Afiyet olsun canım10 ekim menüsü
Kahvaltı 8.30
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
1 avuc firinda patatesbiber
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet etli biber dolması
1 dlm tbe
Salatayoğurt
20.00
10 adet fındık
1 kucuk elma
2 adet ince galeta
Su 1.5 lt
Spor 10331 adim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tamam hatırladımZarar verir canim spor icin daha erken
Evet borcun vardi takimda bırakıp gitmistin
Hayirli olsun canim
Mahkeme diye birşey var.Cordelia evli kız aypareyi oğlan bulsun
Zaten ya koreliyle evlenirim ya da hiç evlenmemCordelia evli kız aypareyi oğlan bulsun
bana neden dr 3 ay dediAma yaparsan hissedersin zorlama boşver bende senin gibiydim 6. Ayı bekle böyle sporlar yapmak için acele etme.
peki kaptanımZarar verir canim spor icin daha erken
Evet borcun vardi takimda bırakıp gitmistin
Hayirli olsun canim
bende 36 beden giyiyordum 40 olmuşumGünaydın arkadaşlar mutlu haftalar.
Ben burdaki herkese teşekkür ediyor ve kilo alma topiğine gidiyorum.
Kış geldi, uzun kollu giyecek bir şeyim yok. Dün h&mye gittim kazakşar 150, sweatler 100 tlöyle dışarda girmelik şıkır şıkır falan da değil evlik düz şeyler. E ben işe başlıcam önümğzdeki aya bunun pantolonu eteği var, daha. Şuan hiphopçı gençler gibi 6 beden büyük pantolon ve kazaklarla geziyorum.
Ben yıllardır kendime bir şey almıyordum ya ne olmuş o fiyatlar öyle?? Ne yapıcam şaştım valla.
Doktorlar öyle söylüyor ama sen kendin durumunu daha iyi bilirsin şimdi ziplarsan yarın ağrın olabilir.bana neden dr 3 ay dedi
peki kaptanım
bende 36 beden giyiyordum 40 olmuşum
yeni şeyler alırsam asla kilo veremem dyie annemden giyinip işe gidiorum
ama bi ara birkaç parça alaym dedm fiyatları görünce yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim kalsın
Günaydın canimGünaydın arkadaşlar mutlu haftalar.
Ben burdaki herkese teşekkür ediyor ve kilo alma topiğine gidiyorum.
Kış geldi, uzun kollu giyecek bir şeyim yok. Dün h&mye gittim kazakşar 150, sweatler 100 tlöyle dışarda girmelik şıkır şıkır falan da değil evlik düz şeyler. E ben işe başlıcam önümğzdeki aya bunun pantolonu eteği var, daha. Şuan hiphopçı gençler gibi 6 beden büyük pantolon ve kazaklarla geziyorum.
Ben yıllardır kendime bir şey almıyordum ya ne olmuş o fiyatlar öyle?? Ne yapıcam şaştım valla.
Anam ,burası hangi ülkenin dağları dışarısı çok soğuk. Çocuğu otobüs durağına götürdüm kı.ım dondu.
+300 ben, sen kaç gelcen acaba
Varmış bir ara dilek te yazmıştı galiba gırgırına 5 10 50 diyeeneeemmmmmm 50 yiyen varmıdır
teşekkürler cnm
Atlama sakın ,yürü sen sadece canımyaa bişey soracam ben şimdi spor yapamıyorum ya
ipsiz zıplama sezeryana zarar verirmi
bilen varmı ? ?
Ay hadi gözün aydın olsun canım.Kızlaaaaarrrrrronaylandı raporum iğnelere başlıyorum cuma kontrolüm var teşekkür ederim hepinize
Birşey değil canım, ben arkanı kollarım sen önünden yemeğe devam etDedim kaptan bize çip taktı herhalde
Evet muhtemelen öyle şüphelerim vardı zaten nehir sağol canım arkadasim
Gunaydin canim 1 haftadir sabitsin
Anam ,burası hangi ülkenin dağları dışarısı çok soğuk. Çocuğu otobüs durağına götürdüm kı.ım dondu.
wc yi bekliyorum ama tık yok. hep kahvaltımı ederim gelir. tövbe yarabbi konuştuğum konulara bak
Varmış bir ara dilek te yazmıştı galiba gırgırına 5 10 50 diye
Atlama sakın ,yürü sen sadece canım
Ay hadi gözün aydın olsun canım.
Birşey değil canım, ben arkanı kollarım sen önünden yemeğe devam etAh kıyamam, afiyet olsun kuzuma
wc yi bekliyorum ama tık yok. hep kahvaltımı ederim gelir. tövbe yarabbi konuştuğum konulara bak
Varmış bir ara dilek te yazmıştı galiba gırgırına 5 10 50 diye
Atlama sakın ,yürü sen sadece canım
Ay hadi gözün aydın olsun canım.
Birşey değil canım, ben arkanı kollarım sen önünden yemeğe devam etAh kıyamam, afiyet olsun kuzuma
O zaman azaltmadan devam et canim kendini daha iyi biliyorsunBu açıdan düşünmemiştim
Bana sebze yaramıyor benim bulgur yemem lazım protein yemem lazım. Bu hafta pek bulgur yemedim. Yemeğimi azaltınca kalıyorum böyle
Ben bekarken kim hyun joong a aşıktım bir hayranı hamile birakmasıyla bitti şimdi kocama aşığımZaten ya koreliyle evlenirim ya da hiç evlenmem
Geçmiş olsun kuzum stres yapma verirsin.Günaydin kızlar 89.5 ben hic kilo veremiyeceğim galiba
Oğlan ateslendi acile geldik ikimizede test yapilacak. Kan testide verdim insilün direnci için
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul fantastikaaa
Gunaydin canim gecmis olsunGünaydin kızlar 89.5 ben hic kilo veremiyeceğim galiba
Oğlan ateslendi acile geldik ikimizede test yapilacak. Kan testide verdim insilün direnci için
Kore mi dönüşte oranın erkeklerinden kapıp gelinkpop olsun
Oturun kı.ınızın üstüne. Burdaki erkeklerin suyu mu çıktıBenide goturun kiz koreye nolurrrr
Çok geçmiş olsunGünaydin kızlar 89.5 ben hic kilo veremiyeceğim galiba
Hm ve lcw marka sayılmaz ki artık. Piyasanın en uygunları. Ayrıca cebeci pazarına da gittiğim oluyor. Orda bile swweatler 70 tl.Günaydın canim
Marka almak yerine ucuz magazalara bak canim kizilayda guzel yerler var aslinda
Kilo almak cozum değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?