- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Ben deYarınki eksini merak ediyorum
Kaptanım 210.000 inci mesajı sen yazmışsınBayramdan sonra adapte olamadıktatil yogunluguda var herkes de kaptanım
Önümüzdeki hafta 4 gün programım var mesala benimsezon finali yapıp Eylül de tekrar startını verir gümbür gümbür geliriz olmazsa
Yaaa ben şuan okudum üzüldümmmmYaaaüzüldüm zıpzıpım. Bu tatil sana çok iyi gelecek inşallah
Geçmiş olsun canımKızlar biliyorsunuz çocuklar hastaydı banada bulaştı.Bugün biraz gözümü açabildim gelemedim burayada
Yok yok çok acımmm ve emınım yarın daha eksi olurumAfiyet olsun cnm inşallah tartini etkilemez
Sınavına ve işlerine odaklan canım tabiki hakkında hayırlısı olsun inşallah bu kpss ile istediğin ise istediğin yerde kavuşursun üzüldüm ve ozleneceksin tatil ve sınavlar sonrası görüşürüz o vakitYarından sonra burayla ilgilenemeyecegim canim
Devam etmek isteyen olursa burayi devam ettirebilir
Köy-tatil-sinav derken yogun 1 ay beni bekliyor
Telefonu birakip biraz rahat etmek istiyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar biliyorsunuz çocuklar hastaydı banada bulaştı.Bugün biraz gözümü açabildim gelemedim burayada
Teşekkür ederim canim
Teşekkür ederim canim
Döneceğim tarih belli degil canim eylulde evde olurum ama ders calisirim
Siz aktif gunluklerde ya da kendi icinizde bir kaptan belirleyerek devam edebilirsiniz
Insallah canım iyi gecelerİyi geceler kızlar yarın güzel bir gün olsun
Yarin tartilcam bakalim ama 70 civariyim. Insallah beraber zayiflayalim canim.Şuan 68 kiloyum canım. İdeal kilo 51 olması gerek . Daha yeni başladım bakalımsen kaç kilosun . Boy 1 60
baya iyi gidiyor canim. Bugun disari ciktim aksam ve tavuklu salatayla gecisturdim bur de boool suNasıl gidiyor kuzum?
Tam tamına
Menün de sporun da şahane canımSlm kizlar
Bugunku menum
09:00- 1 kase peynur, 1 bardak sebze suyu
13:00- 1 kase balikli salata
16:00- 1 kase peynir, 1 bardak sebze suyu
19:00- 1 kase tabuklu salata
Su: 3 lt
Spor: 30 dk kosu
30 dk bisiklet
11 000 adim
Zipzip- Kinoalihatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?