- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Hos geldiniz.Merhaba bende zayıflamak istiyorum. Topigi okudum ama yine de küçük bir bilgilendirme alabilir a miyim
Hadi bakalım hodri meydan hemşerimİnşallah öyle olur da görürsün hemşehrim
Di mi ama?Bence ucuz atlatmissinafiyet olsun bu yemeklere karsi koymak kolay değil
Günaydın fesangimGünaydın canlarım
Nasilsin canim
Günaydın kaptanimGünaydınlargeç kalktım bugün yürüyüşe cikmayip evde eliptik yapicam artık
Canım arkadaşım aynı azim motivasyon sizde de olmasa isterse sayfalarca yazıyım faydası olmazİşte bubiliyordum ben azmine hayranım senin azminle motivasyonunla bu cuma zafer bizim
@sara_28 Kırmızı takima hoşgeldin canımbu hafta hepimiz için güzel bir başlangıç yapıp tam motive devam ediyoruz
Merhaba canim hosgeldin aramizaMerhaba bende zayıflamak istiyorum. Topigi okudum ama yine de küçük bir bilgilendirme alabilir a miyim
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canim afiyet olsunDi mi ama?Tamamen yememe stratejileri işe yaramadı bende. Bu ara hep de böyle olacak gibi. Pandemide uzak kalınan herkesle yemeli içmeli planlar yapıldı
fesang
Güzel bir gün olsun hepimizegidem yumurta kaynatam da temiz besleneyim dünden sonra
Saracigim hoşgeldin takimimizaaaaaaa kırmızı takımamı geçtim hepimize hayırlı olsun beni seçtiğin için teşekkür ederim kaptanımFitt_anne
Fesangmmm
Ben boşveriyorum da karşımdaki boşvermiyor.boş ver gezegenim her zaman konuşacak birileri bulunur önemli olan bizim ne istediğimiz ne düşündüğümüz
Bak aynı kelimeleri kullanmasam da böyle söylüyorum, hallerinden memnun deyiller, bana hak veriyorlar, birdaha ki karşılaşmada yine aynı.Bosver canım sen sağlığını düşünüyorsun bende bilmm kaç kiloya gelmiş sağlıklı beslenmek hiç aklına gelmeyen insanlara şaşırıyorum sen enazindan kendini sağlığını düşünüp hominigirtlak yemiyorsun olsun enazindan çaba sarfediyorsun bosvrr takılma
Migren taşı diye bişey aldım geçen ay, kızımın baş ağrısını yarım saatte geçirmiş, mentollü bişey dediSelam canımnbr
Ayak tabanına, kulağına ensene mentollü bişey sürmeyi deneyebilirsin ferahlatıyor
Buzlu sudan sonra yaparsan etki x 2 oluyor tikat
Hemen mesaj sayısına baktım, yine kazanacak heralde dedim de, baya varmışHahaha sıkılmadım aslında ama buraya uzun zamandır gönlümce yazamıyorum, biraz arayı kapatayım dedim. Salon ve yatak odası evin iki ucunda iki cami da açtım artık ne kadar eserse çizkekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?