Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hurma yemedim tamam ama tirmalamadi dün çok yedimTebrikler canım
Ben normaldede 1 tabak yiyemezdimki
Dün yediğin hurmalar....
Kolay gelsin
Hmm
Biz kendi halimizde yanıyorduk sen benzin döküp gitdin
Kız yeme nereye yiyon kötü oo kötüüüayy kız cok güzel nasıl yenmesin
ama artık yenemez
kaç kilo vercen 30 ancagönaydınnnnnnnn
Hersey gibi onunda fazlasi yapar canim 5 zeytin 1 tk yagla yada 2 cevizle es degerGünaydınnn
Bişey soracam zeytn kilo yaparmı?
Nie zeytini sayıyla yiyosnz..
Korkumdan şimdi bende sayıyla yedm
Ne biliyon belki bana değil?gönaydınnnnnnnn
O zaman Perşembe yeMakarna benim midemi bozuyor hep az yiyorum. 2 çataldan bile nasibimi aldım
Guzel eksi pazartesi gunü tebrikler canim
Teşekkür ederimÖncesini bilmiyorum
Tebrikler canım
Teşekkür ederim canım
2 çatal kalmıştı benim için saklamış eşim sağolsun iyilikmi yaptı kötülüükmü anlamadım
oyyyyyyyyy bunu bilmiodummmmmmmmmmmmmmmmmmmHersey gibi onunda fazlasi yapar canim 5 zeytin 1 tk yagla yada 2 cevizle es deger
Geçmiş olsun canım .Günaydın kıslar gece kızların üstünü örterken küçük kızımın ateşinin olduğunu farkettim ilaç verdim düşmüştü şimdi tekrar çıktı 38.8 derece ölçüyor ama hiç burun akıntısı vs yok niye çıkıyor olabilir
Filiz sopasını gösterecek. Zipzip ta cumaya halledersin canım diyecek
kuş seninmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHarika.
Canım afiyet olsun.bilgin olsun MasterFit yarismacisi olursan adım resmi gerekiyor. Bu hafta gerek yok. Yazıyorum sporlarını.10 ekim menüsü
Kahvaltı 8.30
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
1 avuc firinda patates biber
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet etli biber dolması
1 dlm tbe
Salata yoğurt
20.00
10 adet fındık
1 kucuk elma
2 adet ince galeta
Su 1.5 lt
Spor 10331 adim
Zipzip- @Filiz16 Cordelia
Gecmis olsun canim kulak intihabida ates yapar burun akmasina gerek yok dikkat et
Tebrikler canim
Cumaya halledersin sen
Tebrikler canim
Eksimisin canim bakmadim gecmise
Akşam 20.00 - 1 dilim ekmek, 2 küçük muz
Su 2lt
Spor - 1210adım. 121 puan.
Cordelia @Filiz16 Zipzip-
Hastayım. Üşütmüşüm.tüm gün yattım. Bişey yiyemedim. Yediklerimi çıkarıyorum. Tüm gün uyumama rağmen hala uykum var.
Eki Görüntüle 2931099
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Benim kızım çok sık boğaz enfeksiyonu oluyor bizde kronikleşti artık. Vücutta enfeksiyon olunca sadece ateşi oluyor. Ben anlıyorum artık beklemeden doktora götürüyorum çünkü antibiyotik başlanması gerekiyor. Geçmiş olsun canım.
Sagolun canlarım uyudu kızım uyansın doktora götüreceğiz insaAllah önemli birşey çıkmazHakkında hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah
Burada sevdin mi sövdün mü anlamadim
Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş olabilir canım kızım da bu sefer öyle başladı daha sonra bütün akıntısı oldu. Kulak iltihabı olabilir enfeksiyon her zaman ateş ile başlar vücudun savunma mekanizmasıdır.
Zipzip- cumaya eksi gelirsin.
@Filiz16 yazmadığın neler var acaba menü de
Günaydın bebeklerim
En sevdiğim hava sisli hava bayılıyorum burası efsane güzel
Sağol canımGeçmiş olsun canım .
Filiz sopasını gösterecek. Zipzip ta cumaya halledersin canım diyecek