Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun canim kulak intihabida ates yapar burun akmasina gerek yok dikkat et
Tebrikler canim
Cumaya halledersin sen
Tebrikler canim
Eksimisin canim bakmadim gecmise

Başarılar dilerim canım,inşaallah ehliyet sınavını alırsın. Hayırlısı ile o muradına da erersin. Allah yolunu açık eylesin. Allah a emanet ol
Geçmiş olsun canım.
Amin canım Allah razı olsun. Akşam sıcak koydum iyi geldi bugün düne nazaran hamd olsun. Bir tık daha iyiyim . Rabbime sonsuz hamdler olsun .
Günaydınnn

Bişey soracam zeytn kilo yaparmı?
Nie zeytini sayıyla yiyosnz..
Korkumdan şimdi bende sayıyla yedm
50 tane yemeyeceksin demi ?

50mi

50 diil 10

Sabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir
Akşam 20.00 - 1 dilim ekmek, 2 küçük muz
Su 2lt
Spor - 1210adım. 121 puan.
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-

Hastayım. Üşütmüşüm.tüm gün yattım. Bişey yiyemedim. Yediklerimi çıkarıyorum. Tüm gün uyumama rağmen hala uykum var.

Eki Görüntüle 2931099
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Benim kızım çok sık boğaz enfeksiyonu oluyor bizde kronikleşti artık. Vücutta enfeksiyon olunca sadece ateşi oluyor. Ben anlıyorum artık beklemeden doktora götürüyorum çünkü antibiyotik başlanması gerekiyor. Geçmiş olsun canım.

Günaydın
-100 gr ile geldim

Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah
Günaydın kizlar türk kahvemi içiyorum sonra çuf çuff yürüyüşe

Günaydınnn

Bişey soracam zeytn kilo yaparmı?
Nie zeytini sayıyla yiyosnz..
Korkumdan şimdi bende sayıyla yedm

Günaydın herkese
Dün uyuyakalmışım, anca bu kadar adım alabildim tamamlayacaktım Cordelia

Günaydın kızlar

Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah

Senin metabolizmanla onunki farkli canim sen onun yaptigini yapma ben bile yapmıyorum
Burada sevdin mi sövdün mü anlamadim
Gunaydin herkese, gece cok uyuyamadim. Saat 10gibi tartilacagim..

Günaydın kızlar

Günaydın herkese

Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş olabilir canım kızım da bu sefer öyle başladı daha sonra bütün akıntısı oldu. Kulak iltihabı olabilir enfeksiyon her zaman ateş ile başlar vücudun savunma mekanizmasıdır.
Zipzip- cumaya eksi gelirsin.
E Elif_Eylul yazmadığın neler var acaba menü de
Günaydın bebeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…