- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Demeyin oype yaa. Yarin 4 gunlugune kucuk bir tatile gudiyoryz azcik korkuyorum acikcasi.Bende iyiyimaynen tatil sonrası baya zor oldu daha yeni yeni moda gırıyorum sende hemen gel
Canim zaraya bi goz at veya mangoya harika bir indirim var, %60-70 .Selam kızlar.. yarın erkenden yola çıkacağız köye. Bir kaç eksiğim var alamadım hala penti'ye de bakayım çıkıp. Daha adımsayarı takmadım bile. Bugün serin oldu neyseki ama bangır bangır turuncu alarm dediler bir damla yağmur da yok iyi mi:)
Çok açımmm evde de bişey yok gideceğiz diye boş tuttum dolabı günlük pişirdim filan. Umarım bu halde akşam saldırmam yemeğebyyyy
Yarından sonra burayla ilgilenemeyecegim canimDemeyin oype yaa. Yarin 4 gunlugune kucuk bir tatile gudiyoryz azcik korkuyorum acikcasi.
Evde iyiydi yaa, komsularla iyiydik. Insallah saliya kadar dikkat edecegim elimden geldigince.
Ama internetim olur kaptancimZipzip- sadece pazartesi kontrol kilosuna baskul bulabilirsem kaldigimiz yerde bildiririm, degilse sali bildirsem olur mu?
Tekrar tatile giriyoruzzzzYarından sonra burayla ilgilenemeyecegim canim
Devam etmek isteyen olursa burayi devam ettirebilir
Köy-tatil-sinav derken yogun 1 ay beni bekliyor
Telefonu birakip biraz rahat etmek istiyorum
Anladim kaptancim, kolay degil tabiki sen de haklisin.Yarından sonra burayla ilgilenemeyecegim canim
güle güle git canım köy havası iyidir bol oksijenli temiz hava her zaman güzeldirSelam canim iyiyim bende yogunum biraz cumartesi köye gidiyoruz
Saol insaallahAfiyet olsun canim. Boyle boyle zayiflayacagiz ins hep beraber
aaaaaa burasıda kapanacak desene canım tekrar dönecekmisin yoksa ne zaman döneceğin belli değilmiYarından sonra burayla ilgilenemeyecegim canim
Benım biraz uzundu hem otel hem gezmelı yaptım bol bol yemeli içmeliDemeyin oype yaa. Yarin 4 gunlugune kucuk bir tatile gudiyoryz azcik korkuyorum acikcasi.
Evde iyiydi yaa, komsularla iyiydik. Insallah saliya kadar dikkat edecegim elimden geldigince.
Ama internetim olur kaptancimZipzip- sadece pazartesi kontrol kilosuna baskul bulabilirsem kaldigimiz yerde bildiririm, degilse sali bildirsem olur mu?
Insallah canim, planim hergun yuzmek ve 10 000 adim ins yapacagim bu sefer.Benım biraz uzundu hem otel hem gezmelı yaptım bol bol yemeli içmeli4 gun ıdarelı yersen bol bol yüzersen kilo almazsın.
Baya yakinmis kilolarimizSaol insaallah
İsteyen devam edebilir canimTekrar tatile giriyoruzzzz
Geçmiş olsun canimKızlar biliyorsunuz çocuklar hastaydı banada bulaştı.Bugün biraz gözümü açabildim gelemedim burayada
Gecmis olsun canim. Cocuklar nasil oldu?Kızlar biliyorsunuz çocuklar hastaydı banada bulaştı.Bugün biraz gözümü açabildim gelemedim burayada
Teşekkür ederim canimAnladim kaptancim, kolay degil tabiki sen de haklisin.
Iyu tatilller, iyu dinlenmeler o zan simdiden. Ve insallah sinavin da coook guzel gecer
Teşekkür ederim canimgüle güle git canım köy havası iyidir bol oksijenli temiz hava her zaman güzeldir
Döneceğim tarih belli degil canim eylulde evde olurum ama ders calisirimaaaaaa burasıda kapanacak desene canım tekrar dönecekmisin yoksa ne zaman döneceğin belli değilmi
Sağol kaptanımGeçmiş olsun canim
Onlarda daha iyi şükür canım sağolGecmis olsun canim. Cocuklar nasil oldu?
hayırlısı olsun canım derslerinde başarılar dilerimTeşekkür ederim canim
Teşekkür ederim canim
Döneceğim tarih belli degil canim eylulde evde olurum ama ders calisirim
Siz aktif gunluklerde ya da kendi icinizde bir kaptan belirleyerek devam edebilirsiniz
Bilmiyorum, söylemen lazimBaya yakinmis kilolarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?