Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

Günaydın kızlar..elyasa mükemmelsin sonucta oğluşun var fırsat yaratıp yapabiliyorsun.böyle devam edersek yaza incecik olacaz huhuuuuu:KK49::KK49: bende sabah 2fincan yesilcay ictim sonra 30 dk eliptik spordan sonra 1ltre su ıctım biraz öncede kahvaltı yaptım 2 haslama yumurta 1 kase kuru meyveli nesfit bugun 1 de işe baslayacagım ozamnada protegın agırlıklı beslenıcem.haydı kızlar kalkın spora:-)

bu arada dun ve bugun 20 dk. yaptım sabah ta tıbetımı yapmıstım belkı ogleden sonrada 20 dk. daha yaparım tam alısmadı bacaklarım bıraz yoruyo
suan bır lıtre suyumu ıcmıs bulunmaktayım
120 dk super ya bellı aralıklarlamı yaptın tek seferdemı

Çok güzel fikir ya kademe kademe. Bunu deneyeceğim :) Su 1 litre içtim en azından. Yarın söz 2 litre içeceğim :KK70:

Maşallah canım sana 120 dakika! Vay bee. Azmin sonuu mükemmel olacak eminim :nazar:
Dene daha çok az mediyor insan cCanım:KK49: olsun 1 litre yede şükür :KK48:
Ayy ins. Bu sefer çok taktım 15 günü mükemmel geçirmek istiyorum :KK76: hep birlikte inş. En güzel sonuçları alalım :21:

gögüs : 95
bel :86:oops:
kalça :101
sol bacak :91
sag bacak :93
boy:160
kilo: 64 ıkı sezeryan dogum :KK39:
benım bır kılo sırtımdan
ıkı kılo gobekten
bır kıloda sımıtlerden gıderse super olur ınsalllaaahh
Canım göbek ve çift basen olcunude yazarsan süper olur :KK49:
birde tek basen ölçüleri biraz fazla geldi sanki yanlış olcmus olabilirmisino_O
tek bacaktan baldır kısmından ölçüceksin tek tek sonrada 2 bacağı birlestirip tek basen ölçüsü alicaksin :KK68:Hoppa

bu arada dun ve bugun 20 dk. yaptım sabah ta tıbetımı yapmıstım belkı ogleden sonrada 20 dk. daha yaparım tam alısmadı bacaklarım bıraz yoruyo
Alisinca o 20 dk çok az geliyor insana 3 güne alisirsin canım:KK49:
Günaydın kızlar..elyasa mükemmelsin sonucta oğluşun var fırsat yaratıp yapabiliyorsun.böyle devam edersek yaza incecik olacaz huhuuuuu:KK49::KK49: bende sabah 2fincan yesilcay ictim sonra 30 dk eliptik spordan sonra 1ltre su ıctım biraz öncede kahvaltı yaptım 2 haslama yumurta 1 kase kuru meyveli nesfit bugun 1 de işe baslayacagım ozamnada protegın agırlıklı beslenıcem.haydı kızlar kalkın spora:-)
Ins. Ins. Azmimiz hiç bitmesin sende süpersin canım spor yapılmış yeşil çay içilmis nazar değmesin Ins. :KK19:
ben ogleden sonra yapıyorum sporumu
bugün biraz dengesizim oğlum sabahın 7 sinde kalktı :KK57:
uyutmadi beni 2.5 yaşı da ama hep üstümde :rolleyes:

suan bır lıtre suyumu ıcmıs bulunmaktayım
120 dk super ya bellı aralıklarlamı yaptın tek seferdemı
Tek seferde değil canım ilk önce öğlen 45 dk aksama doğru 60 kusür dk ya tamamladım
gecede oğlum yatınca 12 olmadan başladım 120 dk y tamamladım :KK73::KK49:
ben bir yarım litrede kaldım du bi gidip 1 litreye tamamlıyım sporumada basliyim :KK49::KK76:
Kızlar kim tutar bizi çıtır olucaz :KK49::KK49::KK19:

Dene daha çok az mediyor insan cCanım:KK49: olsun 1 litre yede şükür :KK48:
Ayy ins. Bu sefer çok taktım 15 günü mükemmel geçirmek istiyorum :KK76: hep birlikte inş. En güzel sonuçları alalım :21:

Canım göbek ve çift basen olcunude yazarsan süper olur :KK49:
birde tek basen ölçüleri biraz fazla geldi sanki yanlış olcmus olabilirmisino_O
tek bacaktan baldır kısmından ölçüceksin tek tek sonrada 2 bacağı birlestirip tek basen ölçüsü alicaksin :KK68:Hoppa
canım ya su ölçüm işlerını pek anladıgımı soyleyemem
bacak olcumu bacagımın en kalın olan yerınden olctum o_O yanlısmı olmus. ama ıkısını bır olçmedım en kısa zamanda olcup yazayım bu arada 2 lt. suyumu ıctım yesıl cayımı ıctım 40 dk. ya tamamladım elıptıgımı

Bugün 30 dk eliptik bisikletimi ve 2 litre suyumu tamamladım :)
Beslenmemde normaldi. Sadece dışarıda1 porsiyon köfte yedim. Onu yemesem iyiydi :)
Ama yaktığımı düşünüyorum dans ve hareketlerle :)
Eliptiği artırarak devam inşallah :nazar:

canım ya su ölçüm işlerını pek anladıgımı soyleyemem
bacak olcumu bacagımın en kalın olan yerınden olctum o_O yanlısmı olmus. ama ıkısını bır olçmedım en kısa zamanda olcup yazayım bu arada 2 lt. suyumu ıctım yesıl cayımı ıctım 40 dk. ya tamamladım elıptıgımı
Süpersin tatlım 40 dk çok iyi 2 litre suda tamam ölçüm ozaman dogrudur ben geçerim ölçümleri birde gobekle çift basen de ölçersen yeterli :KK49: güzel sonuçlar alıcaz Ins. :KK68:
Bugün 30 dk eliptik bisikletimi ve 2 litre suyumu tamamladım :)
Beslenmemde normaldi. Sadece dışarıda1 porsiyon köfte yedim. Onu yemesem iyiydi :)
Ama yaktığımı düşünüyorum dans ve hareketlerle :)
Eliptiği artırarak devam inşallah :nazar:
Masaallah böyle devam kızlar Süpersiniz hepiniz :KK59::KK76:
Ins. Devam ettikçe olmayan kiyafetlerin içinde düzgün görüntülere burundukce başarı hikayemizi yazdık demektir:KK73::KK68:

Ben de spora başlayacağım.Bugun koşu bandı almaya karar vermiştim ama konu başlığını ve yazılanları okuyunca acaba bisiklet mi alsam diye bir soru işareti belirdi aklımda?bel bölgem ince tek sorunum kalca tarafında :110:Sizce koşu bandı mı yoksa bisiklet mi almalıyım?şimdiden teşekkür ederim :KK52:

Bildirimde bulunanlar 2. Gün
elyesa27 (+)
GirLookingForLove (+)
Elvin13 (+)
Eldam (+)

Bende birazdan not atıcam inş. Spor ve içtiğim su yu :KK52:

Ben de spora başlayacağım.Bugun koşu bandı almaya karar vermiştim ama konu başlığını ve yazılanları okuyunca acaba bisiklet mi alsam diye bir soru işareti belirdi aklımda?bel bölgem ince tek sorunum kalca tarafında :110:Sizce koşu bandı mı yoksa bisiklet mi almalıyım?şimdiden teşekkür ederim :KK52:
Ben bir çok araştırma yaptım canım spor hocaları internet yazıları Ayrıca spor okulundaki kuzenim arkadaşlarımın ve kendi deneyimlerimi göz önünde bulundurarak eliptik almani tavsiye ederim.
eliptik le yürüyüş bandına göre 2 kat daha fazla kalori yakiliyor
Hem bacaklar çalışırken hemde kollar çalışıyor buda kollarda sirtta üst bedende göğüs lerde direk etki etmektedir.
yürüyüşbandında diZlere e sırta ağır yük vermekteyken eliptik bisiklette tam tersi ayak yerden kalkmadigi için baskı yapmaz rahatlıkla hastalar diz sorunu yaşayanlar yaşlılar kullana biliyor ve vücut duruşunu düzeltiyor :KK52:
yani eliptik bisikletle normal seviyede 1 saatte 500 kalori yakabilirken onda en az 1 saat binmek zorundasin ve hızlı bir şekilde yapman gerekiyor
ayrıca eliptik bisiklette 350 TL'ye mekanik bir bisiklet alabilirsin sessiz çalışır gecede ses çıkarmadan kullana bilirsin
yürüyüş bandı daha çok yer kaplar ses sorunuda var fiyati söylememe bile gerek yok Hoppa

Ben bir çok araştırma yaptım canım spor hocaları internet yazıları Ayrıca spor okulundaki kuzenim arkadaşlarımın ve kendi deneyimlerimi göz önünde bulundurarak eliptik almani tavsiye ederim.
eliptik le yürüyüş bandına göre 2 kat daha fazla kalori yakiliyor
Hem bacaklar çalışırken hemde kollar çalışıyor buda kollarda sirtta üst bedende göğüs lerde direk etki etmektedir.
yürüyüşbandında diZlere e sırta ağır yük vermekteyken eliptik bisiklette tam tersi ayak yerden kalkmadigi için baskı yapmaz rahatlıkla hastalar diz sorunu yaşayanlar yaşlılar kullana biliyor ve vücut duruşunu düzeltiyor :KK52:
yani eliptik bisikletle normal seviyede 1 saatte 500 kalori yakabilirken onda en az 1 saat binmek zorundasin ve hızlı bir şekilde yapman gerekiyor
ayrıca eliptik bisiklette 350 TL'ye mekanik bir bisiklet alabilirsin sessiz çalışır gecede ses çıkarmadan kullana bilirsin
yürüyüş bandı daha çok yer kaplar ses sorunuda var fiyati söylememe bile gerek yok Hoppa
Evet canım ya haklısın eliptik alayım o zaman :KK45:Peki tatlım bana marka önerebilir misin rica etsem önerebileceğin uzun zaman kullanabileceğim bir ürün olursa cok memnun olurum :21:

Merhaba kızlar bende bugun öğlen yemeğinde ızgara tavuk ve salata yedım molada 1 parca çikolata ve sade kahve eve yeni geldim dayanamadım yememelıydım ama patates yemegi yedim azcık şimdi 20 dk eliptik sonra yatak:) bn cok su içtigim için su miktarımı yazamıyorum

Evet canım ya haklısın eliptik alayım o zaman :KK45:Peki tatlım bana marka önerebilir misin rica etsem önerebileceğin uzun zaman kullanabileceğim bir ürün olursa cok memnun olurum :21:
ben altis mk750 aldım ayrıca voit var
ben memnunum :KK49: bir üst modelde var onuda tavsiye ederim
Merhaba kızlar bende bugun öğlen yemeğinde ızgara tavuk ve salata yedım molada 1 parca çikolata ve sade kahve eve yeni geldim dayanamadım yememelıydım ama patates yemegi yedim azcık şimdi 20 dk eliptik sonra yatak:) bn cok su içtigim için su miktarımı yazamıyorum
Aksam ki patates olmasaymis menu güzelmiş o_O
sporla gitmiştir inş. :KK49:

Kızlar bende akşam oğlusum uyuturken uyuya kalmışım :KK70:
o yüzden 55 dk bisiklet binebildim dün öğlen tabi 2 litrede şu içmiş tim :cool:

Bakalım bu gün ki sonuçlara nelerle karsilasicaz :KK73:
bugunude atlatirsak 12 gün kalıyor :KK68:

Bugün ve Ben :kk77:
Sabah
Yarım litre su

Öğlen
1 dilim ekmek ince
3 tane zeytin
yarım k.k peynir
1 çay kaşığı acuka
1 tane ve çeyrek haşlanmış yumurta

Ara
yarım litre su
1.5 küçük kivi

Ara
yarım litre su

247 calori toplam su ana kadar birazdan da bisiklete binicem inş. :KK49:

Bugun daha hiç spor yapamadım ben
Sabah meyveli nesfıt yedim bi kase öğlen bulgur pilavı yogurt ve köfte ara öğün yapamıyorum malesef eve varınca bi yemek yerım ve 30 dk eliptik yalnız dun farkettim üst bacak kısmında selülitlerim vardı düz durdugumda belli oluyordu artık yoklar ben ayın 2 sinde başlamıştım spora demekki baya faydası olacak

Ara
1 küçük kabuksuz elma
2 kaşık yoğurt
Yarım litre su

Ara
çeyrek muz

Akşam
Kek yarım ev yapımı hatta çeyrek
1 dilim ekmek
yarım k.k peynir
267 calori

Bugun daha hiç spor yapamadım ben
Sabah meyveli nesfıt yedim bi kase öğlen bulgur pilavı yogurt ve köfte ara öğün yapamıyorum malesef eve varınca bi yemek yerım ve 30 dk eliptik yalnız dun farkettim üst bacak kısmında selülitlerim vardı düz durdugumda belli oluyordu artık yoklar ben ayın 2 sinde başlamıştım spora demekki baya faydası olacak
Evet canım çok büyük faydası var benim eşim bile bugün sen sıkılaştınmi diyor hoşuma gitti :KK49:
spor çok güzel bir şey daha iyi anlıyorum :KK49:

35 dk lık eliptikten sonra pestilim cıktı kızlarr rekorumu kırdım ama bacaklarım titredi artık:)) bugünde bitti çok şükür

Bugün bütün gün dışarıdaydım açıkçası yememem gereken şeylerş yedim :/ eve yeni geldim ve 30 dk eliptik yapabildim sadece. Yarın bugunu telafi edicem. Güne yaya yaya mutlaka 1 saat yapacağım ve asla tatlı yemeyeceğim!

X