- 6 Mart 2014
- 384
- 886
- 34
Bende katılmak ıstıyorum
Bızım elıptık oyle arka odalarda degıl oyurdugum oda da gozumun onunde. Ozellıkle goz onune koydum kı ıstaha gelır yaparım dıye ama ı ıh yapmayınca yapmıyorsun esım cok kılo verdı bı ara duzenlı yaptı
Ben olculerımı ılk fırsatta yazayım bugun cok musaıt degılım,ama aksam topıgı okuyunca 15 dk. yaptım şevke geldım yanı. ben tibette yapıyorum 64 kıloyum 60 olsam opup basıma koyacam yıllardır 60 olmayı cok ıstıyorum ama hıc ıstıkrarlı olmadım spor yaptıysam yemeden kısmadım vs. bakalım belkı bu sefer olur spor yapmayı kendıme bakmayı cok sevıyorum aslında,yas oldu 35 yıllara meydan okumaya baslamak gerek kı zamanı geldıgınde meyvesını yıyelım
Hoş geldiniz kızlarMerhaba arkadaslar bende aranızda yeni katıldım 1 haftadır eliptik kullanıyorum forum mu görünce hemen üye oldum hep beraber yaptığımızda daha iyi sonuçlar alcagımızı düşünüyorum
ne güzel programimiz kalabaliklasiyor
Ins. Hep birlikte kilolardan kurtulacaz kim tutar bizi
gerçekten istikrarlı bir şekilde yapildimi acayip sonuçlar aldırıyor. Spor en sağlıklı yöntem ve evimizin rahatlığıyla yapıcaz
ozaman ölçüleri bekliyorum bakalım 15 günün sonunda nasıl incelicez hem eliptik bisiklet konusunda aklında şüphe olanlarada örnek oluruz