcam şaştım valla.
Zaten ya koreliyle evlenirim ya da hiç evlenmem
Üzülme canım, daha yeni doğum yaptın. Bir toparlanman lazım takma kafana şimdiden.Günaydin kızlar 89.5 ben hic kilo veremiyeceğim galiba
Oğlan ateslendi acile geldik ikimizede test yapilacak. Kan testide verdim insilün direnci için
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @fantastikaaa
Teşekkür ederim canımYan cizmek degilde 12.000 az nasilsa yaparim diyip aksama bırakıyorum aksam zor oluyor
Sadece kaptanlar ozelden yapiyor canim
Günaydın ekside baslaman guzel ❤
Gunaydin canim guzel haberlerle gelirsin insallah ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim saymaya basla zeytinleri
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Guanydin canim gecmis olsun
Gunaydin canim ❤
Arti gelenlere aferin dicem bugun
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim 1 haftadir sabitsin
Gunaydim canim ❤
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Pazartesi nike gerek yok canim
Gunaydin canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Gecmis olsun canim
Eksin guzel tebrik ederim canim ❤
Sabit mi tebrik ederim tatli ve kurabiyelere rağmen
Gunaydin canim ❤
Yok gormedim canim paylasmadi sanırım
Günaydın canim ❤
Yan cizmek degilde 12.000 az nasilsa yaparim diyip aksama bırakıyorum aksam zor oluyor
Sadece kaptanlar ozelden yapiyor canim
Günaydın ekside baslaman guzel ❤
Gunaydin canim guzel haberlerle gelirsin insallah ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim saymaya basla zeytinleri
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Guanydin canim gecmis olsun
Gunaydin canim ❤
Arti gelenlere aferin dicem bugun
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim 1 haftadir sabitsin
Gunaydim canim ❤
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Pazartesi nike gerek yok canim
Gunaydin canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Gecmis olsun canim
Eksin guzel tebrik ederim canim ❤
Sabit mi tebrik ederim tatli ve kurabiyelere rağmen
Gunaydin canim ❤
Yok gormedim canim paylasmadi sanırım
Günaydın canim ❤
Gecmis olsun canim76.9 çıktım
Regl oldum bu sabah.
Küçüğüm bu sabah 39 derece ateşle uyandı, büyüğğm boğazım batıyır dedi, hastanenin kapısına kadar gittim sabah, kapıda eşimle tartıştık, neden haftasonu gezip pazartesi iş vakti hastaneye geliyormuşum, yarın şehir dışına çıkıcak iş için, o gidince yapalımmış ne yapacaksak, sanki haftasonu doktorlar kucak açmış bizi bekliyor. Kapıdan döndüm, büyüğü okula bıraktım, küçükle eve geldim.
Cok severim ama bu ara sadece takımı izliyorum.Sen anime izliyor musun
Çok geçmiş olsun canım ya .76.9 çıktım
Regl oldum bu sabah.
Küçüğüm bu sabah 39 derece ateşle uyandı, büyüğğm boğazım batıyır dedi, hastanenin kapısına kadar gittim sabah, kapıda eşimle tartıştık, neden haftasonu gezip pazartesi iş vakti hastaneye geliyormuşum, yarın şehir dışına çıkıcak iş için, o gidince yapalımmış ne yapacaksak, sanki haftasonu doktorlar kucak açmış bizi bekliyor. Kapıdan döndüm, büyüğü okula bıraktım, küçükle eve geldim.
Benim bir ara koreli arkadaşım vardı ama belki koreli manitam de olurAllah sonumuzu hayr etsin.
hayaller hayatlar olur sonra, kız kardeşimde aynısını diyor. Bende ona diyorum . Elin korelisi de gelip seni alacak .
Üzülme canım, daha yeni doğum yaptın. Bir toparlanman lazım takma kafana şimdiden.
Bu arada geçmiş olsun
Hangi animeleri izledin listesi var mıCok severim ama bu ara sadece takımı izliyorum.
Varsa ordan yürü ,hadi kolay gelsinBenim bir ara koreli arkadaşım vardı ama belki koreli manitam de olur
Hangi animeleri izledin listesi var mı
tmm fellüzüm öyle yapıyım...Bal0ncuk canim ip atlamak yerine yuruyüsü tercih etmelisin daha yenisin uyusuk sezaryen yerin sakin yapma
Sen aktif yani hareket halinda olursan eger verirsin evdeysen hep iş bul kendine bebegi kucagina alinca yürü onla birlikte hem onun gazı cikar hem senintmm fellüzüm öyle yapıyım...
ben sizin verdiğiniz gramlarla doymam
illa beden düşünce kendime kilo verdim diebilecem
çok acele ediorm cnkü psikolojikmen çöküğüm
hafta içi iş yerindeym öğlene kadarSen aktif yani hareket halinda olursan eger verirsin evdeysen hep iş bul kendine bebegi kucagina alinca yürü onla birlikte hem onun gazı cikar hem senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?