Eliptik bisiklet ıcın arkadas arıyorum

Ben de bugün 1 saat yürüdüm 1 saatte bisiklet çevirdim. İnşalalh hergün düzenli bisiklet çevirmeyi düşünüyorum. 2 yeşil çay içtim 8den sonra bişey yemedim kefir içtim diyetisyene gdiyorum 10 kilo vermiştim ama boşladım bikaç gündür tekrar başladım bakalım :)

Selam kizlaarr
Ciddi anlamda yarin baslayalim mi hep beraber ?
Illa ki sürekli bir sohbete de gerek yok, gunluk girip ne kadar eliptik / spor yaptigimizi yazsak da olur bence.

Belki faydasi olur duzene gireriz. ne dersiniz

Kesinlikle faydası olacaktır. O halde bugün başlıyoruz. Gelsin rakamlar! :)

Zayiflama programima, daha dogrusu bundan sonraki yasam tarzima bugun baslamis bulunuyorum. Yemek fasilini 7'de bitirdim. Aksam uzeri 1 saatlik yuruyus yaptim. Iyi bir de terapi oldu bu. Simdi de tarcinli yogurdumu yiyorum.

Guzel bir baslangicti. Umarim devami gelir. 58 kiloyum. Hedefim 50 olmak.

Bende 25 dk eliptik yaptım simdi cok canım skılıyo yaparken müzikte kesmiyor yaaa ben ekstradan elma sırkelı sarımsak turşusu yaptım ondan içiyorum bı tatlı kaşığı

1 saat yuruyus yaptim ama o 1 saatin nasil gectigini siz bana sorun. Muziksiz olmuyor. :/

bende katilayim daha dun bisikletimi aldim ve kkda gezinirken bu topigi gorunce atladim
Suan regl donemindeyim ,yarindan itibaren bende baslayayim
Ama regl gunlerimde asiri istahli oluyorum,tatli krizim tutuyor
vermek istedigim 5 kilo var kolay verebilirim insallah
63-65 arasi gidip geliyorum ,su cimek diye bir sey tanimiyorum malesef
Ve bu bisikletle 5 dk bile yapsam cok yoruluyorum yaa

yok , bu topik aktif degil
Konu sahibi bile ugramiyor
Bana aktif gunluk yazacak bir topik lazim ki konsantre olabileyim
size basarilar kizlar

Kızlar benimde eliptik bisiklet kullanalı 6 gün oldu yediklerime de dikkat ediyorum çok güzel sıkılaştırıyor günde 30 dakika yapıyorum bazen bir seferde bazen parça parça 45 dakika yaptığımda oluyor malum bebişim var ondan fırsat buldukça eliptık bisikletten sonra 100 kere mekık ve esneme hareketleri yapıyorum 3.kademe 30 dk 370 kalori gidiyor yaziyor epeyde ter atıyorum doğru mu yazıyor bilmiyorum

Devam eden varmı arkadaslar bende de var bisiklet ama iki uc gunde bir cıkıyorum. Ama eger yapan varsa gunluk ne kadar bisiklete bindigimizi yada ne kadar spor yaptgmizi yazip paylaşalin ve motivasyonumuz artsın ne dersiniz varmi bana rakip

Ben de haftada 5-6 gün kullanıyorum. Daha önce hergün kullanmıyordum. Bu hafta arttırdım.
20 km. ' yi görmeden bırakmıyorum. 25km. Yaptığım da oldu.
Motivasyon çoook iyi olur

Tamam o zman paylaşalim burda ne kadar sure yaptigimizi ben hafta sonu haric hergun bisikletimi kullanmak istiyorum ve buraya not alcam sizde yazın arkadaslar

Bugun 40 dakika bisiklet sürdüm aslinda hafta sonu spor pek yapmiyodum ama bugün ihtiyac duydum .

Kızlar biraz aktif olup buraya günlük yazsak bende varım doğum sonrası kilolarimi veremiyorum
Aksam yemekten sonra yazarım kaç dk bisiklet kullandigimi

Ben dün akşam yarım saat çevirdim bu akşam bir saat yaparım artık
Gün içinde aktifim zaten

Kızlar ben de son bir aydır düzenli eliptik yapıyorum sonuçlar güzel gibi; haftada üç dört gün olarak devam ediyorum bir ayda bölgesel sonuçlarım şöyle ;

Basen ; 7 cm incelme
Karın ;6 cm incelme
Bel; 6 cm incelme
Baldır; 5 cm incelme
Göğüs; 4 cm incelme

Kendimi spor yaptıkça çok daha enerjik hissediyorum ertesi sabah resmen rahat uyanıyorum; kesinlikle düzenli yapıldığında sonuç alamamak gibi bir durum yok, vazgeçmeden devam , bu arada ben minimum 30 dk yapıyorum ancak 45 dk yapmak daha da etkili olur artık böyle devam edeceğim herkese kolaylıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…