Canım sen hamişmissin doğuma da çok az kalmışYazın hamilelik baya zormuş gercekten Allah herkesin yardımcısı olsun

Maşallah sana

Kız mı erkek mi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen hamişmissin doğuma da çok az kalmışYazın hamilelik baya zormuş gercekten Allah herkesin yardımcısı olsun
Yaa aslinda paylastigin fotograflarda cok kilolu durmuyordunBoyuma göre kilo burda epey fazla gözüküyor ama 70 kg civari iyiydim ben. İlla 65 60 olmak istemiyorum
Evet görüyorum masallah oglunda büyüyorInşallah veririm kaptanım
Kıyafetlerim kilomu kamufle eden kıyafetler
Sen beni görüyorsun dimi
Ben onu unutmuşum![]()
Gün sayıyorum artık canım kız Allah nasip ederseCanım sen hamişmissin doğuma da çok az kalmış
Maşallah sana
Kız mı erkek mi???
Eskiden beri hep oyle diyorlardi kilomu soyleyince. Kapali olup bol giydigim için sanirim. Şuan aldigim kg zaten direkt bacak kalca gobege gitti. O yüzden bu seneki hedefim sporu hayatima dahil edebilmek. Şu düğünü bir atlatalim evde yapabilecegim bir program bulup başlayacağım kaptanimYaa aslinda paylastigin fotograflarda cok kilolu durmuyordun
Ben 75 oldugumda cok kotu duruyordum
Hic Fotoğrafda birakmamisim o yillardan silmisim
Hadi insallah canimEskiden beri hep oyle diyorlardi kilomu soyleyince. Kapali olup bol giydigim için sanirim. Şuan aldigim kg zaten direkt bacak kalca gobege gitti. O yüzden bu seneki hedefim sporu hayatima dahil edebilmek. Şu düğünü bir atlatalim evde yapabilecegim bir program bulup başlayacağım kaptanim![]()
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın sınavın nasıl geçti inşallah gönlüne göre bir yere atanırsınHosgeldin saracim iyiyim sen nasilsin![]()
bende iyiyim canım bende sen gibi 4 kilo fazlam var cuma başlıyorum yarında diyetisyene gidiyorum diyetisyenimdende zılgıt yemeyi bekliyorum çünkü diyet listesine uymadım hiç kilo veremedim son iki haftadırçok şükür 1 ayda 3-4 kg alarak başladim diyete..
sen nasılsın :)
Hesap detaylarindan ekliyorsun boy ve kilonu yazinca çıkıyorKızlar bu kilo şeylerini nasıl eklediniz oraya?
Iyiyim bende canim sinav cok iyi degildi bakalim hayirlsii artikhoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın sınavın nasıl geçti inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın
YaptımHesap detaylarindan ekliyorsun boy ve kilonu yazinca çıkıyor![]()
Kaç oldun canım 9larda mısın 8lerde mı? Beraber vereceğiz inşallah bitanembende seni özledim canım
buralardayım ama çok kilo aldım nerden başlayacam bilmiyorum can sıkıntısından yemeğe sardım buda kilo olarak döndü
Canım kolaylıklar diliyorum, çok zor iş… kendini çok yormamaya çalış emiKız burda hava 42 derece, hissedilen 52 dereceklimanın altında oturuyoruz valla
Pamuk gibi ya, şu güzelliğe bakSlm kızlar. Anne kedileri kısırlaştırdim. İyileşme süreci ile ilgili her türlü bilgiyie muhtacım. Seviyorum sizi. Bu arada bir yavru kediyi sahiplendirdik diğer 5 i de inşallah sahiplendirim.Eki Görüntüle 3106949
Cook tatli maşallahSlm kızlar. Anne kedileri kısırlaştırdim. İyileşme süreci ile ilgili her türlü bilgiyie muhtacım. Seviyorum sizi. Bu arada bir yavru kediyi sahiplendirdik diğer 5 i de inşallah sahiplendirim.Eki Görüntüle 3106949
Iyi akşamlar canimİyi akşamlar arkadaşlaryaz tatil modunu bı açtım kapatamiyorum
gunlerim dışarda parkta geçiyor .İyi sıcak var evde durmak istemiyor insan
bizim sitede yeşillik ağaçlık yayiliyoruz çimlere tüm gün
cuma yarış baslasin düzenli gelirim inşallah
![]()