- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Kiz bende istiyorum o sartlardan nolurrr cok severim o havayi yesili neredesin karadeniz miGunaydin ,goruyorsun @fantastikaaa kaptanim ne sartlarda yuruyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz bende istiyorum o sartlardan nolurrr cok severim o havayi yesili neredesin karadeniz miGunaydin ,goruyorsun @fantastikaaa kaptanim ne sartlarda yuruyorum.
Hangi kuş? Profildeki yeğenimin kuşu turkuaz yeğenimin diğeri benim bebişimkuş seninmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Afiyet olsun10 ekim menüsü
Kahvaltı 8.30
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
1 avuc firinda patates biber
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet etli biber dolması
1 dlm tbe
Salata yoğurt
20.00
10 adet fındık
1 kucuk elma
2 adet ince galeta
Su 1.5 lt
Spor 10331 adim
@Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sen hurma yermisinki? Sağlıklı o. Sen börek pişi talı falan ye ancaKız hurma yemedim tamam ama tirmalamadi dün çok yedim
Kız sis var sadece bayılırım siseGunaydin ,goruyorsun @fantastikaaa kaptanim ne sartlarda yuruyorum.
İşte pazar perşembe tartı öncesi gerçi öyle sorunum yok yeçesemde olurO zaman Perşembe ye
Ben adımına şaşırdım . Oda kesin adımına şaşırmıştırCordelia menüm menüme neden şaşırdın de hele
Sana ne kızcam be fizigin ortada öküzü yesen midende yer varE Elif_Eylul bunlar hep yemişler sen hep bana kiziyorsun
Tebrik ederim canimEvet abla -300
67.3 - 300 canm
Afiyet olsun canım10 ekim menüsü
Kahvaltı 8.30
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
1 avuc firinda patates biber
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet etli biber dolması
1 dlm tbe
Salata yoğurt
20.00
10 adet fındık
1 kucuk elma
2 adet ince galeta
Su 1.5 lt
Spor 10331 adim
@Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hım uykusuzluk ödem yapmis demekki
Bugün kafanı dinleGunaydin herkese offf basim cok fena uykusuzluktan galiba ev kalk gidelim diyor kafam otur salak diyor
Yerim tabi sen beni ne sandın galiba hayaliniz de sürekli hominik yiyen bir ben varAfiyet olsun
Sen hurma yermisinki? Sağlıklı o. Sen börek pişi talı falan ye anca
Kız sis var sadece bayılırım sise
İşte pazar perşembe tartı öncesi gerçi öyle sorunum yok yeçesemde olur
offffffffffffffffff bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHangi kuş? Profildeki yeğenimin kuşu turkuaz yeğenimin diğeri benim bebişim
Bende reglim acaba kaç çıkacam ,artı kaçsın ?Kızlar yarın regl olcam kilom artı çıktı ondandır dimi yemeyip yemeyip pazartesileri artı geliyorum bari şambali yeseydim de öyle artı ciksaydim
Cıss mıss yemediysen sorun yok. Uykusuzluk ödem wc falan filan sorunlar cumaya eksi gel
Ay canım ne güzel de iltifat ediyorSana ne kızcam be fizigin ortada öküzü yesen midende yer var
Tebrik ederim canim
Afiyet olsun canım
Hım uykusuzluk ödem yapmis demekki
Çok güzellerHangi kuş? Profildeki yeğenimin kuşu turkuaz yeğenimin diğeri benim bebişim
Yok ya biri 50 yemişte onun esprisini yaptım50 diil 10
Geçmiş olsun canımoffffffffffffffffff bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben muhabbet kuşu hastasıyım
benimde 2 erkek kuşum var biri maviş öteki şaşkın.. biri masmavi öteki sarı ve hafif mavi tüyleri var
2side konuşuyor
mavişimiz 5
şaşkınımız 1.5 yaşında
fakat bir sabah uyandıkki şaşkınımız uçmuyor... kaç veterinere götürdüysek olmadı olmuyor
+300 ben, sen kaç gelcen acabaBende reglim acaba kaç çıkacam ,artı kaçsın ?
+300 ben, sen kaç gelcen acaba
Regldendir. Cumaya eksi gelirsinKızlar yarın regl olcam kilom artı çıktı ondandır dimi yemeyip yemeyip pazartesileri artı geliyorum bari şambali yeseydim de öyle artı ciksaydim
Bütün gün evde olmayınca. Yorgun geldim eve .12 tamamladım sadece. ŞaşırmayınnnBen adımına şaşırdım . Oda kesin adımına şaşırmıştır
Adın çıkacana canın çıksın derlerYerim tabi sen beni ne sandın galiba hayaliniz de sürekli hominik yiyen bir ben var
Öküz falan vardı mesajda ama neyseAy canım ne güzel de iltifat ediyor
eneeemmmmmm 50 yiyen varmıdırYok ya biri 50 yemişte onun esprisini yaptım
Geçmiş olsun canım
Pika geleceğin mikseri olma potansiyeline sahipsin kuzuRegldendir. Cumaya eksi gelirsin
Bütün gün evde olmayınca. Yorgun geldim eve .12 tamamladım sadece. Şaşırmayınnn
Adın çıkacana canın çıksın derler
Öküz falan vardı mesajda ama neyse
İki resim varmış. 12.000 altı sandım. ona şaşırmıştım. spor listesi yaparken doğrusunu görebildim canım.Cordelia menüm menüme neden şaşırdın de hele