Teşekkür ederim canimhayırlısı olsun canım derslerinde başarılar dilerim
Cok sevindim canim, cok zor oluyor cocuklarin hastaligi.Onlarda daha iyi şükür canım sağol
Yarin yazarim, ben de merakla bekliuorumBilmiyorum, söylemen lazim
Bencede kg verebilirsin hadi bakalım iyi tatillerInsallah canim, planim hergun yuzmek ve 10 000 adim ins yapacagim bu sefer.
Hic sorma nisanda bir ayligina annemlerle gezdik biraz, hala tatil oncesi kiloma donmeye calisiyorum saka gibi ya 3 ay olacak
Haklisin bu sefer 4 gun, tutayim su bogazi, sporlara da devam ve belki hayatimda ilk defa tatilden eksiyle donenilirim kim bilir
Hoş buldum . Çok teşekkür ederim bilgi icin. Her yediğimi ve yaptığım sporu günlük olarak yazıp sonradan da cuma ve pazartesi günleri de kilomumu yazıyorumMerhaba canim hosgeldin aramiza
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma ve pazartesi tarti günümüz
Cuma günleri Masterfit icin takimlari olusturuyoruz,en cok kilo veren kaptan oluyor
Aklina takilan birsry olursa sorabilirsin her zaman
Biraz yoğunluğum var cok fazla ilgilenemiyorum topikle
Hoş buldumHos geldiniz.
Sagol canim, insallah ya. Tatillerden korkar oldum artik kilo alacagim diyeBencede kg verebilirsin hadi bakalım iyi tatiller
Selam hosgeldin. Bende de var insulin direnci. Insallah hep beraber kilo verecegiz. Bu hafta diyetisyene basladim, menu harici vitaminler yazdi: vit D, C, B complex, selen ve cynk bir de magnez. Dedigine gore bu vitaminlerin eksikligi de kilo vermemizi engelliyormus.Hoş buldum . Çok teşekkür ederim bilgi icin. Her yediğimi ve yaptığım sporu günlük olarak yazıp sonradan da cuma ve pazartesi günleri de kilomumu yazıyorumbende çok zayıflamak istiyorum. İnsülin direnci var bende zor kilo veriyorum ama vereceğim. Tavsiye edebileceğiniz bitki çayları varsa seve seve dinlerim
Merhaba hoş buldum. Bende pazartesi diyetisyene gideceğim. İnşallah karbonhidrati bende azalttım. Bakalım İnşallah hep birlikte güzelce zatiflayip fit fit olalım aminSelam hosgeldin. Bende de var insulin direnci. Insallah hep beraber kilo verecegiz. Bu hafta diyetisyene basladim, menu harici vitaminler yazdi: vit D, C, B complex, selen ve cynk bir de magnez. Dedigine gore bu vitaminlerin eksikligi de kilo vermemizi engelliyormus.
Insulin direnci icin mumkun oldugunca 3 saatte bir ye dedi. Ve karbonhidrati azaltmami onerdi, azalttim bakalim
Insallah canim, suanki kilon kac?Merhaba hoş buldum. Bende pazartesi diyetisyene gideceğim. İnşallah karbonhidrati bende azalttım. Bakalım İnşallah hep birlikte güzelce zatiflayip fit fit olalım amin
Şuan 68 kiloyum canım. İdeal kilo 51 olması gerek . Daha yeni başladım bakalımInsallah canim, suanki kilon kac?
Ayy canim hayirli olsun Rabbim hayirli evlat eylesin cok sevindimSağol dileğim dün 4 buçukta doğdu çok şükür iyiyiz kordon dolanmış kakasını yapmış ama şükür bir sorun yaşamadık
Yaaaİsteyen devam edebilir canim
Gerçekten hic gücüm yok bu hafta yaptigim icin bile pisman oldum
Ne dogru duzgun menu paylasildi nede adimlar paylasildi
Adim hesabi yapacagim yapamiyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimDun gelemedim
Dunku menum
Sabah 12.30
Kasarli tost
5 zeytin
Domates
Aksam 19.00
Karniyarik
4 yk bulgur pilavi
5563 adim
Zipzip- Fitt_anne Kinoalihatun
Bugun
Menum
Sabah 12.30
Yumurta
Beyaz peynir
Domates
2 dilim tb ekmegi
Aksam 19.00
Karniyarik
Semizotu salatasi
3 yk bulgur pilavi
Zipzip- Fitt_anne
Olsun canim üzülme insallah iyi gelecekYaaaüzüldüm zıpzıpım. Bu tatil sana çok iyi gelecek inşallah
Afiyet olsun canim11 Ağustos Perşembe
Sabah 11.30
Birkaç kaşık kızartma
Birkaç kaşık yoğurt
1 wasa
Akşam 17.00
Bir tabak haşlama et
Bir kase yeşil salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek
Zipzip- Kinoalihatun
Nasıl gidiyor kuzum?Selam kizlarrr. Sabah isten once kistuk komsularla 4 km, sabah kosmak da supermis
Simdi isteyim (bisikletle geldim), kahvemi iciyorum, sizin gununuz nasil geciyir?
Iyi akşamlar canimİyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?