- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben yazmistim kaptanim dun eksi 300gr dim.Pazartesi avantajini kazanan kirmizi kaptanFitt_anne tebrik ediyorum
Fitt_anne kaptanim mavi takimdan bir kisiyi takimina almani,kirmizi takimdan bir kisiyide mavi takima göndermeni bekliyoruz
Masterfit Yarışması 42.Etap Cuma Pazartesi Fark Yüzde Kırmızı Takım Fitt_anne Kırmızı Kaptan 80.7 79.9 0.8 0.99 @pastelfit Kırmızı 56.4 56.5 +0.1 -018 @Tutku44 Kırmızı 83.6 82.8 0.8 0.95 @karamelllim Kırmızı 78.3 79.0 +0.7 -0.89 @L u c i a Kırmızı 88.1 87.5 0.6 0.68 @zeyneppk Kırmızı 79.3 78.6 0.7 0.88 @B O Z A Kırmızı 73.2 72.4 0.8 1.09 Aomine Daiki Kırmızı 63.9 63.5 0.4 0.63 @Bal0ncuk Kırmızı-Sarı 58.0 Mavi Takım Kinoalihatun Mavi Kaptan 77.25 76.6 0.65 0.84 @fesang Mavi 60.7 60.3 0.4 0.66 @DombiliKus Mavi 85.1 85.0 0.1 0.12 @LimonluAyran Mavi 74.3 74.8 +0.5 -0.67 @sara_28 Mavi 91.7 90.8 0.9 0.98 @succulentaski Mavi 61.4 60.8 0.6 0.98 Amine Busra Mavi 77.0 DeryaOnDiet Mavi 74.6 @_ASTRAL_ Mavi-Sarı 68.7 Yesil Takım gezegenfeza Yeşil 80.4 80.8 +0.4 @herseygececek Yeşil 106.2 105.7 0.5 @judiee Yeşil 52.3 51.7 0.6 @diyetcigeldihanim Yeşil 79.1 79.0 0.1 @askzor 70.5 71.1 +0.6
Selam canim. Komsularla hep beraber diyete ve isten sonra kosmaya baslayim bomba gibiyim. Sen nasilsin?
Tebrikler canım
Afiyet olsun pastelfitim
Guzel eksi tebrik ederim canim
İnşallah kaptanımDonersintakıma diyete iyce ısın keyifle azimle yapicaksindir canım
WuuuuuKırmızı takımımın azimli kizlarihaftasonu elimden geldiğince dikkat ederek ,hatta dün annemlere yaptığım tatlının tadına bile bakmiyarak yağmur da çamur da yürüyüş yaparak üstüme düşeni yaptım ve eksi gelerek bugünkü avantajı almayi hak kazandik
Bugünkü kontrol tartisinda maşallah hepinizin eksisi çok güzel teşekkür ederim haftasonunu elinizden geldiğince dikkat edip sporla geçirdiğiniz için
Zoru atlattık haftaici diyet yapması daha rahat yeterkı kafada bitirelim
Şuan mavi takımdan daha avantajlı ilerliyoruz Yeter ki rehavete kapılmadan daha da asılmaya özen gösterelim
Bu dört gün lütfen menüler de kaçamak olmasın ve şişlik yapıcak bakliyatta yememenizi tavsiye ederim
İsterseniz Perşembe günü belirlediğimiz bir detoksu birlikte yapabiliriz
Ateşin kızları Ben bu maçı alicagima sizlere inanıyorum
@pastelfit
@Tutku44
@L u c i a
@B O Z A
@sara_28
Aomine Daiki
@zeyneppk
Evet çok değil gibi ama veremiyorum. Yani kolayca veremiyorum. İradem kırılıyor hep.64 bile çok fazla kilo değil ki,verirsin merak etme tatlım.
Canım
Troidlerine baktırdınmı hiç,oda tetikliyor olabilir.İnşallah kaptanım
Wuuuuutebrikler kaptanım
Evet çok değil gibi ama veremiyorum. Yani kolayca veremiyorum. İradem kırılıyor hep.
Canım
4, 5 sene önce dizlerde az miktarda iltihap çıktı. Ilaç kullandım, 6 ay kadar düzeldi sonra tekrarladı.Bizim dünürde kilolu geöen ay ayak ve diz ağrısından hastaneye gitti.önce iltihap demiş doktor,sonra başka doktora gitti dizde sıvı kaybı denmiş başka şaeylerde çıkmış.Ameliyat olacak oda,önce tedavisi olacak geçmezse amelyatı var.
Doktor sana bişi dedimi peki bu ağrılar için.
Sende birtanemharikasın gezegenim
Sen daha harikasın hanımcımTebrik ediyorum seni hsrikasın
Dize yapılan iğneler var onlarda gerçi geçici olarak ağrıyı kontrol ediyor.4, 5 sene önce dizlerde az miktarda iltihap çıktı. Ilaç kullandım, 6 ay kadar düzeldi sonra tekrarladı.
Şimdi dizlerimin ağrısı ayaklarıma göre daha az, ayak ağrılarım çok.
Doktor sadece ağrı kesici veriyor, hiçbirşey söylemiyor.
Türkiye 'de bazı doktorlara gidecektim, grev vardı, çoğu çalışmadı gidemedim.
Estafurullah canım benim sağolSen daha harikasın hanımcım
Topum, bandım var, yapmaya vaktim yok. Işlerim o kadar çok ki, 3 gündür ütü masası yukarı mutfakta açık halde. Oğlanların takım elbiseleri söşöyle bi ütüleyip asılacak.Kaslarını da güçlendir ablacım yoksa daha çok yük biner, bi de ödemle birlikte kas azaldığı için yine ağrıyabilir , dize yük bindirmeden hareketlerini yapmaya çalış ablacım
Pilates bandın var mı?
Bizim minnoşlarda iş yok, yavrunun birine talibim5 yavru 2 ana 1 anneanne var.
Yok, sadece ilaç verip yolladı, bi ihtimal ev doktorunu değiştirebiliriz, geçen gün eşimle sürtüşmeleri oldu.Dize yapılan iğneler var onlarda gerçi geçici olarak ağrıyı kontrol ediyor.
Ağrı kesicide bir yere kadar etkili olur,sonra gene başlıyor maalesef.
Ayak ağrın içinde MR filan çekildimi hiç,tendomlardada sıkıntı olur bende aşil tendomda vardı hem ödem hem şişlik çıkmıştı.
Kortizon vurulmuştum 1 sene kadar rahattım.
Estafurullah canım benim sağol
İlaçla olmaz ki bu,daha detaylı bakılması lazım gerekiyorsa MR çekilecek ki daha net belli olur görülür hiç değilse.Yok, sadece ilaç verip yolladı, bi ihtimal ev doktorunu değiştirebiliriz, geçen gün eşimle sürtüşmeleri oldu.
Eşim daha gitmem oraya dedi, bende türk diye devam ederim diyorum
Afiyetler olsun kaç saat fark orayla.Neyse bana musade, kahvaltı vakti
İstanbul abla akşam cok fena nem vardiNerde yaşıyorsun canım
Naptınız ev işini buldunuzmu.İstanbul abla akşam cok fena nem vardi
Vazgectik abla olmadı...Naptınız ev işini buldunuzmu.
Kısmet değilmiş demek ki,birde fiatlar zaten iyicene uçtu.Vazgectik abla olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?